IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Maja, mi ob priliki pogledas prosim za doloceno situacijo, kaj lahko pricakujem, kako se bo odvilo in nasvet v zvezi s tem? Hvala ti vnaprej. 😘💚
Quote from: Jane on October 27, 2019, 07:57:25 AMprosim še zame Kralj mečev. Ne bo časa za pretirano čustvovanje ali odlašanje. Lotiti se boš morala česa, do česar ti morda ne bo najbolj, ampak kar je treba, je treba.
prosim še zame
Quote from: purple on October 26, 2019, 01:41:57 PMJaz se tudi štulim. Prosim 8 čaš. Se od česa ne moreš ali nočeš posloviti? Morda bi morala sprejeti odločitve, ki ti sicer niso najbolj po godu, ampak ni rečeno, da so slabe. November bo neke vrste priložnost, da začneš na novo.
Jaz se tudi štulim. Prosim
Quote from: Rena on October 27, 2019, 09:38:19 AMIn seveda tudi jaz ne zaostanem. Prosim As čaš. Tu pa vsi negativni predsodki o novembru odpadejo. Lep mesec je pred tabo, prijetna doživetja, tudi kakšno pozitivno presenečenje ... Uživaj.
In seveda tudi jaz ne zaostanem. Prosim
Quote from: Missy on October 27, 2019, 04:01:30 PMMaja, mi ob priliki pogledas prosim za doloceno situacijo, kaj lahko pricakujem, kako se bo odvilo in nasvet v zvezi s tem? Hvala ti vnaprej. 😘💚Tu se kae vpletenost drugih ljudi. Ne more se odločiti čisto sama, brez oziranja na druga mnenja ali koristi/kodo drugih. Pa se bo morala in to kar hitro.
Quote from: Maja on October 27, 2019, 04:08:03 PMQuote from: Missy on October 27, 2019, 04:01:30 PMMaja, mi ob priliki pogledas prosim za doloceno situacijo, kaj lahko pricakujem, kako se bo odvilo in nasvet v zvezi s tem? Hvala ti vnaprej. 😘💚Tu se kae vpletenost drugih ljudi. Ne more se odločiti čisto sama, brez oziranja na druga mnenja ali koristi/kodo drugih. Pa se bo morala in to kar hitro. Maja lahko ob priliki se dve podvprasanji? Je to objektivno prava poteza in ce ja, mi uspe?
Tudi jaz, prosim.
Quote from: sasa on October 27, 2019, 07:01:21 PMTudi jaz, prosim.Maja, bi jaz tudi november, prosim.
Quote from: sasa on October 31, 2019, 11:18:38 AMQuote from: sasa on October 27, 2019, 07:01:21 PMTudi jaz, prosim.Maja, bi jaz tudi november, prosim.As čaš.