O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (95/105) > >>

sasa:
Tudi jaz, prosim.

Jane:

--- Quote from: Maja on October 27, 2019, 03:57:10 PM ---
--- Quote from: Jane on October 27, 2019, 07:57:25 AM ---prosim še zame  :-*

--- End quote ---

Kralj mečev. Ne bo časa za pretirano čustvovanje ali odlašanje. Lotiti se boš morala česa, do česar ti morda ne bo najbolj, ampak kar je treba, je treba.

--- End quote ---

a lohk počas že en dopust hahaha

purple:

--- Quote from: Maja on October 26, 2019, 02:55:05 PM ---
--- Quote from: purple on October 26, 2019, 01:41:57 PM ---Jaz se tudi štulim. Prosim ;)

--- End quote ---

8 čaš. Se od česa ne moreš ali nočeš posloviti? Morda bi morala sprejeti odločitve, ki ti sicer niso najbolj po godu, ampak ni rečeno, da so slabe. November bo neke vrste priložnost, da začneš na novo.

--- End quote ---

Hvala Maja. Ne vem sicer na kaj točno bi se naj tole navezovalo, ampak bom pozorna.

Rena:

--- Quote from: Maja on October 27, 2019, 03:58:31 PM ---
--- Quote from: Rena on October 27, 2019, 09:38:19 AM ---In seveda tudi jaz ne zaostanem. Prosim  :-*

--- End quote ---

As čaš. Tu pa vsi negativni predsodki o novembru odpadejo. Lep mesec je pred tabo, prijetna doživetja, tudi kakšno pozitivno presenečenje ... Uživaj.

--- End quote ---

Ouuuu jesssss. Končnooooo, zaslužim si. Hvala. Objem.  :-* 8)

Missy:

--- Quote from: Maja on October 27, 2019, 04:08:03 PM ---
--- Quote from: Missy on October 27, 2019, 04:01:30 PM ---Maja, mi ob priliki pogledas prosim za doloceno situacijo, kaj lahko pricakujem, kako se bo odvilo in nasvet v zvezi s tem? Hvala ti vnaprej. 😘💚

--- End quote ---

Tu se kaže vpletenost drugih ljudi. Ne moreš se odločiti čisto sama, brez oziranja na druga mnenja ali koristi/škodo drugih. Pa se boš morala in to kar hitro.

--- End quote ---

Maja lahko ob priliki se dve podvprasanji? Je to objektivno prava poteza in ce ja, mi uspe?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version