Author Topic: Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 70217 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #165 on: February 25, 2019, 07:16:07 PM »
V vrsti ;)

Vrsta, vrstička, marčevska novička  :D Dvojka novcev. Balansiranje, uravnoteženje. Če si obremenjena, zasedena na več koncev, skrbno upravljaj svoj čas, opravila. Ne pozabi pa tudi nase in minute za svojo dušico.  :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #166 on: February 25, 2019, 07:20:42 PM »
Prosim še zame.
Hvala :-*

Sanjavo v pomlad pravo  :D. 4 mečev. Bo sanjavo, če boš upoštevala, seveda. 4 meči pomenijo zdravljenje, počitek, osvežitev. Pridobitev energije, preden nadaljuješ pot. Čas je, da se posvetiš sebi.  :D

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #167 on: February 25, 2019, 07:23:32 PM »
Tudi jaz bi rada v
vedela kaj me čaka, prosim.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #168 on: February 25, 2019, 07:27:31 PM »
Prosim še zame eno.
Hvala.  :-*

Rožica Aze(a)leja  :) Tako kot je Buda pod drevesom smokve doživel uvid: prava pot je srednja pot, tako je napotek za marec Zmernost. Prava mera med čustvi in umom. Harmonija. Zaupaj v notranjo moč svoje duše in ko zaupaš, te nič ne vrže preveč iz tira.  8)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #169 on: February 25, 2019, 07:29:42 PM »
Tudi jaz bi rada v
vedela kaj me čaka, prosim.

Ker ti je za marec odgovorila še Missy, ali je še kaj drugega?

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #170 on: February 25, 2019, 07:32:55 PM »
Hvala punce. Objemam nazaj. Ce bo katera metala, bi se jes eno za marec. K tole je blo dr*.

Marec bo kar "novčevski". Kralj novcev zate Missy. Samozavest, obvladovanje položaja, dobro delo, uspeh.  8)

Lepa karta srce, hvala! :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #171 on: February 25, 2019, 07:38:25 PM »
Lepa karta srce, hvala! :-*

Prosim  :-* Kje si kupila After Tarot karte? V živo kje v trgovini ali na spletu? Gledam na Amazonu. Mika me White deck tarot, ker (vsaj na slikah tako izgleda) ima lepše slike oz. barve. After Tarot me pa tudi mika, ker ima zanimive podrobnosti k znanim motivom.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #172 on: February 25, 2019, 07:42:06 PM »
Amazon mi jih je poslal. ;) nekako so me pritegnile, zelo blizu so mi zelo hitro postale.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #173 on: February 25, 2019, 07:49:18 PM »
Amazon mi jih je poslal. ;) nekako so me pritegnile, zelo blizu so mi zelo hitro postale.

Ahaaaa, fino ja. Glede After Tarot, če prav razumem, je recimo vsaki sliki "klasičnega tarota" dodan "moment after". Recimo Norec je že stopil čez prepad in visi, držeč se za eno roko. Obešencu pomaga ženska, ki mu daje pijačo, da si opomore...itd. In pri sebi že kompliciram... Norec mi najbolj simbolizira to, da moramo zaupati. Če vidimo prepad pred sabo, je lahko res, lahko pa je ta prepad samo naš strah, pa prepada v resnici ni. Slika pa glih potrjuje, da bo res padel, čeprav, se pa ujame in tudi pes ga bodri, da naj se ne spusti. Ta pes ga bo morda celo vlekel za rokav in mu pomagal. Tako da, zanimivo ja, na vse načine lahko razvijaš štorije. Te prosim, če mi še ti pokomentiraš, kako razumeš kakšno karto tradicionalnega decka in enako karto v After... Saj ni treba zdaj takoj, samo toliko, da si še naredim malo reda v glavi, ali naj naročim ali ne.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #174 on: February 26, 2019, 07:18:44 AM »
U, jaz bi tudi eno.

Eden izmed najlepših kompletov tarota ...

Za našo Majo, iz klasičnega Rider Waita  ;) Tri palice. Nič ne dvomi, smelo naprej. Si na pravi poti, bodi pripravljena še naprej vztrajati izven cone udobja. Odpri oči in vse čute. Za vse nove priložnosti, ki ti jih nosi pot. Nič bat  8)

Rena, hvala zelo.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #175 on: February 26, 2019, 07:27:19 AM »

Ahaaaa, fino ja. Glede After Tarot, če prav razumem, je recimo vsaki sliki "klasičnega tarota" dodan "moment after". Recimo Norec je že stopil čez prepad in visi, držeč se za eno roko. Obešencu pomaga ženska, ki mu daje pijačo, da si opomore...itd. In pri sebi že kompliciram... Norec mi najbolj simbolizira to, da moramo zaupati. Če vidimo prepad pred sabo, je lahko res, lahko pa je ta prepad samo naš strah, pa prepada v resnici ni. Slika pa glih potrjuje, da bo res padel, čeprav, se pa ujame in tudi pes ga bodri, da naj se ne spusti. Ta pes ga bo morda celo vlekel za rokav in mu pomagal. Tako da, zanimivo ja, na vse načine lahko razvijaš štorije. Te prosim, če mi še ti pokomentiraš, kako razumeš kakšno karto tradicionalnega decka in enako karto v After... Saj ni treba zdaj takoj, samo toliko, da si še naredim malo reda v glavi, ali naj naročim ali ne.  :-*

Ja, je tako. After tarot kaže trenutek za RWS. Nekatere karte so res zgovorne, čisto vse se pa niso posrečile. Malo sem razočarana nad dvornimi kartami.
Spodaj si lahko ogledaš cel komplet.

9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #176 on: February 26, 2019, 07:41:54 AM »
Prosim še zame.
Hvala :-*

Sanjavo v pomlad pravo  :D. 4 mečev. Bo sanjavo, če boš upoštevala, seveda. 4 meči pomenijo zdravljenje, počitek, osvežitev. Pridobitev energije, preden nadaljuješ pot. Čas je, da se posvetiš sebi.  :D

Hvala Rena :-*
A veš, da res ;D
Letošnje leto si kar vzamem čas zase, tudi malo manj delam, tako da bom upoštevala tole karto še v marcu ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #177 on: February 26, 2019, 09:43:33 AM »
Tudi jaz, prosim.  :-*

Sašiiii  ;) 10 novcev. O, denarci ali druge vrste obilja bodo v marcu, večja verjetnost pa je, da na materialnem področju. Lahko v karieri, lahko v ureditvi doma, morda pa na področju odnosov. Vse je možno. Privošči in uživaj v doseženem  8)
Hvala, Rena.  :-* Bom uživala vse do konca meseca.  8)
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #178 on: February 26, 2019, 09:54:28 AM »
Tudi jaz lepo prosim  :-*

Cvetič  :) Jeaaa, As palic. Ustvarjalno, duhovno, energije polno. Če imaš željo za čim novim, ali si že začela, zdaj je pravi čas.  :o 8)
Rena hvala. Naj bo, karkoli že, samo da ne bom več lovila lastne sence. :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #179 on: February 26, 2019, 10:28:58 AM »
Rena a lahko še meni en vpogled prosim, hvala.
 :-* :-* :-*