Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol 64. del

<< < (61/95) > >>

sasa:
Dober dan! Seveda, odlično se počutim. Oddelala sem trening.

cvetka:

--- Quote from: Andres on March 21, 2019, 12:58:40 AM ---Dobro jutro.  Portir je naokoli, a vendarle semle vmes pogleda.   Precej dela imam vsak dan, razen takrat ne, ko spim do dvanajstih, tudi do enih. :)

Morda bi katera od uslužbenk odprla novo temo za srečanje našega personala v maju mesecu?

Vaš portir

Andres

--- End quote ---
Zanimivo, sem skreirala novo temo za srečanje v maju. Ampak je ni na seznamu zadnje objave v Prireditve v Sloveniji? Tudi z oddajo je bil problem, enako kot je zadnjič napisala Nensi?

Andres:

--- Quote from: cvetka on March 21, 2019, 01:24:24 PM ---
--- Quote from: Andres on March 21, 2019, 12:58:40 AM ---Dobro jutro.  Portir je naokoli, a vendarle semle vmes pogleda.   Precej dela imam vsak dan, razen takrat ne, ko spim do dvanajstih, tudi do enih. :)

Morda bi katera od uslužbenk odprla novo temo za srečanje našega personala v maju mesecu?

Vaš portir

Andres

--- End quote ---

Čudno, da imaš probleme z oddajo. Poskusi oddati kaj čisto brez veze. Če ti ne bo šlo bi bilo fino, če prečistiš računalnik. Nihče se ravno o tem še ni pritožil.

Andres
Zanimivo, sem skreirala novo temo za srečanje v maju. Ampak je ni na seznamu zadnje objave v Prireditve v Sloveniji? Tudi z oddajo je bil problem, enako kot je zadnjič napisala Nensi?

--- End quote ---

sasa:
Tudi jaz sem naletela na težavo. Javilo je, da je neka napaka oz ne vem čisto točno, kaj, potem sem pa ugotovila, da je dejansko sprejelo odgovor, ampak je javilo napako. Ne vem, verjetno ga trese R Merkur.  :laugh:

sasa:
Dober dan! Kako smo kaj? Danes ponujam segadin z ajdovimi žganci.  8)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version