Author Topic: Tarot VI. del - vpogled in osebna vprašanja.....  (Read 43844 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline megica

• Novinec
  • *
Re: Tarot VI. del - vpogled in osebna vprašanja.....
« Reply #105 on: October 13, 2008, 01:39:13 PM »
hvala tar mar.verjetno si že opazil da sem eksplozivna haha.nekaj si res vbijem v glavo in poskusil magari na silo.ampak na dolgi rok sem že ugotovila da to ne gre.ker si mi tako lepo svetoval sem se malo zamislila,res sem mela namen,kar kredit vzet in opremit amapk bo bolje da malo počakam in zadevo premislim fajn premislim pa počasi.rada bi uživala v stanovanju,da bi bile okrog mene lepe nežne stvari v lepih barvah,rumena,zelena oranžna.prav nekaj takega vidim.
lep dan vsem

Offline Borgya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #106 on: October 13, 2008, 01:57:15 PM »
Hvala za odgovore, ta prijatelj ni vezan na žensko, ampak je prepovedan mi, ampak ne zarad ženske, kaj potem ne bo nič med nama, kaj pa naj z vso to mojo ljubeznijo, ki se razvija? Ali je najbolje, da končam oz. prekinem stike z njim, da ne bom vedno globje padala s čustvi, mu res nisem všeč?

Offline Borgya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #107 on: October 13, 2008, 02:40:17 PM »
Napisal si tudi to, da se znam ločiti in, da bom ostala sama v zvezi s tem prijateljem, pol se bo prijateljstvo nadaljevalo, samo prijateljstvo?? Ker zdaj on ve, da mi je všeč in predvidevam, da bo prekinil stike z menoj.

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #108 on: October 13, 2008, 07:30:24 PM »
Hvala Tar_mar za odgovor, vendar nekaj ne razumem ravno najbolje; jaz sem resna saj sem mu velikokrat izlila svoja čustva, mu povedala, da mislim zelo resno in si želim nekaj ustvariti z njim itp. ... vendar problem je v njem, javi se tam pa tam, a potem spet nič in to se dogaja v nedogled, sicer ne misli velikokrat sem hotela pustiti vse skupaj ampak, ko se spet oglasi pozabim na vse in ''po starem'' komuniciram z njim, kot, da ni bilo nikoli nič... prosim povej mi kako bi bilo oz. kaj bi se dogajalo ali zgodilo, če bi pustila vse skupaj za sabo, zamenjala tel. številko in odšla naprej...? In kaj, če bi nadaljevala, kjer sem sem začela... bi mi morda uspelo priti v vezo z njim? Hvala ti za nadalnji odgovor... LP Sandra

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #109 on: October 13, 2008, 08:14:12 PM »
_Mar,

kaj mi prinasa Egipt?
 ang:

Hvala
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Borgya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #110 on: October 13, 2008, 09:21:19 PM »
Tar_mar

Res hvala za odgovore, čeprav ne take, ki sem jih pričakovala, no vsaj vem kaj moram storiti, prekiniti to prijateljstvo, ki ne pelje nikamor. Hvala še en krat

Offline Borgya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #111 on: October 14, 2008, 07:21:34 AM »
Zakaj želim prijateljstvo prekinit, ker moja čustva do njega vedno močnejša, vedno padam globja in s takim moškim ne morem biti prijateljica, res mi je hudo, ampak raje prekinem, kot, da mi bo še bolj hudo, ko se bom močno zaljubila  :(

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #112 on: October 14, 2008, 11:34:02 AM »
O hvala, za soncno napoved.
 :-*
Kartica bo, lahko pa tudi kaksnega abu dabija naslovim za nase prelestne dame, glede na to, da trdo garajo v hotelu.  :D

V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline lari

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #113 on: October 14, 2008, 01:55:41 PM »
Ojla Tar_Mar

Jaz bi te pa zopet prosila,če malo v karte pogledaš za mene in tega vodnarčka,če se nama obetajo kaj boljši časi..je še vedno kr kriza med nama..jaz še vedno nisem obupala nad nama ne vem pa kako on gleda na vse to,se je čist zapru vase in ne pove kaj dosti kaj čuti in misli o vsem tem.
Bova uspela rešit najin odnos a se bo vse skupaj končalo v letošnjem letu.

Najlepše ti hvala ;)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #114 on: October 14, 2008, 03:35:56 PM »
Hvala za odgovore, ta prijatelj ni vezan na žensko, ampak je prepovedan mi, ampak ne zarad ženske, kaj potem ne bo nič med nama, kaj pa naj z vso to mojo ljubeznijo, ki se razvija? Ali je najbolje, da končam oz. prekinem stike z njim, da ne bom vedno globje padala s čustvi, mu res nisem všeč?

Pazljivo beri kar sem ti napisal. Napisal sem ti, da bo te zveze konec s tem prijateljem. Da bo....
Ti pa počni kar hočeš.

Napisal sem ti tudi da se ločiš od priajatelja! Nič ne bo meda vama. Oziroma ne to kar si TI ŽELIŠ.! To pomeni, da lahko prijateljujeta, se seksata priložnostno, vendar on bo ostal na svojem bregu.

Lepo se imej

Tar_Mar

Sama lahko ostaneš "osamljena" tudi v zakonu, ki lahko postane zate formalnost.

Tar_Mar spet uporablja pojhujšljive izraze, ker silimo vanj ... :D

Super si!
Prisrčen pozdrav!
9ZK 656

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #115 on: October 14, 2008, 03:42:00 PM »
 :D
hja, levcek je malo zarjovel.  ;)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #116 on: October 14, 2008, 04:02:39 PM »

Tar_mar, saj veš, da iščem službo, ampak te službe, ki jo zavod ponuja,
  pa res nočem no, se ravno ne vidim v siljenju ljudi, da se naj zavarujejo, hudiča ...

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #117 on: October 14, 2008, 04:49:22 PM »
tar mar  kaj boš pa meni kaj lepega napis ;)al, a se mi kaže kakšna spremeba v prihodnje .......lp tia13
upam , da sem zdaj zadela ta prav topic , he , he....

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #118 on: October 14, 2008, 05:27:52 PM »
Kaj pa meni pravi tarot...se mi je ponudil en posel...je vreden zaupanja in bo prinesel kaj dobička?? 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #119 on: October 14, 2008, 07:58:50 PM »

[/quote]

Zaenkrat si zadovoljna in uživaš v materialnih zadevah, ki ti jh ne majka. Nek moški, bo "malo pritisnil nate" ženska te bo pa branila. Vzrok bo odločitev, da boš nekam šla.
 :)hm ja glede materialnih stvari, malo se moram še naučiti z njimi bolj ravnati , meni dinarčki kar grejo ampak je res da tudi pridejo , tako da je en balans.. ;D...,drgač bi mi res koristil en dopust , čeprav zaenkrat ne kaže na kaj takega  ;), me pa prav zanima kdo bo to pritiskal na mene ,kakšen šef bo spet na tapeti , like always he,he . :)......
thx na vpogledu pa nočko  ang:

:)

Tar_Mar
[/quote]