O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot VI. del - vpogled in osebna vprašanja.....

<< < (35/35)

Neska:

Hvala Tar_Mar.
Moto tedna :) OPTIMIZEM :D :-*

Naj se tega tvojega optimizna nalezejo tudi drugi na tem forumu!!!

:) :-*

Lepo se imejte

Tar_Mar

Isabell:

--- Quote from: tar_mar on November 25, 2008, 11:19:34 AM ---
Zadevo, bo treba teoretično še malo dodelati in vgraditi bo potrebno varovalke v teoretičnem mehanizmu. Trenutno je problem trg in financiranje. Ni še čas za to realizacijo, ker bi bila lahko polomija. Delaj na tem imej v predalu, in, ko se pokaže prilika. Hop (to je pa še vse pripravljenno) rečeš in zadevo realiziraš.

:)

Lepo se imej

Tar_Mar

--- End quote ---

Joooj danes maš pa ful dela, ti vsi tol kpišemo, hvala ti res za odgovore ang: use.
Ja realizacija naj bi bila v parih mesecih, zdej pa moramo res intenzivno delati, da bo vse popolnoma dodelano, računamo na to, da bo kmalu po novem letu vse pripravljeno. Hvala za nasvet, sigurno počakamo še mal :-*
na pravi trenutek....

Isabell:

--- Quote from: tar_mar on November 25, 2008, 12:34:26 PM ---
--- Quote from: Isabell on November 25, 2008, 12:17:45 PM ---
--- Quote from: tar_mar on November 25, 2008, 11:19:34 AM ---
Zadevo, bo treba teoretično še malo dodelati in vgraditi bo potrebno varovalke v teoretičnem mehanizmu. Trenutno je problem trg in financiranje. Ni še čas za to realizacijo, ker bi bila lahko polomija. Delaj na tem imej v predalu, in, ko se pokaže prilika. Hop (to je pa še vse pripravljenno) rečeš in zadevo realiziraš.

:)

Lepo se imej

Tar_Mar

--- End quote ---

Bom vrgel še parkrat karte, da bo res zihr, ko bo prišlo do realizacije.

:) Sončka

Tar_Mar

--- End quote ---

Hvala ti hvala res Sonček si ti  :)  ;)  :P
Mavričen pozdrav  ang:
--- End quote ---

kasandra:
Tar_Mar!

....še jaz...če boš utegnil danes vreči karte.

Napisal si mi, da je ljubezen na pomolu....lepa....hvala. Ampak ne razumem, kaj pomeni ta pomol....in kdo je ta oseba...ha ha...nič nisi razkril...stara ljubezen poglobljena ali kaj drugega?

Lepo se imej in hvala, K :-*

tia13:
jap misim da sem res potrebna enega dopusta  :), malo si nafilat baterije bi mi kar pasalo.... ;) thx pa lep dan ti želim ang:

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version