O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot VI. del - vpogled in osebna vprašanja.....

<< < (13/35) > >>

Rena:

--- Quote from: tar_mar on October 01, 2008, 02:41:48 PM ---
--- Quote from: Rena on October 01, 2008, 12:33:03 PM ---
--- Quote from: Rena on September 25, 2008, 04:52:49 PM ---Mene pa zanima, Tar_mar zakaj si vzel ravno številke 10 + 3 in nato 10 + 3 + 3 ? Kakšna povezava z numerologijo?

Nekje sem prebrala, iščem in ne najdem, da naj bi tarot karte polagali lepo na prt in svečke in to... Jejhata, jaz jih kar na moji postelji položim in pravzaprav niti ne vem, kako jih moram položiti, da jih ponudim na izbiro. Sama jih  dobro premešam in kar tako po tavečjem raztegnem, izbiram pa z levo roko... Je treba lepo po prtu polagat? Ker namreč, moj edini zasebni prostor je spalnica...v kuhinji hodijo naokoli družinski člani in mi motijo koncentracijo.

In še to: če polagaš karte sam zase, je to vredu? Ali vplivaš nanje s svojimi pričakovanji?

Hvala za odgovor.

--- End quote ---

Sem spregledala, mi še nisi odgovoril? No, sej se ne mudi... Vidim, da je ful gužva tu  :) Super si, da imaš voljo in pripravljenost odgovarjat...

--- End quote ---

Taruna, je POVEZAVA Z NUMEROLOGIJO. Karte velike arcane lahko razdeliš an en del 22 kart, na dva dela od O do 13 in od 14. do 21. Ali na tri dele od o-7 od 8-14-od 15-21.  Sedaj sem pričel z razlago na dva dela, tako da bi rad da razumete razlage dveh polovic. Nato pride tretinski del ited.

Polagaj kakor hočeš. Naboljši je sistem, ki si ga vsak sam izbere in razume! Res je, da moraš nekaj vedeti.

Jaz osebno sebi težko gledam v karte, TUDI ČE SE POGLEDAŠ V ZRCALO, SA VIDIŠ V ZRCALNI OBLIKI, NAMREČ TVOJA LEVA JE DESNA IN DESAN JE LEVA! Nekdo te mora pač pogledati tako kot je dejansko stanje obraza in ga vidi.
Doktor ima tudi svojega doktorja itd..

Seveda lahko si pa gledaš.

Imej se lepo

Tar_Mar

--- End quote ---

Ne Taruna, jaz :) Hvala za odgovor, fajn, da ni treba prtičkov in tega. Naši bi se smejali kot norci, bi se morala v kuhinjo zaklenit, hehe. In tudi res, da sebi gledat ni najboljše, po moje se res pristransko odločaš. Se mi je že zgodilo, da sem potegnila najboljše možne karte, realnost je bila pa ravno toliko v nasprotni smeri...

Nena:
Evo mene spet tukaj. Se mi kaj lepega obeta na ta prelepi petek?? 8)

taruna:

--- Quote from: tar_mar on October 01, 2008, 02:46:20 PM ---
Hvala res, Tar_mar, si me zelo pomiril. Zdaj se malo bolje počutim, včeraj sem se zjokala...jah, mi je prišlo do živega, samo sem s šefom prijazna in vljudna še naprej. Hvala za spodbudo še enkrat :)

Ja preveč nežna dušica si. XIV tarot. Kruti svet takše požira. Ne daj se! Saj bo vse v redu. Ne jokaj fizično pa pred šefom. Ker boš padla v nemilost.
Saj lahko napišeš za orientacijo kako je bilo te dni v službi. Ali gre na bolje ali na slabše.

Lahko gledava za vsak dan sproti. Upam da bolje tako najbolje rešila zadevo. Če sestrinjaš seveda.
Dokler ne pripelješ zadeve do pozitive in pozitinega stanja.

Lepo se imej

Tar_MAr

--- End quote ---

Hvala, Tar_mar, res si prijazen. Zdaj sem v enem takem krhkem ravnovesju... :D Pri šefu sem čisto tiho, ker pač najbolje, da nič ne rečem. Danes je bil spet nekaj nastrojen, sicer ne da bi kaj direktno name stresal, a je bil ful uraden pa sodelavko je nekaj hotel prijet...samo ona že ve, kako z njim, jaz sem se pa tudi naučila, da je tak, patriarhalen in dominanten in da ne smem niti muksnit. Samo počutim se pa še vedno nelagodno...a sem ful v nemilosti pri njemu?

Nekako sem izpraznjena...rekel je, da mi bo poiskal drugo službo, ker se giblje v takih krogih, da mi lahko pomaga in to si zelo želim (ker bi res lahko kaj zelo finega dobila, v umetnišklih vodah, ki me zelo vlečejo, presrečna bi bila!). Bom počakal, rekel ni še nič konkretnega, pogodba mi z januarjem poteče, do takrat bo morda kaj, rekel je pa, da še lahko malo zavleče tudi naprej, da delam kakor honorarno...samo pogodbe mi pa noče podaljšat. Meni je pa ostati brez službe čista groza, ker sem v zelo težki finančni situaciji.

Zdaj čakam...tiho in pridno, upam na najboljše:)

Še to dodam: sicer je šef v redu, danes je bil bolj tak, nekomunikativen, a morda zato ker je obremenjen z delom. Sicer je po telefonu zvenel prijazno...samo jaz sem malo bolj umaknjena, čeprav še vedno prijazna in vljudna. On se tudi nasmeje, ne čutim, da bi me grdo gledal, samo vidim, da pač ničesar ne smem reči.

Hvala še enkrat za prijaznost!

Neska:

--- Quote from: Nena on October 03, 2008, 11:10:24 AM ---Evo mene spet tukaj. Se mi kaj lepega obeta na ta prelepi petek?? 8)

--- End quote ---
Oj, Nena,
če bi mene vprašala, bi ti zagotovo odgovorila DEFINITIVNO! Naravnanost je že ta prava :D :D :D
Vsekakor, pa prepuščam besedo Tar_Mar-u :)

Pa, prekrasen petek, Nena :-*

Maja:
Zdravo!

Misli tisti, ki mi greje srce kaj name? Se obeta kakšno srečanje?

LP

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version