ma tale saturn me niti ne skrbi toliko (sva kar prijatla postala)...bolj me matra kaj bo uran na descedentu naredu, ko se obrne, pa še enkrat zakorak čez 
Mojemu partnerju je uran pred letom dni prevozil DESC. Rekla bi, da sem se jaz malo spremenila, posredno se je zato nekoliko tudi on, vendar do kakšne spremembe ni prišlo, vsaj ne, da bi jaz to vedela. 
meni prvič tudi ni nekaj bistvenega prinesel (vsaj ne da bi vedela). Zdaj ko se je vračal nazaj, pa je prinesel eno nenavadno srečanje, zato sem rekla, da me zanima kaj bo ko se spet naravnost obrne...se pustim presenetiti 
drugače pa sem bolj o tej opoziciji saturna in urana želela malo več slišati od vas, ki se z astrologijo že dolgo ukvarjate ... sama sem bolj teoretik kot praktik in se teh zadev šele učim...
Saturn in Uran bosta v opoziciji le nekaj dni, oba sta direktna, zato kakšenih bistvenih zadev ne bo. Bi bila scena dosti bolj za obravnavat, če bi bilo to v kakšenm retro obdobju in bi bile stvari na daljši čas. Res je da se ponovi vse skupaj februarja in to bo tisto, saj sovpada z sončnim mrkom v vodnaru /oba vladarja/, na delu je pa tudi seveda R merkur.
Tole bo seveda v mundanem smislu kar zajeten zalogaj ....... naj asocialcije delujejo, jaz sem itak že povedala da se bo dogajalo tudi glede na mrke v raku in kozorogu, ki nas še čakajo.
SLo je rak in kozorog ......Mrki pa vemo trajajo 1 leto
Kaj prinaša tak aspekt: agresivnost, radikalne spremembe, idejna agresivnost, živčna napetost
Dušenje sprememb, ki jih prinaša kozmična inteligenca Urana bo zahtevala spremembe, ne glede na posledice, potrebo po spremembi življenjske strukture pa je zelo težko prenašati, nasproti njih deluje rigidnost Saturna.
Kako se bomo še sploh prilagodili družbeni vlogi .... mi vemo, da so spremembe potrebne .......za marsikoga bodo boleče, to pa bodo pokazali mrki
Na osebnem nivoju pa sem že rekla, odvisno od vpletensoti osebnih planetov in kotnih točk