Author Topic: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2008 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/  (Read 26715 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
ma tale saturn me niti ne skrbi toliko (sva kar prijatla postala)...bolj me matra kaj bo uran na descedentu naredu, ko se obrne, pa še enkrat zakorak čez  ;D

:o Mojemu partnerju je uran pred letom dni prevozil DESC. Rekla bi, da sem se jaz malo spremenila, posredno se je zato nekoliko tudi on, vendar do kakšne spremembe ni prišlo, vsaj ne, da bi jaz to vedela. ;D

meni prvič tudi ni nekaj bistvenega prinesel (vsaj ne da bi vedela). Zdaj ko se je vračal nazaj, pa je prinesel eno nenavadno srečanje, zato sem rekla, da me zanima kaj bo ko se spet naravnost obrne...se pustim presenetiti  ;D

drugače pa sem bolj o tej opoziciji saturna in urana želela malo več slišati od vas, ki se z astrologijo že dolgo ukvarjate ... sama sem bolj teoretik kot praktik in se teh zadev šele učim...

Saturn in Uran bosta v opoziciji le nekaj dni, oba sta direktna, zato kakšenih bistvenih zadev ne bo. Bi bila scena dosti bolj za obravnavat, če bi bilo to v kakšenm retro obdobju in bi bile stvari na daljši čas. Res je da se ponovi vse skupaj februarja in to bo tisto, saj sovpada z sončnim mrkom v vodnaru /oba vladarja/, na delu je pa tudi seveda R merkur.

Tole bo seveda v mundanem smislu kar zajeten zalogaj ....... naj asocialcije delujejo, jaz sem itak že povedala da se bo dogajalo tudi glede na mrke v raku in kozorogu, ki nas še čakajo.

SLo je rak in kozorog ......Mrki pa vemo trajajo 1 leto

Kaj prinaša tak aspekt: agresivnost, radikalne spremembe, idejna agresivnost, živčna napetost

Dušenje sprememb, ki jih prinaša kozmična inteligenca Urana bo zahtevala spremembe, ne glede na posledice, potrebo po spremembi življenjske strukture pa je zelo težko prenašati, nasproti njih deluje rigidnost Saturna.

Kako se bomo še sploh prilagodili družbeni vlogi .... mi vemo, da so spremembe potrebne .......za marsikoga bodo boleče, to pa bodo pokazali mrki

Na osebnem nivoju pa sem že rekla, odvisno od vpletensoti osebnih planetov in kotnih točk
« Last Edit: November 13, 2008, 04:47:33 PM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
ma tale saturn me niti ne skrbi toliko (sva kar prijatla postala)...bolj me matra kaj bo uran na descedentu naredu, ko se obrne, pa še enkrat zakorak čez  ;D

Tole bo seveda v mundanem smislu kar zajeten zalogaj ....... naj asocialcije delujejo, jaz sem itak že povedala da se bo dogajalo tudi glede na mrke v raku in kozorogu, ki nas še čakajo.

Mene čaka ta mrk kozorog ASC - srčno upam in verjamem, da mi prinaša samo dobro oz. ker je vladar v 1 hiši mislim, da bo to osebna transformacija.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI

Saturn in Uran bosta v opoziciji le nekaj dni, oba sta direktna, zato kakšenih bistvenih zadev ne bo. Bi bila scena dosti bolj za obravnavat, če bi bilo to v kakšenm retro obdobju in bi bile stvari na daljši čas. Res je da se ponovi vse skupaj februarja in to bo tisto, saj sovpada z sončnim mrkom v vodnaru /oba vladarja/, na delu je pa tudi seveda R merkur.

Tea, ali ni tale opozicija Uran Saturn že mimo? Samo preverjam, da nisem spet kaj pobrkala ;).

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net

Tea, ali ni tale opozicija Uran Saturn že mimo? Samo preverjam, da nisem spet kaj pobrkala ;).

Lep dan!

sem tako na brzino gledala, da sem videla Neptuna in Saturna  :o hm
Res sta bila že začetek novembra .............   na 20° pa bosta skupaj še  31.1. - 12.2.2009

Iza
www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
glih tolk sta bla v opoziciji, da jih mamo nekateri škorpjončke v solarcu ;D žurersko leto :P
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **

Lep dan!

sem tako na brzino gledala, da sem videla Neptuna in Saturna  :o hm
Res sta bila že začetek novembra .............   na 20° pa bosta skupaj še  31.1. - 12.2.2009

Iza

...točno v minuto sta bila res tisti dan, deluje pa vseeno še v orbisu ene stopinje to pa delovanje malo razširi  ;D

...in tokrat je venera delala kvadrat na oba iz strelca...T kvadrat, ki zaradi narave venere niti ni tako slab...

jp. staro in novo se "tepeta"...vodnarjeva doba prihaja z velikimi koraki in stare strukture se upirajo...kdo se še spomni pesmi "Akvarius"  :D

Glede na zgoraj napisano bomo še eni imeli to opozicijo v solarcu  ;D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Kdaj točno se prične Vodnarjeva doba? Jaz sem našla že toliko različnih "časov", ki se razlikujejo tudi za 50 let.
Lep dan!
Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
Nič nenavadnega Iza, saj se dobe ne menjajo kar tako...vse skupaj pač traja nekaj časa. Eni pravijo, da se je že začela tam nekje v šezdesetih, za ene že prej, resnica pa je verjetno v tem, da je staro še tu novo pa postopoma prihaja. Nenazadnje a ni ta forum že lep primer novih dojemanj resničnosti  ;)
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Nič nenavadnega Iza, saj se dobe ne menjajo kar tako...vse skupaj pač traja nekaj časa. Eni pravijo, da se je že začela tam nekje v šezdesetih, za ene že prej, resnica pa je verjetno v tem, da je staro še tu novo pa postopoma prihaja. Nenazadnje a ni ta forum že lep primer novih dojemanj resničnosti  ;)

Ma ja, to itaq. Se še kdo spomni knjige Celestinska prerokba? Jaz sem jo brala pred cca. 12imi leti. Par mesecev nazaj sem od iTivija dobila istoimenski CD. Mož je še otroke skupaj zbobnal, ker bo kao en dober film. Vsi smo bili precej ratočarani. "Kaj je pa sploh bilo tu nekaj posebnega?"
Nič. Skoraj tako danes že živimo...  :D
O Vodanarjevi dobi sem tudi jaz brala, da se je začela v 60-ih prejšnjega stoletja in naj bi se v parih letih prehod zaključil. Potem sem pa gledala en dokumentarec, kjer so govorili v smislu, da bo prehod v Vodnarjevo dobo čez cca. 150 let. To je pa ne glede na večnost, še kar daleč, a ni? ;)

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Hehehehe Iza

Prehod dob ni mogoče določiti do datuma, niti do leta, pa še v stoletju je težko vedeti.

ampak takole ........Če se je s Kristusovim rojsvom začela doba Rib ...... pomeni da je to ene 2008 let nazaj - A ne

če je zdaj doba Vodnarja - je to ravno zdaj - jaz bi rekla, da se je glede na Uranskega vladarja začela z industrijsko revolucijo in seveda vzpon tehnologije še traja - do sesutja

In uranska energija je višja oktava Merkurja - to pomeni da to že počnemo /Theta naprimer/ ... telepatija, transportacija itd...... Za Urana je značilna sprememba vsakih 7 let ... to so njegovi cikli. Malo poglej nazaj in boš videla, da se vse zeloooooo lepo ujema.
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
no če smo čisto natančni prehod iz enega znamenja v drugo se zgodi vsakih 2150 - 2 200let (različni viri pravijo vsak po svoje), torej že tu imamo zamik, za dobo rib, pa tudi velja, da je kristusovo rojstvo napoved le te, se je pa tudi tu dogajalo marsi kaj, kar je še vedno zavito v "temo". Eni njen začetek postavljajo v 300-to leto novega štetja. Če vzameš še tiste govorice, da so tam nekje celo neka leta preskočili...hm...kdo ve kero štetje je pravo.

...zgoraj sem omenila pesem v kateri se omenja konjunkcija marsa in jupitera...ta bo v znamenju vodnarja januarja drugo leto skupaj z tukaj omenjeno opozicijo urana in saturna s tem da bo tokrat saturn retro uran pa direkten...naslednja konjunkcija, pa bo leta 2013 v ribah...(za tiste ki gledajo sideralni horoskop bo v vodnarju)...neznank koliko češ

...ma vsekakor se dogaja 1000 na uro, pa še hitreje vsak trenutek gre... ;)

DZK število - 656

Offline klarus

• Mojster
po djotišu, se cel kroh obrne vsake 24 000 let....in čas, ko naj bi prišel keristus in ostali preroki, omenjajo kot najtemačni čas in da, se sedaj počai krivulja dviga....vsaj tak mi je senka razložla :)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
jp Klarus...približno 2150 let v enem znamenju za cel krog pa 12x več...

tisto drugo so pa juge, ki pa vsaka traja približno 6500 let in ker so 4 smo spet pri precesiji (v kristusovem času je kali juga bila na višku)

(astronomsko precesija traje 25 760 let)

DZK število - 656