Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITI LUNE /komu danes lunca nagaja/ VI.
Tejka:
V takih trenutkih pride prav boksarska vreča. Moja je šla v nekem danem trenutku v "franže" in sem trenutno brez. Je pa super sproščevalec jeze. Zdaj manifestiram novo, bolj vzdržljivo ;D
Mene pa danes prav pri srcu stiska, samo je pomoje povezano z modro kuverto, bolj kot z luno :-\
Tea:
--- Quote from: skorpijonka on February 05, 2009, 01:03:06 PM ---Tole je bil ona kratko?
Okej. Kaj pa po slovensko? ;D
V glavnem, sem imela prav, da tole nisem jaz, da je nekaj narobe.
Ma,včeraj bi skoraj vrata razbila, včasih me ima,da bi zagnala krožnike v steno, prebutala neznanca na cesti, ipd.
>:D
To res ni meni podobno, ko sem drugače mila dušica.
In kako zdaj to popucam s Theto? Kaj točno moram naredit?
Glede izražanje jeze ne skrbi: bom že našla eno žrtev,hehehe.... >:D
(hecam se,no...!)
--- End quote ---
No vidiš, saj po slovensko si sama napisala. Vse to kar si naštela paše pod ta aspekt. Pa tudi kakšna prometna v nočnih urah. Pazi nase, tudi da kdo drug ne bo agresiven do tebe, tudi to ta aspekt govori.
No, to energijo sprostiš z borilnimi športnimi veščinami. Vreča za boks in bum bum ;)
Tea:
--- Quote from: Tejka on February 05, 2009, 01:07:08 PM ---V takih trenutkih pride prav boksarska vreča. Moja je šla v nekem danem trenutku v "franže" in sem trenutno brez. Je pa super sproščevalec jeze. Zdaj manifestiram novo, bolj vzdržljivo ;D
Mene pa danes prav pri srcu stiska, samo je pomoje povezano z modro kuverto, bolj kot z luno :-\
--- End quote ---
modra kuverta bi bila, ko bo saturn spet v opoziciji na venero, prej dvomim. Sem pa res na hitro pogledala, ker niti nimaš progresivne karte gor. ;)
skorpijonka:
Mhm...boksarska vreča. Bomo manifestiral.
:D
Pa sej, če jaz prav razumem.....to je samo sedanje stanje,ne? Pol se pa planeti premaknejo pa spet sonce sije in rožice cvetijo? Ne?
;D
Je pa moreče, da pop...... Ja,prav na depro vleče.
A-a...ni straha,da bi bil kdo do mene agresiven, prej obratno. Prometne pa: bom dala v spomin.
Hvala, Tea! ang: :-*
Tea:
Aspekt bo natančen še
avgust 2009, september 2009, oktober 2009 ........potem pa si z njim dokončno opravila
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version