Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITI LUNE /komu danes lunca nagaja/ VI.
tia13:
--- Quote from: Tea on February 06, 2009, 06:36:59 AM ---
--- Quote from: Darja on February 05, 2009, 09:44:34 PM ---
--- Quote from: skorpijonka on February 05, 2009, 09:13:44 AM ---Pa kaj je to? Jaz sem že pol januarja tako tečna in tudi v februarju ni nič drugače. Sama sebi grem na živce, tako sem popadljiva in jezna in tečna in nestrpna. Okej, eno je PMS, ampak ta ne traja cel mesec skupaj. :D
Kaj bo še dolgo ta luna tako čudna? Ali kako se to gleda in napoveduje?
(ker definitivno za takole počutje nisem kriva jaz...a-a...tolk tečna pa spet nisem...zihr ima luna prste vmes. ;D)
--- End quote ---
....sploh nisi edina... ;)
--- End quote ---
Ti imaš pa T Saturna na Plutonu ..... karma ;)
mislim, da sve že dve :), ja no ne vem glih če imam tudi jaz take aspekte kot ti ampak me pa mečeeeee, tudi to bo minilo!
--- End quote ---
;)
Tea:
--- Quote from: tia13 on February 06, 2009, 11:36:53 AM ---
--- Quote from: Tea on February 06, 2009, 06:36:59 AM ---
--- Quote from: Darja on February 05, 2009, 09:44:34 PM ---
--- Quote from: skorpijonka on February 05, 2009, 09:13:44 AM ---Pa kaj je to? Jaz sem že pol januarja tako tečna in tudi v februarju ni nič drugače. Sama sebi grem na živce, tako sem popadljiva in jezna in tečna in nestrpna. Okej, eno je PMS, ampak ta ne traja cel mesec skupaj. :D
Kaj bo še dolgo ta luna tako čudna? Ali kako se to gleda in napoveduje?
(ker definitivno za takole počutje nisem kriva jaz...a-a...tolk tečna pa spet nisem...zihr ima luna prste vmes. ;D)
--- End quote ---
....sploh nisi edina... ;)
--- End quote ---
Ti imaš pa T Saturna na Plutonu ..... karma ;)
mislim, da sve že dve :), ja no ne vem glih če imam tudi jaz take aspekte kot ti ampak me pa mečeeeee, tudi to bo minilo!
--- End quote ---
;)
--- End quote ---
ni čisto isto Tia .......ti imaš T Saturna kvadrat Sonce ;)
tia13:
aha hvala ti tea , hm upam da bo kmalu mimo ;), fajn bodi caw ang: ang: ang:
tia13:
;)tea a je ta t saturn kvadrat snce povezan tudi z mojo selitvijo z fantom, ter z mojo podzavestjo glede na to da je moje natalno sonce v 12.hiši, saturn mi pa tranztira na 4.hišo???? :-\ ang:pozzz
Tea:
--- Quote from: tia13 on February 06, 2009, 08:39:45 PM --- ;)tea a je ta t saturn kvadrat snce povezan tudi z mojo selitvijo z fantom, ter z mojo podzavestjo glede na to da je moje natalno sonce v 12.hiši, saturn mi pa tranztira na 4.hišo???? :-\ ang:pozzz
--- End quote ---
In kdaj se seliš?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version