Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

TRANZITI LUNE /komu danes lunca nagaja/ VI.

<< < (64/69) > >>

apemaya:

--- Quote from: skorpijonka on February 10, 2009, 12:18:59 PM ---Glede čiščenja je pa res. Meni je danes dokončno počil film. Vsi se čudijo,kako sem zdržala tako dolgo. Začela sem kar pri ministrstvih. Pritožbe, razčiščevanja....in z vsakim klicem sem lažja. Kot da mi odpada oklep.
Na to sem se pripravljala dve leti.....uh....  :D

--- End quote ---

To je pa lepo slisat. Te popolnoma podpiram ;)

Tea:
Danes imamo padajočo luno v znamenju Device

ob 16.44 se dovrši lunina konjunkcija k saturnu, kar bo ohladilo odnose.
Ob 17.56 pa lunina opozicija k Uranu, kar nas bo delalo precej nervozne in napete.

Danes je pomembno, da se zavemo teh težavnih aspektov in poskušamo najti uravnilovko v sebi. Ni da bi se šli revolucije, ravno tako pa bo potrebno vnesti nekaj sočutja in razumevanja za druge.

Poskrbite za sproščanje svojih čustev na milosten in nežen način. Če se boste zapletli v Devičino razglabljanje in pikolovsko analiziranje zadev, boste danes precej slabe volje.

Lep dan si naredite ... privoščite si sprehod v naravo in vse bo lepše. Če pa so pritiski preveliki, pa bo najbolj prava rešitev kar telovadnica, ki bo sprostila višek napetosne energije.

;D

bik7:
Pišuka kaka luna je dons. Hajmo si pošiljat ljubezn.
hehehe :D :D :D

luana:
Pozdrav!

Sem novinka,  a vseeno se bom pridružila:
ljubezen, ljubezen in spet 100000000x ljubezen pošiljam v univerzum, nekaj se bo le odzvalo in bo super za vse, na tej prelepi zemljici! ang:
Pravijo da kar manifestiraš to tudi dobiš, torej na juriš, ljubezen pa bo!
Je pa danes, napeta energija, mene kar stiska v prsih, ne pridem do diha!
Ali me bo pobralo? Ha, verjetno da ne, ni še urca! ;D

lp od luane ;)

Tea:
Čaw Luana in dobrodošla na forumu in v teh astroloških sobah  :D

Tudi mi smo bili kdaj novinci in enkrat pač je treba oddati tudi svoj prvi post. Me pa veseli, da si se pridružila tako korajžno.

Jah, danes je pač napeta lunca. Čutimo še ponedeljkov vpliv mrka, na nebu sta se zlasala Saturn in Uran z Lunco in to udarja na naša čustva kot velik mlinski kamen po nežnem porcelanu.

Po dežju posije sonce in tukajle pri nas na primorskem že kuka iza oblakov  ;)

ang:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version