Author Topic: Perioda žensk  (Read 106537 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Perioda žensk
« Reply #345 on: July 29, 2009, 09:54:28 AM »

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #346 on: July 29, 2009, 01:54:20 PM »
.

Neelly, danes si pa gostobesedna, vidim  :D

;D ;D ;D ampak tole pa še moram pokomentirat ...  :D
saj vem, da mi rečejo vješti, pa čarovnička, pa angel in pixi in kaj vem kaj še, ampak takšnih zmožnosti, da takole izginila, postala nevidna, pa res nimam.  ;D Že res, da rada kdaj pa kdaj poniknem, a nimam pojma, kam je izginil moj post, saj sem oddala datum in še zahvalila sem se v oklepaju ( ??? :o ::);D
Je že prav tako. Me hoče najbrž Mojzes zapisati že med tiste z meno.  ;D  :P Nič ne bo, saj sem še preveč živa.  ;D ;D  ang: >:D
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #347 on: July 29, 2009, 03:42:20 PM »
.

ma babnce ,no kaj vam res ne potegne, da vas poizkusam brez besed ali namiga napeljati na Novo temo, jaooo, no...  ang:
.

*@Nelliy, zdej se ve, zdele veš, okej, sem postnil te v drugo, novo temo, zdej dihaj ustrezno naprej, hvala  ;D

ang:
« Last Edit: July 29, 2009, 03:44:39 PM by Mojzes »
let it be

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #348 on: July 29, 2009, 04:54:45 PM »
.

ma babnce ,no kaj vam res ne potegne, da vas poizkusam brez besed ali namiga napeljati na Novo temo, jaooo, no...  ang:
.

*@Nelliy, zdej se ve, zdele veš, okej, sem postnil te v drugo, novo temo, zdej dihaj ustrezno naprej, hvala  ;D

ang:

;D ;D ;D Hvala Mojzes za pojasnilo. No zdaj si ugotovil, da poleg "douge lajtnge", da sem še blond, kljub mojim rjavim lasom (seveda tudi s kakšnim sivim vmes)  ;) :P
Pa veš, da imaš kar prav ...  :D Včasih pa res pozabim dihat.  ;D ::)
Lepo bodi.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #349 on: July 29, 2009, 07:58:33 PM »
.

ma babnce ,no kaj vam res ne potegne, da vas poizkusam brez besed ali namiga napeljati na Novo temo, jaooo, no...  ang:
ang:

Ne, nam ne potegne. Smo navajene na rimske številke zraven. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif