Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VII

<< < (36/81) > >>

Andres:
Regina.  Na tem mestu ne bom spraševal, temveč zapisal  hčerkinih sanjah pred nekaj dnevi in pretklimi dogodki.
Skratka v četrtek zjutraj sem otroka vprašal, če sta kaj sanjala. Hčerka je rekla,  je sanjala plesen. Ne vem kje na kruhu ali kje drugje, bila je to plesen. 
Naslednje jutro jima je mama sporočila, da se bo njen novi partner preselil k njim, čez dva dni je bil že pijan in takrat se je začelo sranje v njihovem domu. Zgodba je kajpak daljša in vesel sem, da sta to noč oba otroka lahko spala pri meni, medtem, ko sin je že preseljen sem. Po novem.

Andres

sanjalka:

--- Quote from: Andres on October 28, 2008, 02:07:42 PM ---Regina.  Na tem mestu ne bom spraševal, temveč zapisal  hčerkinih sanjah pred nekaj dnevi in pretklimi dogodki.
Skratka v četrtek zjutraj sem otroka vprašal, če sta kaj sanjala. Hčerka je rekla,  je sanjala plesen. Ne vem kje na kruhu ali kje drugje, bila je to plesen. 
Naslednje jutro jima je mama sporočila, da se bo njen novi partner preselil k njim, čez dva dni je bil že pijan in takrat se je začelo sranje v njihovem domu. Zgodba je kajpak daljša in vesel sem, da sta to noč oba otroka lahko spala pri meni, medtem, ko sin je že preseljen sem. Po novem.

Andres

--- End quote ---

O,Andres nič kaj lepega se ne dogaja tole tvojima otrokoma :'(
Pa vseeno je v vsem tudi nekaj dobrega,v tvojem primeru imaš sedaj sina doma,to pa je tudi nekaj ang:
Sanje pa so več kot očitne-plesen je ta novi partner v življenju tvojih otrok :'(
Vsaj jaz to tako vidim,bo pa Reginca dala tukaj kakšno bolj pametno razlago ;)

Regina:
Ufff, kaj ti naj rečem Andres, ko pa odgovor že sam poznaš. Res bi bilo bolje, da bi imela celotno sanjsko vsebino, ampak s plesnijo so v vsakem primeru same skrbi. Tako na nebu kot na zemlji. :'(
Držim pesti, da se vse uredi v vaše najboljše in najvišje dobro. ang:

Andres:
Ne le, da se je sin k meni preselil Sanjalka. Opomnil sem ga na hčerkine sanje in njegovo selitev in dogajanja v materinem domu povezal s tem.  No, od zdaj bo morebiti tudi on sanje malo kombiniral.  Moram priznati, da je moj sin do neke mere kar zadeva sanj, vesoljcev in  podobnega celo atiju podoben. :D

Andres

Andres:

--- Quote from: Regina on October 28, 2008, 02:21:23 PM ---Ufff, kaj ti naj rečem Andres, ko pa odgovor že sam poznaš. Res bi bilo bolje, da bi imela celotno sanjsko vsebino, ampak s plesnijo so v vsakem primeru same skrbi. Tako na nebu kot na zemlji. :'(
Držim pesti, da se vse uredi v vaše najboljše in najvišje dobro. ang:

--- End quote ---

Hvala Regina. Saj nimaš kaj dodati, le napisal sem, kot potek dogodkov zadnjih dni. So pa bili opazno hitro realizirani, čeprav se nesoglasja vlečejo že zelo dolgo.

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version