Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VII

<< < (48/81) > >>

Regina:
Saj veš, da se takih stvari ne "napoveduje"?   ::)

sanjalka:

--- Quote from: Regina on November 07, 2008, 03:46:36 PM ---O izpadajočih zobeh smo pa že precej govorili, pa tudi na moji spletni strani boš našla kar nekaj o tem. Vsaj za osnovo boš nekaj imela, potem bova pa rekli še kakšno o tem premogu in kozmetiki. ;)

--- End quote ---

Sem šla takoj pregledat tvojo spletno stran,ja in našla res kar nekaj razlage o izpadajočih zobeh :P ;D
Skratka neka izguba v življenju ali pa samo strah,da bomo nekaj pomembnega izgubili.
Dobro je to,da sem jih dala v dlan,ker pomeni,da se bom vzela v roke.Tako nekako,a ne Reginca ??? :D
Saj si mislim kaj naj bi to pomenilo,strah da bom izgubila še ta odnos,katerega imam sedaj in je vedno na preizkušnji,na majavih tleh-lahko razpade in izpade kot moj zob :-\ Samo zakaj pa črni koščki kot bi bil premog? Bi si lahko razlagala,kot da to kar lahko izgubim sploh ni tako lepo belo kot pravi zob v ustih,ampak pravzapra črno, umazano.
Kozmetika ??? Hočem s kozmetiko kaj prikriti na sebi,svojo zunanjost ??? Kaj polepšati ???

Hvala Reginca ang: :-* ang:

Regina:
Lepo si si to razložila, sanjalka.  ;)
Ko govorimo o kakšnih razvadah, navadah ali zakoreninjenih miselnih vzorcih /mislim, da v tvojem primeru gre ravno za to/  je največkrat tisto pomembno le na videz pomembno in bi bilo celo bolje, da se tistega, kar smo že zdavnaj prerasli, čimprej znebimo. To ne pomeni, da je odnos majav, lahko pa postane, če boš vanj vnašala dvome, skrbi, strahove... Ti neprijetni občutki /črni, gnili zobje/ so v podzavesti prisotni, a jih s kozmetiko niti sama pred seboj ne moreš prikriti, lahko pa se jih znebiš, če jih izpljuneš in kot praviš sama, vzameš v roke.

Uživaj  ;)

sanjalka:
Vau, Regina kakšna zanimiva razlaga :P ang:
Ja,saj se trudim,pa ne vem zakaj mi gre tako počasi pri spreminjanju teh mojih zakoreninjenih vzorcev ???
Saj v teoriji vse vem,samo v realnem življenju pa mi ne gre tako zelo dobro.
Res se počasi premikam.Ampak se,to pa je tudi nekaj :)

Hvala,res si zlata ang: :-* ang:

Regina:
Hehe, sanjallka saj bo, celo življenje imaš čas.   ;)
Jaz sem za eno svojo razvado rabila skoraj 30 let, pa me sedaj poglej. Čista ko suza  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version