9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Eh, to so potem sanje neuresničenih želja. Vsaj Freud bi tako rekel.
Še vedno se lahko pogavarjava o "hmmm,hmmm", pa bom menda prej al slej tudi o tem sanjala
Po občutku, sanjalka. Saj obvladaš.
prav zanimivo, čeraj, sem za minutke zaprl oči in hopla prkazal se mi je kamion in v njemu je vozil pujs,pujsek, prašič, in to kar veselo, hja:) res je bil on, rilec videl, pa parklje za volanom, kaj meniš Regina
Quote from: Regina on October 02, 2008, 10:26:45 PMEh, to so potem sanje neuresničenih želja. Vsaj Freud bi tako rekel. Ej, sej 3 x hmm nisem sanjala
Regina, sanjala sem dva crna avta. Stala sem nekje, kot na visji tocki, tako da sem to opazovala z vrha. Najprej se je peljal crn dolg avto, za njim pa se vecji crn, ki je ze bil na pol kot hisa. Prav smesno. Ali pa tudi ne? ??? Me naj skrbi?
Jaz pa sem sanjala res cudne eroticne sanje.
Quote from: Azra on October 03, 2008, 02:11:41 PMRegina, sanjala sem dva crna avta. Stala sem nekje, kot na visji tocki, tako da sem to opazovala z vrha. Najprej se je peljal crn dolg avto, za njim pa se vecji crn, ki je ze bil na pol kot hisa. Prav smesno. Ali pa tudi ne? ??? Me naj skrbi? To bo pa kakšna protokularna zadeva. Morda kakšna nova pravila obnašanja?