NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ja, glede sodelovanja z drugimi je kar nekaj stvari odprtih. Ne silim pa nikamor, samo delujem.
Quote from: Tea on October 08, 2008, 03:15:31 PMMaša, a ne bi mi kar stanovanj zamenjali, pa bi bilo vse rešeno Eccola to pa je res dobra ideja...Maša na morje uživat, Tea pa v Gorico otročka crkljat
Maša, a ne bi mi kar stanovanj zamenjali, pa bi bilo vse rešeno
Zanimivo pri vsem pa je, da je od tu naprej bila samo indigo barva. Kaj to pomeni, nimam pojma Indigo je barva povezana z tretjim očesom, torej z intuicijo in notranjo vizijo
Tako, tako...pa še mal biznisiramo poleg, in napovedi se kar na licu mesta manifestirajo;)
Quote from: Neska on October 08, 2008, 03:25:26 PMZanimivo pri vsem pa je, da je od tu naprej bila samo indigo barva. Kaj to pomeni, nimam pojma Indigo je barva povezana z tretjim očesom, torej z intuicijo in notranjo vizijo Ja Nežka to razumem, ampak nisem znala povezati, zdaj pa lahko rečem, da bo Maša v bodoče kot duhovni učitelj delovala na tej ravni.Hvala Nežka
Veš, da se da vse pogledat, Azra Jaz bom danes zvečer mal pogledala za vse kar še nisem, ko pridem iz službe....