Meni se malo pozna, da sem bil prejšnji mesec v svoji energiji, torej kot bi se nekaj premaknilo. Ni ravno obveza, da se premakne v istem mesecu, takrat so bile aktivnosti, ki imajo posledico kasneje, torej ta mesec.
Sem se pa danes domislil druge stvari, ki zadeva trenutno stanje v svetu in posledično zajema Nemčijo.
2008 je bilo prelomno devetletje. Vojko je opozarjal, da bo to podobna energija kot med svetovno vojno. Istega leta oktobra so na Islandiji padle tri banke nenkrat, tri mesece pred tem pa Lehman v Ameriki.
Od takrat do danes je minillo sedem let. Ni res? Toliko časa smo že skupaj in še dlje.

Torej. Tod takrat je minilo sedem let, le toliko pa je v okvirih trajala 2 svetovna vojna. Nemci so bili sprva polni zaleta, osvajatelji, najboljši borci, navdušeni, pripravljeni, nakar kot vemo so jih na koncu dobili na nos do amena po sedmih letih.
Danes je sedem let in več in Nemčija bo spet dobila porcijo. Narodi Evrope se upirajo imperiatorstvu Nemčije, Evro območje na račun Nemcev drži gor valuto, medtem ko oni pobirajo profite v svoji valut. Poleg vsega se bo tja zateklo do 800 000 imigrantov, torej bo nastal pravi kaos. V roku enega leta bodo vsi z vseh straneh pritiskali na Nemčijo. Če se bodo spozabili in šlatali Ukrajino jih bodo dodatno kresnili še Rusi, kot so jih že na Poljskem in v Rusiji med svetovno vojno.
To je moje današnje zapažanje.
Andres