Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Projekt - manifestacija

(1/66) > >>

Tea:
Na misel mi je padla ideja, da bi lahko skupinsko podprle določene projekte, želje in cilje, ki si jih v življenju želimo.

Torej - mogoče bi katera napisala svojo željo, potem pa bi šla v theto, ostale pa bi samo skupinsko podprle njeno energijo.
Za ostale, ki še ne obvladajo tehnike, pa so stalne članice tukaj na forumu, torej jih poznamo, bi naredila katera izmed nas.

Določile bi en termin dneva in izvedle projekt.

Spremljam tele naše debate in vidim, da imamo vse še neke neizpolnjene želje. Večino časa smo porabile za čiščenje vzorcev in prepričanj, mislim, da bo čas, da manifestiramo v fizično realnost vse želje, ki se tičejo radosti življenja.

Kaj mislite?

Nena:
Super ideja, Tea :)
Skupinsko zadeva še močneje deluje. Torej eden dela, ostali pa so za suport poleg.
Eccola jaz sem kar prva...nikakor, da si sama zmanifestiram partnerja;)..bom ga jaz definirala po svojem okusu..potem pa bi ena od vas poslala EHO v svet, da sliši in prej pride ;) ::) :-*

Tea:
Zmenjeno Nena. Jaz sem takoj ZA

Samo še terminsko se uskladimo. Ti kar napiši kdaj, pa počakava, da še katera doda svojo roko.

Andres:
Dobra ideja in dobra tema Tea.  Tudi jaz sem za, če se lahko kaj pripomore.

Andres

Tea:
Hvala Andres, vsak je dobrodošel. Včasih kar pozabim, da imamo tudi dva moška Theta praktikanta na forumu.  ;D
 ang:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version