Tole danes je bilo zanimivo, sploh glede denarnic. Ene se niso želele napolnit, si predstavljate
V glavnem, nekaj sporočil mi je ostalo v glavi. Nensi, Markova bolezen je v hipu izskočila ven, kot da je odslužila svoje. Pri tebi so se pokazali temnejši deli na koncih pljuč in nekaj v zvezi z grlom. Andres, tvoj sin ima direktno povezavo z nadangelom Mihaelom, Karen pa se že ali se naj povezuje z Jezusom, ker obstaja tudi tu neka posebna povezava. Mačica, tvoji denarnici sem morala nalagat občutke, da je ostala polna. Ali imaš morda neke težave s hrbtom? Nena, tvoja denarnica se je napolnila z različnimi valutami. Drugače so preostale denarnice napolnjene in ostajajo polne. Ženska, ali odhajaš na pot ??? sem imela tak občutek.
Andres, se ne najdem v opisu nobene od zgoraj naštetih, razen če sem na frišno noseča.
Bi bila lahko poškodba levega zapestja namesto gležnja? No, zdaj sem se spomnila, da sem vas vse popedenala, na svoje zapestje pa sem čisto pozabila. Očitno je kovačeva kobila še zmeraj bosa. (Ja vem, da je to prepričanje
) Glavno, da sem pothetkala svojo denarnico, roki imam dve, he, he.
Hvala vsem za podporo, bili smo na jasi v gozdu, okoli tabornega ognja.
Gaja
Mogoče se pa moja denarnica ni hotela napolniti. Nekako se podzavestno denarju izogibam. Kot bi malo zanj hotel narediti, ali nekaj v tem pomenu, potem pa vedno sproti najde pot do mene. Je pa ta mesec bolj slab, saj povišani so bili stroški, zmanjšani pa prihodki.
Verjetno bi moral vzorec odblokirati in bi bila potem tudi denarnica bolj polna. Če kateri pade v glavo ukaz za tako odblokiranje vzorca, bi kar sam poskušal, oziroma se priporočam mojstrom. Kakor koli že.
Ne vem. Mogoče je Mihael res povezan z angelom Mihaelom, Karen pa kot praviš z Jezusom. Predvsem Karen je videti bolj duhovno dovzetna. Bila bi še bolj, vendar se z mamo o podobnih stvareh nikoli ne pogovarja, torej ji preostane le čas z menoj. Sicer pa vem, da je bila vedno pripravljena iti z mano v vesolje na kakšno zdravljenje ali kaj podobnega, medtem, ko Mihael temu ni tako podvržen.
Praviš da nisi ti tista ta noseča.

Ko sem napisal noseča, to niti ni bilo mišljeno dobesedno. Morebiti celo, da je imela omenjena ženska ostanek sperme od sinoči ali predsinočnjem pri sebi, v kakšnem kotičku.

Ah, to z nosečnostjo to ni na tebe letelo. Saj vem katera si bila.

Andres