Author Topic: Skupinsko zdravljenje  (Read 97104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Skupinsko zdravljenje
« Reply #165 on: July 28, 2009, 09:45:25 PM »
Hvala Gaja za zdravljenje :-* :-* ang:
Sicer sem imela takrat ravno stranko, ampak sem vmes delala theto in sem čutila lepo vse skupaj.  :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #166 on: July 28, 2009, 09:50:33 PM »
Hvala Gaja, hvala vsem za zdravljenje, polnjenje denarnice  ;)  :-* se je pa dogajalo glede na opise, videnja  :D

Taja

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #167 on: July 28, 2009, 09:54:10 PM »
Prosim, Nena in Taja. Še na mnoga zdravljenja. :D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #168 on: July 28, 2009, 10:04:29 PM »
Gaja, hvala za hrbtenico in denarnico.  ;)   :D Res me že lep čas križ boli. Zdaj še bolj.  :-\ Bom pa v kratkem menjala ležišče.

Bilo je prijetno.  :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #169 on: July 28, 2009, 10:12:03 PM »
Gaja, hvala za hrbtenico in denarnico.  ;)   :D Res me že lep čas križ boli. Zdaj še bolj.  :-\ Bom pa v kratkem menjala ležišče.

Prešaltaj na Dormeo ;) pa bo super
www.theta.si
DZK 519

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #170 on: July 28, 2009, 10:18:32 PM »

;D ;D ;D

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #171 on: July 28, 2009, 10:21:16 PM »

ja, Dormeo je zakon za hrbtenico  ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #172 on: July 28, 2009, 10:44:19 PM »

;D ;D ;D

Pravzaprav sem se spomnila, da bi svoji sedanji postelji oz. jogiju naložila določene občutke in ne boš potrebovala Dormea. :o
www.theta.si
DZK 519

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #173 on: July 28, 2009, 10:49:20 PM »
hvala na zdravljenju  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #174 on: July 28, 2009, 11:01:40 PM »
Hvala Gaja za zdravljenje :-* :-* ang:
Sicer sem imela takrat ravno stranko, ampak sem vmes delala theto in sem čutila lepo vse skupaj.  :)

Aha, torej si bila ti tista ena od "odmaknjenih". :) 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #175 on: July 28, 2009, 11:09:47 PM »
Hvala Gaja, ja bo res tako kot si napisala.
Lepo pančkaj, nočko.  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #176 on: July 28, 2009, 11:11:09 PM »
Tole danes je bilo zanimivo, sploh glede denarnic. Ene se niso želele napolnit, si predstavljate :o V glavnem, nekaj sporočil mi je ostalo v glavi. Nensi, Markova bolezen je v hipu izskočila ven, kot da je odslužila svoje. Pri tebi so se pokazali temnejši deli na koncih pljuč in nekaj v zvezi z grlom. Andres, tvoj sin ima direktno povezavo z nadangelom Mihaelom, Karen pa se že ali se naj povezuje z Jezusom, ker obstaja tudi tu neka posebna povezava. Mačica, tvoji denarnici sem morala nalagat občutke, da je ostala polna. Ali imaš morda neke težave s hrbtom? Nena, tvoja denarnica se je napolnila z različnimi valutami. Drugače so preostale denarnice napolnjene in ostajajo polne. Ženska, ali odhajaš na pot ??? sem imela tak občutek.

Andres, se ne najdem v opisu nobene od zgoraj naštetih, razen če sem na frišno noseča.  ;) Bi bila lahko poškodba levega zapestja namesto gležnja? No, zdaj sem se spomnila, da sem vas vse popedenala, na svoje zapestje pa sem čisto pozabila. Očitno je kovačeva kobila še zmeraj bosa. (Ja vem, da je to prepričanje ;)) Glavno, da sem pothetkala svojo denarnico, roki imam dve, he, he.

Hvala vsem za podporo, bili smo na jasi v gozdu, okoli tabornega ognja.

:-* Gaja

Mogoče se pa moja denarnica ni hotela napolniti. Nekako se podzavestno denarju izogibam. Kot bi malo zanj hotel narediti, ali nekaj v tem pomenu, potem pa vedno sproti najde pot do mene.  Je pa ta mesec bolj slab, saj povišani so bili stroški, zmanjšani pa prihodki.  
Verjetno bi moral vzorec odblokirati in bi bila potem tudi denarnica bolj polna.  Če kateri pade v glavo ukaz za tako odblokiranje vzorca, bi kar sam poskušal, oziroma se priporočam mojstrom.   Kakor koli že.

Ne vem. Mogoče je Mihael res povezan z angelom Mihaelom, Karen pa kot praviš z Jezusom. Predvsem Karen je videti bolj duhovno dovzetna. Bila bi še bolj, vendar se z mamo o podobnih stvareh nikoli ne pogovarja, torej ji preostane le čas z menoj.  Sicer pa vem, da je bila vedno pripravljena iti z mano v vesolje na kakšno zdravljenje ali kaj podobnega, medtem, ko Mihael temu ni tako podvržen.  

Praviš da nisi ti tista ta noseča. :)  Ko sem napisal noseča, to niti ni bilo mišljeno dobesedno. Morebiti celo, da je imela omenjena ženska ostanek sperme od sinoči ali predsinočnjem pri sebi, v kakšnem kotičku.  :)  Ah, to z nosečnostjo to ni na tebe letelo. Saj vem katera si bila. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #177 on: July 29, 2009, 01:55:06 AM »
Mogoče se pa moja denarnica ni hotela napolniti. Nekako se podzavestno denarju izogibam. Kot bi malo zanj hotel narediti, ali nekaj v tem pomenu, potem pa vedno sproti najde pot do mene.  Je pa ta mesec bolj slab, saj povišani so bili stroški, zmanjšani pa prihodki.  
Verjetno bi moral vzorec odblokirati in bi bila potem tudi denarnica bolj polna.  Če kateri pade v glavo ukaz za tako odblokiranje vzorca, bi kar sam poskušal, oziroma se priporočam mojstrom.   Kakor koli že.

Ne vem. Mogoče je Mihael res povezan z angelom Mihaelom, Karen pa kot praviš z Jezusom. Predvsem Karen je videti bolj duhovno dovzetna. Bila bi še bolj, vendar se z mamo o podobnih stvareh nikoli ne pogovarja, torej ji preostane le čas z menoj.  Sicer pa vem, da je bila vedno pripravljena iti z mano v vesolje na kakšno zdravljenje ali kaj podobnega, medtem, ko Mihael temu ni tako podvržen.  

Praviš da nisi ti tista ta noseča. :)  Ko sem napisal noseča, to niti ni bilo mišljeno dobesedno. Morebiti celo, da je imela omenjena ženska ostanek sperme od sinoči ali predsinočnjem pri sebi, v kakšnem kotičku.  :)  Ah, to z nosečnostjo to ni na tebe letelo. Saj vem katera si bila. :)

Andres

Ja pa daj ukaz, da se odblokirajo vsi vzorci, ki ti preprečujejo prejeti obilje. Vse se da, kar si zamislimo. Otroka le vzgajaj z duhovnostjo, ti bosta nekega dne hvaležna.

Če ti veš, katera sem bila jaz, potem je itak vse v redu.

:-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #178 on: July 29, 2009, 02:27:49 AM »
Velja. Bom dal tak ukaz. Sem ravno prejle po filmu na kavču še malo v denarnico nalil, toda pozabil sem dati tak ukaz proti vzorcem.  Bom takoj naredil, samo enega prižgem.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #179 on: July 29, 2009, 03:31:17 AM »
Andres, se ne najdem v opisu nobene od zgoraj naštetih, razen če sem na frišno noseča.  ;) Bi bila lahko poškodba levega zapestja namesto gležnja? No, zdaj sem se spomnila, da sem vas vse popedenala, na svoje zapestje pa sem čisto pozabila. Očitno je kovačeva kobila še zmeraj bosa. (Ja vem, da je to prepričanje ;)) Glavno, da sem pothetkala svojo denarnico, roki imam dve, he, he.

Hvala vsem za podporo, bili smo na jasi v gozdu, okoli tabornega ognja.

:-* Gaja

Čudno, da se ne najdeš v nobenem opisu, saj težko si predstavljam, da si bila ena izmed ta skritih. Zapestje definitivno ni tiso, ki jo videno bolelo, oziroma je imela poškodovano. Gre za gleženj ali levo nogo.   Ta ista ženska je tudi 3-5 dni po menstruaciji. Le toliko, da bo mogoče drugič še Mojzes zraven, da si ogledam še njo/njega. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858