Author Topic: Skupinsko zdravljenje  (Read 102575 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
Re: Skupinsko zdravljenje
« Reply #435 on: August 06, 2009, 10:46:14 PM »
Najprej hvala Nena in vsem udeleženim za sodelovanje. Jaz sem se malo razpisala in verjamem, da mi je lahko kaj ušlo.  :-\  :D

Najprej sem začutila neko pikajočo napetost v levi dlani, energijo, ki se je širila … nato sem videla mlad par, v nekem prostoru (levo izhod na teraso oz. ven, naravnost vhod s hodnikom in desno vrata sanitarij, desno je bilo čutiti dnevni prostor), ki se nekaj pričkal in razburjeno krilil. Poslala sem jima ljubeče energije.  Ona luštna temnolasa dolgolaska, z doprsnim bolerom in tričetrt oprijete kavbojke. On temnolas, v črni srajci (ali temno modri) in kavbojkah (malo širši model, ne oprijeti). Oba moderna. /ločene denarnice/
Nato se on obrne in odide, ona pa se nam pridruži. Zatem smo bili kar naenkrat kot v nekem templju. Visoko, kot nekje v skalnem ali kamniti strukturi (ne znam opisati, vendar smo nekateri sedeli v nekakšnih kamnitih stolih, nekateri stali. Kar iznenada so se začeli od zgoraj vsipati zlatniki in kar sipali in sipali. Čutiti je bilo začudenje. Pred sabo na levi vidim mladenko, temnih kratkih (ali spetih) kodravih las, zelo lepega, gladkega obraza, ki sramežljivo kleči in si ne upa pogledati navzgor /ne upa sprejemati, kot da si ne zasluži/ . Za sabo opazim mlajšega sramežljivega suhljatega moškega, ki vse to dogajanje opazuje, naslonjen na »skalo« ob neki odprtini. Rečem mu »Pridruži se nam, saj si del vsega«. Skozi to odprtino stopi večji moški, kot nekakšen bog, z nekakšnim zlatim pokrivalom z rogovom. Bil je zelo suh in obraz tudi, skoraj živalska oblika. Ni bilo strahu v prostoru, le od njega je vela neka veličastna moč. V naročju je objemal nekaj zlatega, kot posodo, velik vrč, v desni roki pa kot palica. Posodo je položil na kamen poleg kupa zlatnikov in malo sklonil glavo. Palico je zapičil v sredino med zlatniki in kamnom s to posodo (za njim opazim žensko srednje dolgih svetlejših las) in prične tolči po nji, da se pričnejo iskriti zlate iskrice. Nato reče »Sprejmite in Zaupajte«. Iz palice pričnejo švigati dolgi tanki, zlati žarki, ki osvetlijo celotni prostor »jamo« in zlata energija se prične viti krog nas, iskrice pa nas zadevajo in se stapljajo v naša srca. Iz stropa vidim, da se nam bliža vila, v belem »krilcu« iz lokvanja in zlatem zgornjem delu, kodravih, dolgih las in nekaj položi na kup zlatnikov, nas obleti, da začutim krila kot sapico /svežina/ in se smehlja, milo in oči govorijo »Zaupajte«. Na desni zagledam glavo volka. Rečem »Pokaži mi več«. Nato se s pogledom sprehajam navzdol in vidim žensko telo. Ne suho, niti ne debelo. Prej bi lahko rekla močne kosti. Na levi pred sabo vidim moškega (leta ne znam opredeliti, a je bilo čutiti tu nekje med 40, 50), s plešo ali obrito glavo (prej pleša). Moški zadržan, morda malo tog, a vseeno je čutiti tople energije v njem. Nato (nenavadno) se nam iz zraka, po vrvi, kot na gugalnici, spušča še nek moški (vsaj tako je izgledalo na prvi pogled, ko smo zrli gor), skoraj že zamudil vse, a še vedno pravočasno. Bila je ženska, ko stopila na tla. /rada nosi hlače ali se oblači po moško/
V levem kotičku sem ves čas videla neko belo iskrico. Najprej je izgledalo kot da se svetloba preriva skozi kakšno špranjo. Ne. Ko se je ta bleščeča svetloba pričela bližati in večati, opazim, da je bil ves čas ob nas Mihael. Le gledal nas je in nas in vso to obilje in blagoslov tega obilja, obdal s svojo energijo. Šele potem, ko sem se pričela ozirati okoli, sem opazila, da smo pravzaprav že ves čas v tej energiji, kot … ne, kot v nekakšnem balonu … preprosto v tej energiji, katero je obdajala tudi nežna modra energija in lila iskrice. Nato ste se pričeli »umikati«, izginjati. Vse je pričelo izginjati in jaz sem se pojavila med zelenjem. Nato zagledam nek čudovit divji gozd. Najprej je izgledalo, da so na neki jasnini ljudje, a ko sem se približala sem se znašla med živim drevjem.
(bilo nas je kar nekaj, a vseh energij, vseh duš mi ni bilo dano prepoznati, le čutiti prisotnost)

HVALA! :-* ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #436 on: August 06, 2009, 10:49:15 PM »

Bilo je zelo močno. Videla sem kar nekaj ljudi, sedeli smo v krogu in se držali za roke. V sredini je gorel indijanski ogenj zelo zelo velik. Bilo nam je toplo. Videla sem da sedimo sredi puščave pod zvezdami.Res prijetno:)

Hvala vse sodelujočim:)

Ana, si nas ti malo prehitela??...Akcija je čez dobre pol urce..ob 21h ;)

No, tudi mene je malo stisnilo, da sem zamudila, potem sem si pa rekla, da četudi sem, "čas je iluzija". hhuuiii  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #437 on: August 06, 2009, 11:37:20 PM »
Ej Neely, ko si to pisala, sem doživljala skoraj kot da berem Hesseja in njegovega Stepnega volka. Dogajanja in videnja v podzavesti... Ob opisu moškega s pokrivalom z rogovi in živalskim obrazom sem videla pred sabo Favna iz filma Favnov labirint... V vizualizaciji sem slaba, bolj čutim kot vidim... Vendar sem tako kot ti čutila zlati dež. V obliki nekakšnega ognjemeta, rakete, ki se razprši... Tako kot si ti čutila Mihaela, sem ga sama prosila, naj mi bo ob strani... Na trenutek sem začutila dva različna ženska obraza...drugače pa sproščenost in mir...

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #438 on: August 07, 2009, 12:47:33 AM »
Preden preberem kaj ste napisale o današnjem zdravljenju bi napisal tudi svoje (ne) doživljanje.
Tistikrat sem bil s turisti v avtu in nekako na pol sem se poskusil vklopiti med vas, toda ni mi šlo skoraj nič.  Videl sem vas nekaj, vse pa ste bile gole. Lahko se prebere tudi nage.  :)  Ne bom opisoval detajlov, vem da imasta dve menstruacijo, ena med vami pa ima ene take semiš čevlje za čez gležnje. Mislim, da so svetlo rjavi ali sivi.  Potem sem videl neke denarnice, ki so bile odprte, kot bi se nastavljale, (ena se ni hotela). Na koncu pa je bila kajpak tam tudi moja denarnica in zanimivo, pod njo je bil sod. Pravi leseni sod.

Ker sem bil v celem času zdravljenja zaradi omenjenega razloga pasivno vključen bo toliko od mene dovolj.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #439 on: August 07, 2009, 02:28:20 AM »
Nelly je svoje doživetje skupinskega zdravljenja opisala zelo lepo. Sam nimam več kaj posebnega dodati, saj kot rečeno v preteklem postu in kot je videla tudi ona, nisem bil aktivno prisoten.  Je pa morebiti celo škoda, saj danes sem bil na svetovni čakri, kjer bi podobno delovalo še bolje kot sicer, vendar se preprosto nisem mogel odcepiti od skupine, ki v nobenem primeru ni bila naštelana konkretno na te naše stvari, o katerih tule tudi pišemo. 

Zanimivost se je pojavila na poti do čakre. Moj kuža Hercules je naenkrat začel lajati. Zabremzal sem in tako pogledal kaj se dogaja. Nekaj je začutil, spomnil pa sem se, da je bilo točno na tem mestu, morebiti 5 kilometrov dlje, leta 1994 srečanje z nezemljani. http://www.nenavadno.com/ufomeet.html

Navadno ne grem po tej isti poti tudi nazaj, vendar danes je tako bilo. In spet. Ko smo prišli točno do tam kjer je Hercules lajal, je lajež ponovno izpustil iz sebe. Ponovno kot prvič sem šel iz avta in vprašal v drugem avtomobilu skupino če kaj čutijo. So rekli da nič. Ok, skratka, ponovno smo na mestu kjer so nezemljani in zemljani imeli sestanek. Bržkone so še vedno prisotni in to Hercules ve. 

Eno uro po tem laježu je bila tudi ura toliko da se je zdravljenje začelo in vse ostalo sem že napisal.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #440 on: August 07, 2009, 06:06:47 AM »
Zanimivo, Nadangela Mihaela sem videla tudi jaz. Bil je nad nami, stal je na pečini in meč je imel postavljen ob telesu, kot bi držal palico. Čudovito ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #441 on: August 07, 2009, 06:21:20 AM »
Videl sem vas nekaj, vse pa ste bile gole. Lahko se prebere tudi nage.  :) 

Nak...sem bila v pižami.  :D

...ena med vami pa ima ene take semiš čevlje za čez gležnje. Mislim, da so svetlo rjavi ali sivi

Bila je naga in imela obute čevlje?  ;) Sori, malo šale mora bit... Sem dobre volje, ker se mi je bančni račun napolnil...  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #442 on: August 07, 2009, 06:22:17 AM »
Zanimivo, Nadangela Mihaela sem videla tudi jaz. Bil je nad nami, stal je na pečini in meč je imel postavljen ob telesu, kot bi držal palico. Čudovito ang:

Lepo ne? Sama se dosti obračam nanj...  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #443 on: August 07, 2009, 07:04:09 AM »
Dobro jutro. Meni je šel začetek odlično, potem sem pa zaspala  ??? No mogoče so me k spanju  "dale" prijetne energije.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #444 on: August 07, 2009, 07:14:59 AM »
Hvala Nena za tako prijetno vodenje. Waw res vrhunsko  ang: :-*

Neli verjetno si videla naju z Ljubotom.Čeravno nisva ravno mlada. Pa tudi krilila nisva.
 Bila sem vznemirjena, ker ni bil do 9h v postelji, oz. je že bil, pa je moral tik pred meditacijo iz postelje, ker je nastal zaplet s kurami, ki niso hotle v kurnik, pa je šel pomagat mami. In se nam pridružil z zamudo.
Sicer nisva bila oblečena, pač pa naga ... hm Andres, si videl tudi moške nage  ;) :D

Potem sem med tistimi toplimi in prijetnimi energijami kar zaspala.  Še pred tem pa sem imela kar nekaj težav s tem mojim računom, oz. verjamem, da jih je imela Nena  ;D da me je pripravila na sprejemanje...

hvala vsem za družbo  ang:
« Last Edit: August 07, 2009, 07:40:51 AM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #445 on: August 07, 2009, 07:38:38 AM »
Nena, hvala za čudovito izkušbjo. Meni je bilo prav smešno, ker sem nas vse videla kot denarnice in me je zagrabil nepopisen smeh. Drugače sem v tem času predelala kar nekaj vzorcev glede obilja. Česa vse človek ne odkrije pri sebi.

Sem imela v podporo cel kamnolom kristalov in mi je bilo skrajno lepo. Čakam samo še Andresa, da nas vse 'razgali', čeprav sem imela občutek, da ga ni bilo zraven.

:-* Gaja

Gaja, mi zaupaš kakšna denarnica sem jaz.  :D
Ob teh naših seansah me vedno znova prešine, da si želim omislit novo denarničko, ki bo bolj pisanih barv.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #446 on: August 07, 2009, 07:55:54 AM »
No potem nisem edina, ki je zaspala  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #447 on: August 07, 2009, 08:57:52 AM »
Wauuuu...ste se razpisali :) ;D

Sem vesela, da vas je večina vse to tako intenzivno doživljala. :D ;D , pa naj ste bili goli ali pa oblečeni ;)

Moj račun se je napolnil itak...ker je danes plačilni dan ;D :P

Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #448 on: August 07, 2009, 09:08:54 AM »
Najprej hvala Nena in vsem udeleženim za sodelovanje. Jaz sem se malo razpisala in verjamem, da mi je lahko kaj ušlo.  :-\  :D

Najprej sem začutila neko pikajočo napetost v levi dlani, energijo, ki se je širila … nato sem videla mlad par, v nekem prostoru (levo izhod na teraso oz. ven, naravnost vhod s hodnikom in desno vrata sanitarij, desno je bilo čutiti dnevni prostor), ki se nekaj pričkal in razburjeno krilil. Poslala sem jima ljubeče energije.  Ona luštna temnolasa dolgolaska, z doprsnim bolerom in tričetrt oprijete kavbojke. On temnolas, v črni srajci (ali temno modri) in kavbojkah (malo širši model, ne oprijeti). Oba moderna. /ločene denarnice/
Nato se on obrne in odide, ona pa se nam pridruži. Zatem smo bili kar naenkrat kot v nekem templju. Visoko, kot nekje v skalnem ali kamniti strukturi (ne znam opisati, vendar smo nekateri sedeli v nekakšnih kamnitih stolih, nekateri stali. Kar iznenada so se začeli od zgoraj vsipati zlatniki in kar sipali in sipali. Čutiti je bilo začudenje. Pred sabo na levi vidim mladenko, temnih kratkih (ali spetih) kodravih las, zelo lepega, gladkega obraza, ki sramežljivo kleči in si ne upa pogledati navzgor /ne upa sprejemati, kot da si ne zasluži/ . Za sabo opazim mlajšega sramežljivega suhljatega moškega, ki vse to dogajanje opazuje, naslonjen na »skalo« ob neki odprtini. Rečem mu »Pridruži se nam, saj si del vsega«. Skozi to odprtino stopi večji moški, kot nekakšen bog, z nekakšnim zlatim pokrivalom z rogovom. Bil je zelo suh in obraz tudi, skoraj živalska oblika. Ni bilo strahu v prostoru, le od njega je vela neka veličastna moč. V naročju je objemal nekaj zlatega, kot posodo, velik vrč, v desni roki pa kot palica. Posodo je položil na kamen poleg kupa zlatnikov in malo sklonil glavo. Palico je zapičil v sredino med zlatniki in kamnom s to posodo (za njim opazim žensko srednje dolgih svetlejših las) in prične tolči po nji, da se pričnejo iskriti zlate iskrice. Nato reče »Sprejmite in Zaupajte«. Iz palice pričnejo švigati dolgi tanki, zlati žarki, ki osvetlijo celotni prostor »jamo« in zlata energija se prične viti krog nas, iskrice pa nas zadevajo in se stapljajo v naša srca. Iz stropa vidim, da se nam bliža vila, v belem »krilcu« iz lokvanja in zlatem zgornjem delu, kodravih, dolgih las in nekaj položi na kup zlatnikov, nas obleti, da začutim krila kot sapico /svežina/ in se smehlja, milo in oči govorijo »Zaupajte«. Na desni zagledam glavo volka. Rečem »Pokaži mi več«. Nato se s pogledom sprehajam navzdol in vidim žensko telo. Ne suho, niti ne debelo. Prej bi lahko rekla močne kosti. Na levi pred sabo vidim moškega (leta ne znam opredeliti, a je bilo čutiti tu nekje med 40, 50), s plešo ali obrito glavo (prej pleša). Moški zadržan, morda malo tog, a vseeno je čutiti tople energije v njem. Nato (nenavadno) se nam iz zraka, po vrvi, kot na gugalnici, spušča še nek moški (vsaj tako je izgledalo na prvi pogled, ko smo zrli gor), skoraj že zamudil vse, a še vedno pravočasno. Bila je ženska, ko stopila na tla. /rada nosi hlače ali se oblači po moško/
V levem kotičku sem ves čas videla neko belo iskrico. Najprej je izgledalo kot da se svetloba preriva skozi kakšno špranjo. Ne. Ko se je ta bleščeča svetloba pričela bližati in večati, opazim, da je bil ves čas ob nas Mihael. Le gledal nas je in nas in vso to obilje in blagoslov tega obilja, obdal s svojo energijo. Šele potem, ko sem se pričela ozirati okoli, sem opazila, da smo pravzaprav že ves čas v tej energiji, kot … ne, kot v nekakšnem balonu … preprosto v tej energiji, katero je obdajala tudi nežna modra energija in lila iskrice. Nato ste se pričeli »umikati«, izginjati. Vse je pričelo izginjati in jaz sem se pojavila med zelenjem. Nato zagledam nek čudovit divji gozd. Najprej je izgledalo, da so na neki jasnini ljudje, a ko sem se približala sem se znašla med živim drevjem.
(bilo nas je kar nekaj, a vseh energij, vseh duš mi ni bilo dano prepoznati, le čutiti prisotnost)

HVALA! :-* ang:

Mhm....to sem jaz. Dva dni nazaj sem se pobarvala na temno in ravno pred manifestacijo sem si spela lase zadaj. Imam pa valovite,ja.

Ne upam srejemati. To je velik problem. Vedno mislim,da sem nekomu potem nekaj dolžna. Nekdo hoče nekaj v zameno. Treba bo še delati na temu.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #449 on: August 07, 2009, 11:59:32 AM »
Nena, hvala za čudovito izkušbjo. Meni je bilo prav smešno, ker sem nas vse videla kot denarnice in me je zagrabil nepopisen smeh. Drugače sem v tem času predelala kar nekaj vzorcev glede obilja. Česa vse človek ne odkrije pri sebi.

Sem imela v podporo cel kamnolom kristalov in mi je bilo skrajno lepo. Čakam samo še Andresa, da nas vse 'razgali', čeprav sem imela občutek, da ga ni bilo zraven.

:-* Gaja

Gaja, mi zaupaš kakšna denarnica sem jaz.  :D
Ob teh naših seansah me vedno znova prešine, da si želim omislit novo denarničko, ki bo bolj pisanih barv.

Taa, trdovratna. Na videz odprta, drugače zelo zaprta. :o Kaj čakaš torej, zamenjaj denarnico in bo vse drugače. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif