Author Topic: Uroki  (Read 30031 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
Re: Uroki
« Reply #15 on: December 10, 2006, 04:42:15 PM »
Nekaj je sigurno na vsem tem. To je kot recimo pravilna prehrana za telo. Če jo pravilno uporabimo laho dobimo neverjetno rezultate. Včeraj sem glidal zanimiv film: Rosemary če je kdo gledal. Nekaj podobnih vizij sem mel, vendar tiste o žuških in kači ne. Ko jaz to vidim je kot recimo črn dim, ki ga pihnem iz človeka, ki se hoče očistiti. Tisto "belo" pa se naselo v telo človeka. Še 1. prošnja. V kolikor želite poklicati kakšnega duha ga prej vprašite če sploh želi govoriti (sicer lahko zbolite, dobite glavobol ipd.-sploh tiste pred kratkim preminule...)

Lp

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #16 on: December 11, 2006, 12:55:13 AM »
si res napreden :D
let it be

Offline Ivan

• Novinec
  • *
« Reply #17 on: December 11, 2006, 03:12:39 PM »
Vidka
Vidka
Ko boš proučila teorijo o Atma vidje ( pogled v sebe),ki jo je natisnil Andres  v Katedrali«, v rubriki Filozifija jogijev in orientalski okultizem,kar je osnova,da boš vedela kaj delaš in kako prideš do višjih nivojev bivanja (duhovnosti),nato si moraš dobiti nekoga,ki se s tem ukvarja, da te bo vodil in pravilno usmerjal na praktičnih vajah,le te pa so bistvo za rast duhovnosti na višjih niviojih bivanja. Ne pričakuj  takojšnjih reziltatov kajti to so dolgotrajni procesi.
Ugotovila boš, že ko boš proučila to teorijo,da je strah odveč.
Preuči  od 3-jega do 11-ega prispevka.

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #18 on: December 12, 2006, 06:16:45 PM »
Vidka
Ko boš proučila teorijo o Atma vidje ( pogled v sebe),ki jo je natisnil Andres  v Katedrali«, v rubriki Filozifija jogijev in orientalski okultizem,kar je osnova,da boš vedela kaj delaš in kako prideš do višjih nivojev bivanja (duhovnosti),nato si moraš dobiti nekoga,ki se s tem ukvarja, da te bo vodil in pravilno usmerjal na praktičnih vajah,le te pa so bistvo za rast duhovnosti na višjih niviojih bivanja. Ne pričakuj  takojšnjih reziltatov kajti to so dolgotrajni procesi.
Ugotovila boš, že ko boš proučila to teorijo,da je strah odveč.
Preuči  od 3-jega do 11-ega prispevka.

[/quote]

Obvladaš Ivan. Si v zadevi.
Zelo dobro.

Veiko dobrega in lepega ti želim

Tar_Mar

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #19 on: April 04, 2012, 11:49:49 AM »
Zadnje čase (nehote) veliko poslušam o tem, pa me zanima: kaj je res mogoče, da nekdo s temi uroki (niti ne vem kako), prikliče nad nekoga slabe stvari in nesrečo?
Sama še vedno mislim, da je vse produkt naših misli in tega kako smo ''naravnani''... tako da, kaj je zdaj na tem?  :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #20 on: April 04, 2012, 12:23:11 PM »
Urok naj bi lakho sprejela samo oseba, ki ima tako načeto avro, da pride do njega. Tako sem nekje zasledila.

Ja, sicer pa tudi jaz mislim, da so raznorazna prekletstva produkt naših lastnih misli. Isto je z zaščito - če misliš, da jo potrebuješ, se ves čas nekaj ščitiš in čistiš in ne vem kakšne ceremonije zganjaš. To je po mojem veliko večji problem kot kakšna dejanska stvar, ki nas lahko prizadane. Meji na preganjavico ...
9ZK 656

Offline colts

• Novinec
  • *
« Reply #21 on: April 04, 2012, 07:09:44 PM »
Zadnje čase (nehote) veliko poslušam o tem, pa me zanima: kaj je res mogoče, da nekdo s temi uroki (niti ne vem kako), prikliče nad nekoga slabe stvari in nesrečo?
Sama še vedno mislim, da je vse produkt naših misli in tega kako smo ''naravnani''... tako da, kaj je zdaj na tem?  :)

Ko ti gre dlje časa vse, ampak vse narobe, takrat lahko obstaja možnost prekletstva. Vedno te udari na šibki točki, vse je odvisno od različnih dejavnikov. Če je samo neka mala kriza, glavo pokonci in pogumno naprej.