Author Topic: Uroki  (Read 30029 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
Uroki
« on: October 12, 2006, 11:53:44 AM »
Sem odprla se eno dokaj zanimivo temo za diskusijo.

Tako kot je vedezevanje na svetu ze toliko casa, tako so se ukvarjali istocasno tudi s spreminjanjem prihodnosti - ce temu lahko tako recem- z izvajanjem urokov. Torej bele ali crne magije.

Verjamete v moc urokov? Ste imeli kdaj kaksne izkusnje s tem? Pozitivne ali negativne? Se s temi stvarmi raje sploh ne ukvarjate?
Zanima me vase mnenje ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Uroki
« Reply #1 on: October 12, 2006, 12:25:32 PM »
Sama mislim, da obstaja energija. Ali je to bela ali črna je pač odvisno od našega dojemanja belega in črnega oz. rada povem, da sta na svetu samo dve energiji:
ljubezen in strah, kar bi lahko bilo isto, povedano z drugo besedo.

Sem v sosednji sobi napisala tudi nekaj o Einsteinovi teoriji, pa naj tukaj na kratko:
misel je kot bumegang: kar od sebe daješ, to v tvoje življenje prihaja.

Velikokrat se ne zavedamo, da z preveliko željo po nečem sebi prav nič dobro ne naredimo. Zato je treba biti pozoren predvsem na naše misli, kajti z mislimi ustvarjamo našo prihodnost.

Luise Hay dobro opisuje taka stanja v svojih knjigah. Nekaj primerov:
- neka ženska ni videla, za to niso obstajale nobene zdravstvene podlage. Po spremembi njenega načina razmišljanja /kajti slabovidnost pripisuje Luise temu, da nekaj v življenju nočemo videti ali se s tem soočiti/, je zjutraj ženska videla svetlobo in obrise. Začela je vsklikat: "saj ni res, saj ni res, saj ni res" in zvečer je bila njena resničnost spet ista.

Pa druga:
Ženska je bila sita pospravljanja tako velike hiše. Vedno ko je letala s cunjo, si je ponavljala: "najraje bi živela v kovčku", in zgodilo se je. Ostala je brez moža, dohodkov itd.... da ne zavlačujem zgodbe in pristala s kovčkom na cesti.
Njene misli so zaživele in želje so se uresničile.

Ampak:
Ne mislite da se lahko uresničijo vse želje. Če boste z željami posegali v življenje druge osebe, je to bumerang za vas. To ni ne dobro in ne zdravo.
Ravno tako se ne uresničijo želje, ki niso izražene iz srca oz. tiste, ki si jih pač izmislimo zaradi različnih manipulacij /nezavednih seveda/: soseda, ljudi, okolja, družbe itd. itd.......

Uh, preveč filozofiram  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #2 on: October 12, 2006, 02:24:43 PM »

Moj sopodpis.

Samo so pa tisti ki  imajo težave  potrebni vse pomoči in napotitve v sebe.

Dobra tema,še kak primer,da se razvije debata in nasveti.

Sam  nimam izkušenj,razen enkrat ko mije bilo nenadoma vročein sem se spomnil,da me je neznanec tako nekam čudno pogledal

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #3 on: October 12, 2006, 06:08:30 PM »

zelo verjamem v to,da vse dobro kot vse slabo pritegnemo,nase,sami.
Naše misli,naša podzavest,ki nikoli ne miruje.

Vem pa,da uroki niso iz trte izviti.Delujejo.Pa še kako.

Desetletje nazaj sem se z njimi celo sama ukvarjala,seveda v pozitivnem smislu,kasneje so mi ljudje dopovedali,da ne smem vplivati na ljudi
ne v dobrem, ne v slabem ,če me za to nihče ,izrecno, ne prosi.

Še kasneje sem ugotovila,da najbolje shajam,brez njih. ;D

Vsaka misel, tako dobra,kot slaba je že ,neke vrste,urok.

Ampak Tea ... 'Talismanska  astrosimbolika' Sergeja  Šestopalova,je pa špica ;D
Če bom,bom probala samo zase in to samo z vodo.

LP

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: October 12, 2006, 06:16:37 PM »
Poduči nas malo Anima, tale astrosimbolika je meni vedno interesantna  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #5 on: October 12, 2006, 06:43:10 PM »

Jao Tea,težko tole.

Govori od tega v kakšnem stanju moraš biti ko s tem pričneš,do tega
kako morajo biti,za določene namene,postavljeni planeti,kateri dan,katero uro....

Vsekakor pa najprej izrišeš karto za tisto kar nameravaš'magnetizirati'(izraz iz knjige)

Mislim,da se tega,dejansko,tule ne more opisati.

Samo primer če izdelujemo talisman Sonca.

- delaš ga lahko samo v nedeljo,Sonce mora biti v Levu ali Ovnu;
- Sonce mora biti v 1 ali 5.hiši(za talisman sreče je Sonce lahko v 4.7,ali 10.hiši)
  planetarna ura Sonca ;
- datum:9,18,27.;
- zlato,srebro,baker lahko tudi mesing;
- kamenje:rubin ali drugi kristali oranžno-rdeče barve;

zelo pomembno je,da sta v horoskopu talismana ,Sonce in Luna v dobrih,medsebojnih,aspektih.

Rada bi se ,dobro,naučila magnetizirati vodo.Vsekakor pride v poštev Luna

Bom videla...morda bom kaj več napisala sproti.

Obstaja ,kar se vode tiče,še ena varianta:

Vodo moraš najpreje zamrzniti,da se izničijo vse informacije, katere si je nabrala, predno je prispela do naših pip;
Potem to vodo odtajaš ... in jo informiraš....karkoli pač potrebuješ.
Vodo zopet zamrzneš in tako informirano potem,po koščkih,kot neke vrste homeopatija,dodajaš v pijačo.

Pri tem uporabljaš,seveda,energije planetov.

Deluje!

A je tole zelo zmeštrano napisano? :-\ :'(

V primeru,da te zares zanima,je knjižico najbolje nabaviti.

Če te zanima kaj konkretnega vprašaj ,bom probala odgovoriti.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #6 on: October 13, 2006, 08:34:30 AM »
Jaz moram priznati da me okultizem kot tak izredno zanima. A vendar ga nikoli nisem sama poskusala izvajati, zaradi dolocenega strahu, da se kljub temu da delas dobro, lahko slabo vrne. Saj to kar bi jaz recimo nekomu naredila dobro, se ne pomeni da je dobro zanj v tistem momentu. Tudi ce si sam tega zeli.

Bruce Springsteeen zelo dobro rece v eni svoji pesmi: "With every wish there comes a curse".

Konkreten primer: da si izredno nekoga zelis osvojiti. Pa to poskusas ravno z uroki. Ti uspe. Ampak, se lahko zgodi, da ta oseba ni prava zate. Ni tista ki bi ti bila usojena. Ostanes nesrecen ti. Nesrecna tista oseba. Kaj smo potem dosegli z urokom? Mar ni potem bolje, prepustiti stvari toku dogajanja? To je ko v nekoga silimo z urokom.

Ce pa poskusamo z urokom priklicati pravo osebo, ne da bi z njim vplivali na konkretno osebo, je pa nekaj drugega. To je pa moznost, da ta nas pravi partner pride toliko prej.

Lahko recem, da so mi ljudje pripovedovali o zlih urokih, ki so se jim dogajali. Clovek ne more verjeti, v kaksne podle stvari so nekateri pripravljeni iti, zato da nekomu skodujejo. Od tega da so metali zle uroke in nesreco na otroke, kot tudi bogastvo in podobno....  :-\

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #7 on: October 13, 2006, 11:09:42 AM »

Jao Tea,težko tole.

Govori od tega v kakšnem stanju moraš biti ko s tem pričneš,do tega
kako morajo biti,za določene namene,postavljeni planeti,kateri dan,katero uro....

Vsekakor pa najprej izrišeš karto za tisto kar nameravaš'magnetizirati'(izraz iz knjige)

Mislim,da se tega,dejansko,tule ne more opisati.

Samo primer če izdelujemo talisman Sonca.

- delaš ga lahko samo v nedeljo,Sonce mora biti v Levu ali Ovnu;
- Sonce mora biti v 1 ali 5.hiši(za talisman sreče je Sonce lahko v 4.7,ali 10.hiši)
  planetarna ura Sonca ;
- datum:9,18,27.;
- zlato,srebro,baker lahko tudi mesing;
- kamenje:rubin ali drugi kristali oranžno-rdeče barve;

zelo pomembno je,da sta v horoskopu talismana ,Sonce in Luna v dobrih,medsebojnih,aspektih.

Rada bi se ,dobro,naučila magnetizirati vodo.Vsekakor pride v poštev Luna

Bom videla...morda bom kaj več napisala sproti.

Obstaja ,kar se vode tiče,še ena varianta:

Vodo moraš najpreje zamrzniti,da se izničijo vse informacije, katere si je nabrala, predno je prispela do naših pip;
Potem to vodo odtajaš ... in jo informiraš....karkoli pač potrebuješ.
Vodo zopet zamrzneš in tako informirano potem,po koščkih,kot neke vrste homeopatija,dodajaš v pijačo.

Pri tem uporabljaš,seveda,energije planetov.

Deluje!

A je tole zelo zmeštrano napisano? :-\ :'(

V primeru,da te zares zanima,je knjižico najbolje nabaviti.

Če te zanima kaj konkretnega vprašaj ,bom probala odgovoriti.

Izredno zanimivo. Sem se že srečala s tem, vendar pa samo preko lune. Nisem pomislila, da bi lahko vpeli kar celo karto.

Hvala ti. Ko boš kaj "čarala" nas obvesti.  ;D

www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #8 on: October 18, 2006, 01:48:57 PM »

Lahko recem, da so mi ljudje pripovedovali o zlih urokih, ki so se jim dogajali. Clovek ne more verjeti, v kaksne podle stvari so nekateri pripravljeni iti, zato da nekomu skodujejo. Od tega da so metali zle uroke in nesreco na otroke, kot tudi bogastvo in podobno....  :-\

::) Lahko rečem, da v končni fazi tisti, ki se ukvarja z zli uroki, na koncu dobi tisto, kar je namenil drugim, to je čist normalen naraven zakon. Vse se vrača, vse se plača, zato bodimo dobri. ;)

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #9 on: October 24, 2006, 04:26:25 PM »
se strinjam z vami,kar das dobis nazaj,vse je bumerang,dobro ali slabo dejanje,misel vse pride nazaj.
tudi misli igrajo pomenbno vlogo zato se trudi misliti pozitivno.
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #10 on: November 05, 2006, 12:40:58 PM »
Gospa pride k vedeževalki in ta ji reče:" Srečala boste nekoga, ki bo za vas pomemben."

TO je banalen primer vendar vedeževalka jo je uročila ali bolje rečeno programirala. Prej ta dotična gospa je imela težave, kar pomeni, da je bila zamišljena (za rešitev je šla k vedeževalki). Ker je bila zaskrbljena je bila zapta vase. Kar pomeni, da tudi če bi srečala to dotično osebo, je še zaznala nebi.
Zdaj pa gre od vedeževalke preprogramirana. Uročena, da mora opazovat, saj pričakuje to osebo.
Zdaj se pojavi problem:
-ali se bo zalepila na prvo osebo ki pride in ji je všeč?
-ali bo prišla v dilemo, ker je srečala en kup ljudi (kar je normalno) in jo bo panika, da ne zamudi tapravega, ker je zbrala napačnega?
-Kaj pa je sploh mislila z "pomemben" ta vedeževalka? (tu nastopijo še večji problemi zaradi česa bo še bolj zmedena in iz strahu se bo zaprla pred Dejansko Osebo Ki Jo Išče!-torej vedeževalka se "je zmotila")
-kako naj se obnaša s to osebo in kaj naj sploh počne?
-Ker ji ni čist nič jasno, bo šla k novi vedeževalki...

Smo jo uročili ali bolje rečeno zmedli? Ta nov program ji bo še zmeraj tekel v podzavesti "Srečala boste nekoga, ki bo za vas pomemben".
Ja kdo pa bi si upal zamuditi kaj takega!!!
Panika! Kaj pa zdaj? Živčnost, napetost, pretirana odprtost srčne čakre, ljudje jo začno izkoriščati, ker se vsem odpre...
Gre k drugi in ta ji reče:" Gospa vi ste pa uročena! In to slabo"

;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #11 on: November 05, 2006, 08:18:57 PM »
Gospa pride k vedeževalki in ta ji reče:" Srečala boste nekoga, ki bo za vas pomemben."

Smo jo uročili ali bolje rečeno zmedli? Ta nov program ji bo še zmeraj tekel v podzavesti "Srečala boste nekoga, ki bo za vas pomemben".
Ja kdo pa bi si upal zamuditi kaj takega!!!
Panika! Kaj pa zdaj? Živčnost, napetost, pretirana odprtost srčne čakre, ljudje jo začno izkoriščati, ker se vsem odpre...
Gre k drugi in ta ji reče:" Gospa vi ste pa uročena! In to slabo"

;)

LW je uporabil eno dobro besedo: PANIKA. Tak je tudi naslov knjige Dese Muck, ki govori ravno o tej temi. Seveda na hudomušen način, a nekako tako kot je LW opisal, gre.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #12 on: November 25, 2006, 07:46:43 PM »
Zanimiva tema :D

Uroki so neke vrste moč misli. Odvisno kdo kaj kako pomimenuje. Osebno imam raje moč misli.
Da lahko z dovolj moćnimi misli usmerjaš potek dogajanj mi je jasno že od srednje šole, ko sem "odbijal" poglede tovarišic (da nisem bil prašan.. :D) oz. obratno. Sedaj sicer tega ne počnem več ampak raje gledam kaj se bo zgodilo v prihodnosti in svoje misli probam usmeriti tako da v svojo mrežo ulovim čim več informacij, ki mi kasneje pomagajo. Primer: Zvem 2-3informacije za posel in potem nastavim svojo "anteno" tako da mi potrdi oz. uvrže te informacije. V kolikor mi jih potrdi usmerim misli tako da se moje okolje prilagodi, da vse stvari ispadejo čim bolj optimalno (primer v službi, če recimo šef noče podpisati kakšne pogodbe, ki bi kasneje lahko še zelo prav prišla našem podjetju)... Svojih misli nikoli ne uporabljam kot "uroke" za privabljanje ljudi (ljubezen, prijateljsvto,,...), ker kdor mi je namenjen itak pride in potem tudi poskrbim da se počuti čim bolje. Uporabljam pa jih ne zato, ker verjamem v svobodno voljo...

Lp

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #13 on: December 09, 2006, 04:05:17 PM »
ker kdor mi je namenjen itak pride in potem tudi poskrbim da se počuti čim bolje. Uporabljam pa jih ne zato, ker verjamem v svobodno voljo...
  ;) :D dobr
let it be

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #14 on: December 09, 2006, 05:55:58 PM »
res je moc misli deluje,kar mislis to se ti dogaja,vse je v glavi luis hay to lepo opisuje v svojih knjigah.
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe