Pozdravljeni vsi tukaj zbrani!
Kljub temu da nisem na novo vpisana na ta portal (član od sept. 2007), do sedaj nisem čutila neke potrebe, da se podrobneje predstavljam, danes pa sem nehote naletela na te predstavitve in začutila, da je čas, da nekaj napišem o sebi.
Pravzaprav nič posebnega, na zunaj običajna ženska: zakon, otroci, služba,...znotraj pa - zmeda ??? . Starejša ko sem, bolj me muči nekaj, ne znam pravzaprav opisati, kaj točno je to nekaj, vendar čutim, da mora biti še nekaj in da to kar vidim in slišim z očmi in ušesi enostavno ne more biti vse kar obstaja.
-Vzgojena sem v krščanski veri, ampak že zelo zgodaj nisem mogla več verjeti kar so me očili v Cerkvi. Zadnje čase pa pogosto, nehote, premišljujem o Angelih.
-Ko sem bila še zelo mlada, sem imela obdobje, ko sem bila trdno prepričana da sem v nekem drugem življenju bila članica enega od plemen Ameriških Indijancev. V tem obdobju sem prebrala o njih vse, kar sem lahko kje našla.
-Večino svojega življenja sem tudi prepričana, da obstaja življenje na drugih daljnih planetih.
-Trenutno me zanima vse, kar je nenavadno, neobičajno....

-Pri svojem iskanju vsega tega, sem naletela na vaš (in malo tudi že moj) portal nenavadno.com/forum. Morda se res ne oglašam (pišem) prav pogosto, ampak redno in z zanimanjem preberem prav vse prispevke. Zelo mi je všeč vaša strpnost, prijaznost in spodbuden odnos do vseh. Opažam, da se tukaj spoštuje različnost in unikatnost vsakega posameznika in to mi je izredno všeč. Všeč mi je tudi pripravljenost članov, da delijo svoje znanje z ostalimi. Tudi sama bi z veseljem delila svoje znanje z vami, če bi le vedela, da znam kaj takega, da bi bilo v korist komu drugemu. Toda do sedaj še nisem odkrila, kaj bi to bilo. Zato zaenkrat še berem in se učim, morda kdaj kasneje le odkrijem kaj uporabnega za druge.
No tako, tole sem približno jaz. Če bi me srečali na ulici me ne bi prepoznali, ampak pomembno je, da se prepoznamo v duhu.
Angelski

pozdrav vsem in veliko uspeha
R1ta