Namenjeno članom, torej vam in nam. > Pozdrav novim članom

Live. Člani se predstavijo članom.

<< < (85/112) > >>

Gloria82:

--- Quote from: Andres on March 12, 2014, 08:41:41 PM ---Joj, ko bi se vsak novi član predstavil, kot se jih je nekaj do sedaj.  Predvsem imam v spominu eno in enega, ki sta dala lep opis, vendar sta oba potem nekam poniknila. 
Gloria.  Želim ti dobrodošlico k nam.

Tvoj portir,

Andres

--- End quote ---

Hvala Andres.
Saj pod besedo "predstavitev" spada še bistveno več kot sem napisala sama. Bom pa ziher ob raznih pogovorih napisala še marsikaj o sebi.
 :laugh:

Lep pozdrav

Žarek:
Da se predstavim še sam.  8)

Prihajam iz pokrajine, ki leži med Podravsko, Osrednjo in Dolenjsko, s tem, da ta pokrajina leži vzhodno.  ;)

Starost pa bi najlažje določili tako, kot piše spodaj. Končni rezultat predstavlja starost, koliko bom star letos.

* Eno uro spremenimo v sekunde.
* Nato odštejemo rezultat, ki ga dobimo, če 1 kilometer spremenimo v metre.
* Potem odštejemo število, ki ga predstavlja trenutno koledarsko leto.
* Odštejemo število, ki ga dobimo tako, da pogledamo, kateri datum je danes, ko je oddan ta prispevek (dan v mesecu).
* Odštejemo število, ki ga dobimo tako, da pogledamo planet Neptun, in sicer, kateri po vrstnem redu je po oddaljenosti od sonca.
* Nato odštejemo število 154.
* Potem odštejemo število, ki določa mejo magnitude zvezd, ki jih še lahko vidimo s prostim očesom.
* Potem iz trenutnega leta vzamemo zadnji dve števili in ga odštejemo od trenutnega rezultata.
* Preštejemo, koliko naravnih satelitov ima zemlja in odštejemo od trenutnega rezultata.
* Potem pa pogledamo, kateri po vrsti je oven na astroloških znamenjih.
* Potem 1 leto spremenimo v dni. To število odštejemo in dobimo starost.
Všeč so mi preprosti in pošteni ljudje. To sem namreč tudi sam. :)

To je večinoma to.  ;D ;D ;D  :P

Tea:
Dobrodošel

Sem preveč uranska, da bi se mi dalo seštevat in odštevat - škorpijon je sicer firbec, ampak, drug del moje karte kaže, da znam bit potrpežljiva in da vse pride tud ob svojem času, brez da prav takoj porabljam svojo energijo

Ajd .... kakorkoli že, star si toliko, kot zna bit poskočno srce in gibljiv duh

Lepo nedeljo

Žarek:

--- Quote from: Tea on April 13, 2014, 01:33:32 PM ---Dobrodošel

Sem preveč uranska, da bi se mi dalo seštevat in odštevat - škorpijon je sicer firbec, ampak, drug del moje karte kaže, da znam bit potrpežljiva in da vse pride tud ob svojem času, brez da prav takoj porabljam svojo energijo

Lepo nedeljo

--- End quote ---

Super! Hvala za dobrodošlico, tudi tebi želim fino nedeljo! :)

Tea:

--- Quote from: Svetloba on April 13, 2014, 01:37:51 PM ---
--- Quote from: Tea on April 13, 2014, 01:33:32 PM ---Dobrodošel

Lepo nedeljo

--- End quote ---

Super! Hvala za dobrodošlico, tudi tebi želim fino nedeljo! :)

--- End quote ---

:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version