Namenjeno članom, torej vam in nam. > Pozdrav novim članom

Live. Člani se predstavijo članom.

<< < (86/112) > >>

Maja:

--- Quote from: Svetloba on April 13, 2014, 01:29:05 PM ---Da se predstavim še sam.  8)

Prihajam iz pokrajine, ki leži med Podravsko, Osrednjo in Dolenjsko, s tem, da ta pokrajina leži vzhodno.  ;)

Starost pa bi najlažje določili tako, kot piše spodaj. Končni rezultat predstavlja starost, koliko bom star letos.

* Eno uro spremenimo v sekunde.
* Nato odštejemo rezultat, ki ga dobimo, če 1 kilometer spremenimo v metre.
* Potem odštejemo število, ki ga predstavlja trenutno koledarsko leto.
* Odštejemo število, ki ga dobimo tako, da pogledamo, kateri datum je danes, ko je oddan ta prispevek (dan v mesecu).
* Odštejemo število, ki ga dobimo tako, da pogledamo planet Neptun, in sicer, kateri po vrstnem redu je po oddaljenosti od sonca.
* Nato odštejemo število 154.
* Potem odštejemo število, ki določa mejo magnitude zvezd, ki jih še lahko vidimo s prostim očesom.
* Potem iz trenutnega leta vzamemo zadnji dve števili in ga odštejemo od trenutnega rezultata.
* Preštejemo, koliko naravnih satelitov ima zemlja in odštejemo od trenutnega rezultata.
* Potem pa pogledamo, kateri po vrsti je oven na astroloških znamenjih.
* Potem 1 leto spremenimo v dni. To število odštejemo in dobimo starost.
Všeč so mi preprosti in pošteni ljudje. To sem namreč tudi sam. :)

To je večinoma to.  ;D ;D ;D  :P

--- End quote ---

Jaz pa rada vzamem stvari v svoje roke in jim pridem do dna.

Pri predzadnji točki si pozabil napisat, kaj storimo z navedenim številom. Glede na to, da smo z vsemi storili isto, sklepam, da moramo tudi to število odšteti.

Star si 24.

Žarek:
Vau, super to, sem presenečen nad izračunom! Sem mislil, da se nobenemu ne bo dalo računati ali pa da navodila ne bodo dovolj jasna... ;D Dobro si zračunala! :)

Maja:
Pri meni "ne da se mi" ne obstaja.
Če česa ne naredim, ne morem ali nočem.

Rena:
Pozdravljen Svetloba. Si pa res kar nekaj žarkov že nasul tule  :D. In bravo Maja, meni je bilo navodila za računanje starosti še prebrat težko do konca.  :laugh:

Škratinja Nagaya:
Dragi Svetloba, lepo pozdravljen.  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version