9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on April 15, 2014, 02:57:16 PMEvo zamesla za potico - zdaj sem pa ugotovila, da nimam jajc za nadevPotrkaš pri sosedu
Evo zamesla za potico - zdaj sem pa ugotovila, da nimam jajc za nadev
Quote from: Jane on April 15, 2014, 04:27:02 PMQuote from: Tea on April 15, 2014, 02:57:16 PMEvo zamesla za potico - zdaj sem pa ugotovila, da nimam jajc za nadevPotrkaš pri sosedu Ima vsaj 2.
Mislim, da se taka tradicija mora negovati. Jebes partnerja, naj se pred tv zabije. Andres
Quote from: Andres on April 16, 2014, 06:13:56 PMMislim, da se taka tradicija mora negovati. Jebes partnerja, naj se pred tv zabije. Andres
Quote from: Jane on April 16, 2014, 07:49:08 PMQuote from: Andres on April 16, 2014, 06:13:56 PMMislim, da se taka tradicija mora negovati. Jebes partnerja, naj se pred tv zabije. AndresPri nas, če že, bo mož pekel.Jaz se pred tv ravno ne bom zabila, bom pa verjetno delala in prinašala dnar k bajti. Kot se za dedca spodobi.
Quote from: Pika on April 16, 2014, 09:17:03 PMQuote from: Jane on April 16, 2014, 07:49:08 PMQuote from: Andres on April 16, 2014, 06:13:56 PMMislim, da se taka tradicija mora negovati. Jebes partnerja, naj se pred tv zabije. AndresPri nas, če že, bo mož pekel.Jaz se pred tv ravno ne bom zabila, bom pa verjetno delala in prinašala dnar k bajti. Kot se za dedca spodobi. Si pa res top dedec Pika
Najboljnajboljšejši
Quote from: malaziva on April 14, 2014, 09:09:17 AMLep pozdrav vsem prisotnim.človek kar težko verjame. Namreč, že pred petimi leti sem se pridružila Spletnemu simbolu, pa vse do danes nisem napisala niti ene besede. Nenavadno...pa vendar. Vse pride ob svojem času, z namenom. In kot kaže je prav danes prišel ta čas, da se končno tudi sama oglasim, vas pozdravim in se na kratko predstavim.No, saj nisem nič posebnega, sem samo Jaz. Strelčica po horoskopu in v ascendentu. Ni da ni . Sicer pa kljub temu, da še vedno raziskujem in iščem, so Angeli, ta čudovita bitja moji vsakodnevni spremljevalci. Pa naj bo to za prvič dovolj. Glede na dejstvo, da sem kar 5 let molčala in samo prebirala, bi bilo kar kičasto, da bi zdaj pisala cel roman. (To mi je u krvi )Vsem želim čudovita danMala ŽivaTako kot pravite, vse ob svojem času. Fajn, da ste se odločili predstaviti.Lep dan tudi vam, s soncem obsijan.
Lep pozdrav vsem prisotnim.človek kar težko verjame. Namreč, že pred petimi leti sem se pridružila Spletnemu simbolu, pa vse do danes nisem napisala niti ene besede. Nenavadno...pa vendar. Vse pride ob svojem času, z namenom. In kot kaže je prav danes prišel ta čas, da se končno tudi sama oglasim, vas pozdravim in se na kratko predstavim.No, saj nisem nič posebnega, sem samo Jaz. Strelčica po horoskopu in v ascendentu. Ni da ni . Sicer pa kljub temu, da še vedno raziskujem in iščem, so Angeli, ta čudovita bitja moji vsakodnevni spremljevalci. Pa naj bo to za prvič dovolj. Glede na dejstvo, da sem kar 5 let molčala in samo prebirala, bi bilo kar kičasto, da bi zdaj pisala cel roman. (To mi je u krvi )Vsem želim čudovita danMala Živa