Namenjeno članom, torej vam in nam. > Pozdrav novim članom

Live. Člani se predstavijo članom.

<< < (100/112) > >>

malaziva:

--- Quote from: Tea on April 14, 2014, 09:48:38 AM ---Dobrodošla MŽiva, v upanju, da ne ostane samo pri tem postu.  :)

--- End quote ---

Najlepša HVALA :)

Delam na tem, ja, da še kaj napišem ;)

Lepe praznike želim

malaziva:

--- Quote from: Gloria82 on April 14, 2014, 07:50:06 PM ---Naj še jaz pozdravim nove člane.
Torej lep pozdrav "svetlobni žarek" in "mala živa""
 ;D

--- End quote ---

HVALA za dobrodošlico tudi tebi Glorija.

In seveda, naj bodo prazniki kar se da čudoviti :)

Andres:

--- Quote from: malaziva on April 14, 2014, 09:09:17 AM ---Lep pozdrav vsem prisotnim.

človek kar težko verjame. Namreč, že pred petimi leti sem se pridružila Spletnemu simbolu, pa vse do danes nisem napisala niti ene besede. Nenavadno...pa vendar.  Vse pride ob svojem času, z namenom.

In kot kaže je prav danes prišel ta čas, da se končno tudi sama oglasim, vas pozdravim in se na kratko predstavim.

No, saj nisem nič posebnega, sem samo Jaz. Strelčica  :st po horoskopu in  :ov v ascendentu. Ni da ni  ;D.

Sicer pa kljub temu, da še vedno raziskujem in iščem, so Angeli, ta čudovita bitja moji vsakodnevni spremljevalci.

Pa naj bo to za prvič dovolj. 

8) Glede na dejstvo, da sem kar 5 let molčala in samo prebirala, bi bilo kar kičasto, da bi zdaj pisala cel roman. (To mi je u krvi ;))

Vsem želim čudovita dan

Mala Živa

--- End quote ---

Pet let za prvo predstavitev vsekakro ni kratka doba.  Naj te tako pozdravi še portir in ti zaželi več aktivnosti kot je bila ta med leti 2009-2014.

Andres

dontstop:
Zdravo. Tukaj sem nov. Nenavadno je da sm se pridružil strani nenavadno, saj ponavadi ne sodelujem v internetnih forumih :D V zadnjih letih je blo še kar razburkano in odkar se je začelo filozofiram in iščem odgovore o življenju.. :) To je zaenkrat to.. Aja po horoskopu sem  :rak , v podznaku pa  :st :)

sanjalka:
Dobrodosel dontstop med nami nenavadnezi ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version