Namenjeno članom, torej vam in nam. > Pozdrav novim članom

Live. Člani se predstavijo članom.

<< < (12/112) > >>

Natasa:
Pozdravljena in dobrodošla tudi z moje strani, Aussie. :)

Aussie:
Hvala za tako prisrčno dobrodošlico!  ::)
Sem pa pozabila dodat, da se poznava z Jane.  ;) Skupaj namreč hodiva na oglede ob prijavah zanemarjanj in mučenj živali - sva strah in trepet Gorenjske!  ;D

Tea:

--- Quote from: Aussie on January 11, 2008, 09:34:16 AM ---Hvala za tako prisrčno dobrodošlico!  ::)
Sem pa pozabila dodat, da se poznava z Jane.  ;) Skupaj namreč hodiva na oglede ob prijavah zanemarjanj in mučenj živali - sva strah in trepet Gorenjske!  ;D

--- End quote ---

Meni sta delovali čisto krotko .. :P ;D

Tejka:

--- Quote from: Aussie on January 11, 2008, 09:34:16 AM ---Hvala za tako prisrčno dobrodošlico!  ::)

--- End quote ---
Mene pa samo preko forumov poznaš :P Zamenjaj j s c ;). Zgleda bo pri tipkanju in branju  ostalo, saj je samo še 8 dni ne?
lp
T.

Aussie:

--- Quote from: Tejka on January 11, 2008, 02:19:26 PM ---

--- End quote ---
Mene pa samo preko forumov poznaš :P Zamenjaj j s c ;). Zgleda bo pri tipkanju in branju  ostalo, saj je samo še 8 dni ne?
lp
T.

--- End quote ---

O, žiu! ;) 
8 dni do???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version