Namenjeno članom, torej vam in nam. > Pozdrav novim članom

Live. Člani se predstavijo članom.

<< < (14/112) > >>

Aussie:
Berem, da si ti na Islandiji... deželi ledu in ognja! Noro! Predvsem pa geološko zelo zanimiva dežela.
Poleg Norveške meni "favourite". Prisegla sem si, da ko bom velika in bogata, ju nekoč obiščem.  :)

Natasa:
Jaz tudi, Aussie. Ko bom velika in bogata.

Zanimivo, da mi je tik preden sem "naletela" na Andresa dobri znanec na dolgo in široko razlagal o čudoviti pokrajini Islandiji. Tam je že dvakrat dopustoval in mi je toplo priporočal obisk te dežele. Sam je navdušen.

No, se spet opravičujem, če ne spada to v to temo. :-[ Pa ne morem kaj , da ne komentiram. :D ;)

taja6:
jaz pa sem že velika in bogata  ;D samo Islandija še ni prišla na vrsto...pa zagotovo bo  ;)  :D

Andres:

--- Quote from: Aussie on January 13, 2008, 06:00:28 PM ---Berem, da si ti na Islandiji... deželi ledu in ognja! Noro! Predvsem pa geološko zelo zanimiva dežela.
Poleg Norveške meni "favourite". Prisegla sem si, da ko bom velika in bogata, ju nekoč obiščem.  :)

--- End quote ---

Verjetno bo držalo Aussie.  Jaz pa ne rastem več, torej še večji ne morem biti in sem izkoristil zadnjo šanso, da sem lahko prišel na Islandijo.  Vidim tudi, da je interesentk kar nekaj, zato drage moje bo dovolj mini bus ali avtobus?

Andres

x0a.:
Pozdravljeni :-)
Jaz sem nova tukaj in kliknem to temo pa vidim "live predstavitve". Wtf? A to je mišljeno, da se folk z kamero posname in na net to uplovda? :O
Ok, u bistvu niti pojma nimam kak celotna stvar(forum) deluje, offtopicov pa sem itak vajena (ponavadi jih sama sutvarjam-na drugem forumu. xP)
Hm? ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version