Author Topic: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2009 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/  (Read 38504 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Tokrat je tudi meni mrknila. Sploh ne pridem več do foruma  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Tokrat je tudi meni mrknila. Sploh ne pridem več do foruma  ;D

pomembno je , da prideš do foruma  ;)  :-*

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
KKkaj se sploh doghaja, tudi jaz že ceu teden nisem na netu, pa čeprav dela,torej kaj temu vzrok neapetitu" neta" :)
let it be

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
KKkaj se sploh doghaja, tudi jaz že ceu teden nisem na netu, pa čeprav dela,torej kaj temu vzrok neapetitu" neta" :)

mogoče tvoja ura posta kaj pove  ;)  :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.

pavza od neta = netopavzni Mojzes  ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Jaz pa pridem na net brez problema in ravno raziskujem še kaj bo v moji bližini crknilo zaradi mrka.  Zanimivo, da je včeraj islandski zunanji minister vložil predsedujoči Švedski ali Bildtu prošnjo za vstop v EU. Čuden čas so si izbrali ti Islandci, saj kot naročeno se jim v parlamentu že en mesec mudi in kar norijo nekam. :)  Pa 70-80% naroda je proti vstopu. Kaj bo potem prošnja?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Tale mrk kaže zobe.  Poplave, strele, skratka slabo vreme na Poljskem in na Češkem
Sardinija, Španija, Turčija požari.
Hrvaška iztiril vlak. 
Islandija.  Poglobljeni protesti.
Slovenija.  Ženske so prenehale kupovati vložke. Skledce so popularne. :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Pa še humor je začel šepati ...  :P :P :P
9ZK 656

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
bravo, Vsem ;D :D
hvala ang:
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Jaz pa pridem na net brez problema in ravno raziskujem še kaj bo v moji bližini crknilo zaradi mrka.  Zanimivo, da je včeraj islandski zunanji minister vložil predsedujoči Švedski ali Bildtu prošnjo za vstop v EU. Čuden čas so si izbrali ti Islandci, saj kot naročeno se jim v parlamentu že en mesec mudi in kar norijo nekam. :)  Pa 70-80% naroda je proti vstopu. Kaj bo potem prošnja?

Andres

Andres, ti ki spremljaš svetovno dogajanje. Kdaj je pravzaprav nastala evropska skupnost. Zanimivo bi bilo videti kdaj bo razpadla......

Pluton z vstopom v Kozoroga bo namreč oklestil vse olesenele strukture. Odkrili bomo tudi nekatere podtalne združbe itd......
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
Tea, to je pa sedaj odvisno, kaj gledaš. Če gledaš EU, imaš dva pomembna datuma, en je podpis Pogodbe o ustanovitvi (7.02.1992), drugo je pa, kdaj je EU zaživela (kdaj je pogodba stopila v veljavo), kar je bilo 1.11.1993. Je pa EU nastala na podlagi Evropskih skupnosti. BTW, to vem le zato, ker se sedaj učim za strokovni izpit. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno

Andres

Andres, ti ki spremljaš svetovno dogajanje. Kdaj je pravzaprav nastala evropska skupnost. Zanimivo bi bilo videti kdaj bo razpadla......

Pluton z vstopom v Kozoroga bo namreč oklestil vse olesenele strukture. Odkrili bomo tudi nekatere podtalne združbe itd......

Bravo Tea.  Kaj podobnega sem čakal že dolgo, nisem pa pričakoval, da boš tako vprašanje postavila ravno ti in to celo frišna, takoj po dopustu.

Zelo sledim tem islandskim dogodkom kot veste vsi tule.  Ker tudi vedno znova napišem, je Islandija testni trg. Trenutno jo želijo spraviti v EU,  75-80% državljanov, vključno z menoj pa nočemo v to združbo.  Ker kot rečeno je to testni trg kjer so potrošniki zelo trdi je to tudi kazalec kdaj bo razpadla JUgoslavija. Torej je z Islandskim ne storjen prvi korak, da se EU razpade. Tako je ravno državni bankrot tudi prisila Islandcem, da kljub vsemu glasujeo ZA evropo, ko tak referendum bo.  Toda gre za oprani denar, ki mogoče ceo nikoli ni bil na trgu in je vse pospravljeno na eksotične otoke in pa seveda, pobrala ga je brez dvoma ena od vojsk. Na sumu imam NATO.

Vse to se sovpada s srbskimi govoricami, da ko bodo na vrsti oni, Evrope ne bo več, to pa je leta  2015.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Tea, to je pa sedaj odvisno, kaj gledaš. Če gledaš EU, imaš dva pomembna datuma, en je podpis Pogodbe o ustanovitvi (7.02.1992), drugo je pa, kdaj je EU zaživela (kdaj je pogodba stopila v veljavo), kar je bilo 1.11.1993. Je pa EU nastala na podlagi Evropskih skupnosti. BTW, to vem le zato, ker se sedaj učim za strokovni izpit. :D

bravo Pikica, srečno na izpitu  :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Evropska skupnost ne vem kdaj je nastala. Sprva so bili EGS na drugi strani kasneje EFTA, potem pa so potegnili večino članic EFTA v najprej preoblikovan EU, s centraliziranim sedežem v Bruslju.  Gre seveda za vnaprej premišljen program New World Order.

Za datume pa ne vem kdaj bi to bilo. Bo moral kdo drug namesto mene Google obrnit. :D

Ker je tudi EU in pa centralna banka Evrope z evrom v hudi krizi, sedaj kajpak vlečejo notri razne države kot so Romunija, Bolgarija, Hrvaška, bankrotirana Islandija.  Jaz to vidim kot ščit malih držav v korist velikih, ter izraba notranjih potencialov za tuje zahodne dosežke.  Zdaj vam je verjetno jasno zakaj so gozdovi in mnogi gradovi v Sloveniji cerkeveni. Preprosto bi jih Švabi izropali za pohištveno industrijo.

Andres
« Last Edit: July 27, 2009, 03:02:24 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline klarus

• Mojster
na netu pravijo, da je eu imela prve začetke 25.3. 1957
to bi se skor lahk dal kot rojstni dan ;)

takrat je bil podpis berlinske izjave

http://ec.europa.eu/news/eu_explained/070326_1_sl.htm
« Last Edit: July 27, 2009, 03:04:28 PM by klarus »
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822