Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki

Demonstracije na Islandiji. Zadeva, finančna kriza in korupcija

<< < (17/26) > >>

Andres:
Časovno so res dolgo, večje vprašanje je, koliko protestantov sploh pride.  Sicer pa se v zadnjih dneh na raznih nižjih in višjih instancah sestajajo ljudje in skupine, posledično temu pa je nastal današnji protest, ki bo večji verjamem. Gre za to, da vlada nebi sprejela pogodbe o Icesave pogodbi za plačilo izgub pri bankah v Britaniji in na Nizozemskem.  Preprosto to ni sprejemljivo, saj pogodba kot taka ni v vseh točkah legalna, ni pravna niti po ustavi EU.

Andres

Andres:
Danes je bilo pa kar zabavno na demonstraciji. Mislim, da če se tako nadaljuje, bomo šli sčasoma še na žurko skupaj.   Ena se je domislila in naredila juho iz vrečke. Potem jo je dala kot da gre za kosilo, ali "juho invalidsko upokojenih".  Haha.  Kasneje morda čez 10 minut je prišel še finančni minister in sem ga kar poklical naj vendarle pride na župo, ker mora par stvari povedat.    Ker se izogniti ni ravno mogel je kot vidite na sliki na juho tudi prišel.  :)

Andres

[youtube=425,350]NMETk7xumr8[/youtube]

[youtube=425,350]wxtJ4yRJdeI[/youtube]

Azra:
Andres,
prijatelj je sporocil, da se niso udelezili nobene demonstracije, le ene 'gay parade'.  ;D

Andres:
Ne vem, v kateri državi so bili, ampak gey parada je šele avgusta. 

Sem pa našel en resničen video, ki je pravzaprav tekstovno zelo resnično oblikovan. 

[youtube=425,350]LX6IqbuiyyA[/youtube]

Azra:
'gay parado' sem dala v narekovaj in s tem ne mislila direktno parade.  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version