Mislim, da moje tokratno izkušanje izkušenj sodi nekako v tole temo

Torej, moja hčerkica je zbolela, za neko vrsto trebušnega virusa, kar sem "podelala" z theto, ampak je nekako vedno vse letelo na temo, da je zbolela, zaradi pomanjkanja pozornosti

.
No virus ??? jo je tako zdelal, da je čisto dehidrirala in včeraj dopoldne je bila hospitalzirana zaradi dehidracije.
Tu, na forumu, ste se nekateri organizirali in mi z skupinskim zdravljenjem pomagali, k ozdravljenju moje palčice. Vsem ki so sodelovali, se še enkrat iskreno zahvaljujem

Verjetno se že sprašujete, kake veze ma pa vse to z vzgojo ???. Ja, takole je.... med zdravljenjem sem dobila zelo jasno sporočilo, da bolezen ni bolezen, da si je moja hči želela samo pridobiti nekaj mojega časa, da bi ga preživela samo in izkjučno z njo (nič čudnega, saj odkar je dobila bratca, se je vse bolj ali manj okoli njega vrtelo

). In kaj naj rečem....USPELO JI JE!
Kaj vam hočem z vsem tem sporočit?
Dragi moji, naši otroci ne potrebujejo trde roke, ne vodstva, ne vzgoje...večina vas verjetno že ve, da vsi mi pridemo na svet z vsem znanjem in da pridemo sem samo izkušat svoje lastne izkušnje, se spominjat, kar že vemo, širit luč, izpolnjevat svoje poslanstvo....sploh vsi ti novodobni otroci, ki NAS prihajajo učit, nam kažejo kako sami sebe "vzgajat"...so že izdelane osebnosti, ki dobro vejo, kaj je njihovo poslanstvo in kako NAM pokazat pravo pot (pa čeprav nam je velikokrat, to zelo težko sprejet), so naša najčistejša ogledala, katerih odsev včasih ni ravno lep

...
Kaj otroci potrebujejo?
SAMO LJUBEZEN, nič več in nič manj kot to. Ne potrebujejo trdih vzgojnih ukrepov, ne kazni,... mogoče samo smernice, kako se najlažje znajti v današnjem svetu...čeprav opažam, da predobro vejo tudi to

Naj bo torej LJUBEZEN vodilo, pri delu z vašimi otroci, brezpogojna, brezmejna, čista ljubezen. Kajti njim je potrebna le ta in nekaj vašega časa (ne nujno veliko), ki ga boste KVALITETNO preživeli z njimi. Škoda je, da mora priti do bolezni, prerekanj ipd...da dojamemo, kaj jim je potrebno, pa ne samo njim, vsem nam. Vsi mi in še posebno naši mali in veliki angelčki, potrebujemo samo ljubezen, razumevanje, podporo ljubljenih... za tem, vse steče samo

Želim vam vse lepo in čim več ljubečega in kvalitetnega časa preživetega z vami samimi in vašimi otroci, ne glede na njihovo starost.