Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske številke - III. del

<< < (74/86) > >>

Gaia:
Škorpijonka, štirimestna števila razdelimo na tri plus ena. Torej je pomen 6666 naslednji:

666 - Čas je, da se osredotočiš na duha, da uravnovesiš in pozdraviš svoje življenje. Vesolju zaupaj vse strahove, ki jih imaš v zvezi z materialnimi viri. Bodi odprta za sprejemanje pomoči in ljubezni tako s strani ljudi kot angelov.

6 - Ta številka se nanaša na zemeljske zadeve, kot so lastnina, planetarna vprašanja in oprijemljivi predmeti. Previdno uravnavaj misli in zaskrbljenosti o materialnih dobrinah, z osredotočenostjo na vero v duhovnost.

:-* Gaja

skorpijonka:
Hvala Gaja! Super si! ang:

Gaia:
Prosim, mi je v veselje.

nensi:

--- Quote from: skorpijonka on April 02, 2009, 08:12:34 PM ---Spet jaz tečnarim. Tokrat bi lepo prosila za pomen: danes se mi je dvakrat prikazala številka 6666!!
Ne tri, ampak 4 šestice skupaj!
Okej ,razdelim na dvomestno število,ne? In potem, prosim za razlago številke 66 (2x) ali 666 in 6 posebej?

--- End quote ---

Sem sicer že parkrat zapisala, pa je ta tvoj primer kar pravi za ponovitev:

jaz pa večmestnih številk ne delim nujno tako kot piše v knjigah (3+1) ampak tako, kot jih v tistem trenutku, ko se mi pokažejo vidim in občutim.

Se mi je že zgodilo, da sem pri štirimestni številki, ki ni bila iz istih cifer videla le srednji dve, prva in zadnja sta kar nekam zbledeli (7227) in sta mi sporočilo prinašali 22.

Mislim da je pomembno da se poslušaš, ker v knjigah so vedno neka splošna pravila, ki pa so le izhodišče in okvir.

Saj si že sama nakazala da si kombinacijo videla mogoče kot 66+66.

Lepo bodi, nensi

bilka:
pogledala na uro, glih ko sem nekaj razmišljala - 12:34...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version