Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske številke - III. del

<< < (16/86) > >>

nensi:

--- Quote from: ženska on December 05, 2008, 12:40:46 PM ---Lepo bi prosila za razlago števila 417. Je povezano s kakšnim točno določenim angelom? Sem namreč v nekem precepu in sem se danes štirikrat srečala s tem številom, zato bi res rada vedela, kaj mi želijo sporočiti.  ang:

--- End quote ---

417 preko tega števila ti angeli potrjujejo, da si na pravi poti s svojimi pozitivnimi mislimi in dejanji, upravičeno si lahko optimistična glede stvari ki se jih lotevaš, so prave zate, tako da samo nadaljuj

drugače to število ni povezano posebej s kakim konkretnim angelom
ko ga spet vidiš lahko angele kar konkretno povprašaš kateri od njih ti pošiljajo sporočila in bodi pozorna na imena v odgovorih, ki jih boš dobila, pa boš vedela kdo so tisti angeli ki komunicirajo s tabo

lepo bodi in uživaj v današnjem deževnem dnevu  :)

Nena:
So mi padle v oči številke mojega časa prijave na forumu:

9 days, 19 hours and 9 minutes.

9 predstavlja konce in nove začetke, bo držalo?? 8)

Tea:
Čestitke Nena

9 = brez odlašanja se začnite ukvarjati s svojim življenjskim poslanstvom

Meni pa danes registrska številka 7000

Izgleda pa da sem tudi jaz na pravi poti

sicer pa bodo naše angelčice še kaj dodale

ang:

Gaia:
Tea, pispevek si oddala ob 5:29:29, z 29 ti angeli želijo sporočiti, da imej zaupanje vase in svoje božansko življenjsko poslanstvo. Si kvalificirana in pripravljenapomagati drugim.

Sicer vse to sama veš.  ;D

ang: Goga

Princes:

--- Quote from: Nena on December 06, 2008, 02:43:33 PM ---So mi padle v oči številke mojega časa prijave na forumu:

9 days, 19 hours and 9 minutes.

9 predstavlja konce in nove začetke, bo držalo?? 8)

--- End quote ---

Nena, tvoje življenjsko poslanstvo vključuje dajanje, služenje drugim preko tvojih naravnih talentov, strasti do določene teme in tvojega velikega zanimanja za določeno stvar. Kaj je to pa tako sama veš :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version