Eto, sem tudi jaz začela malo prakticirat z angeli. Sem priužgala svečko zvečer in malo pomeditirala, zaprosila angelčke za pomoč... ampak valda, pozabla sem se zahvalit. sem se kasneje, ko sem sde spomnila. ampak taki smo pač ljudje - v večini znamo samo prosit, nikoli pa se ne znamo zahvalit

((
se bom trudila, da bom večkrat rekla hvala.
so se mi pa zdaj spet začele pogosteje pojavljat številke 19, 9, 4 (včeraj sem dobla sms s številke 1919, pogledala na uro ob 19..04, naslednjič pa ob 19.41, rojena sem 19.4, zdaj je ura 9.19, prejšnjič, ko sem pogledala pa je bila 9.04. pa saj ne vem no

))
sem malo pogledala v tej temi, kaj bi te številke bile - očitno mam angele ob sebi in mi govorijo, da naj jih kar večkrat zaprosim za pomoč. 9 pravi, naj se začnem ukvarjat s svojim žćivljenjskih poslanstvom. ne forumu MyChi pa sem vidla, da 19 pomeni, da naj ostanem fokusirana na svoje poslanstvo...
ampak kaj, ko ne vem, kaj je moje poslanstvo...
in zdaj me obremenjuje tolko stvari, da kar ne morem se ne obremenjevat z njimi. mogoče pa mi sporočajo, da sem na pravi poti, da prav delam ampak da naj samo zaupam in bom potrpežljiva...