Author Topic: Karmične karte za 2019  (Read 18492 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Karmične karte za 2019
« Reply #30 on: December 28, 2018, 10:13:10 AM »
Prosila bi za področje osebnih odnosov. Hvala! :-*

V letu 2019 vidim, da boš obkrožena z ljudmi, ki bodo želeli imeti večjo potrebo po nadzoru predvsem tebe. bodi previdna in osredotoči se na svoje želje in kaj ti hočeš.

Uf draga, bom imela v mislih. Glede na to da grem v ločitev se sliši smiselno. Objem! :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #31 on: December 28, 2018, 10:26:26 AM »
Eno za zdravje.
Eno pa za področje zanositve.
Hvala.  :)

azaleja zdravje bo v redu, vendar karte svetujejo da bo v redu le dokler boš zadostila potrebnim količinam spanja, počitka in časa zase. Vsak stres se letos lahko konča z bolniškim stažom.

zanositev - venera. Bi rekla da kar pogumno v leto 2019 ;)

Jaz nikoli nimam v načrtu potem pa kar pride hahaha. Karta je bila neptun v biku v drugi hiši.

Jane, tale odgovor pa po moje moraš prestavit?

Mislim, da je tole zame ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #32 on: December 28, 2018, 12:59:35 PM »
Služba in partnerstvo (nosečnost). Hvaaalllaa že vnaprej :-*

V službi bo veliko dela haha. V bistvu se res kaže, da bo dela dosti, da bo tudi plačano v redu vsekakor pa da boš v tem letu našla nekaj kar je dobro zate.

nosečnost - ne vem a si hotela vprašat ali nosečnost bo ali kako bo potekala obstoječa nosečnost. zato sem vrgla splošno - padla je venera.

U hvala!!!  :o ;) Glede na to, da grem na zahtevnejše delovno mesto z novim letom, bi rekla, da 1000% drži.  Veseli me, če bo to zame dobro.

Nosečnost, želela sem vprašati, če bo nosečnost v 2019?  :) Sklepam, da bi venera, lahko pomenila pozitiven odgovor?  :embarrassed: ::)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #33 on: December 28, 2018, 05:27:59 PM »
Se postavljam v vrsto tudi jaz  :-* , prosim.

Cvetka v letu 2019 je čas, da si končno vzameš čas za vse svoje skrite in manj skrite želje, naj te ne skrbi za male stvari, vse se bo končalo v najlepšem redu.
Hvala, kar v redu zgleda. A je bila 5 hiša zraven, če se spomniš?
Pa dobro bodi  :-*

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #34 on: December 28, 2018, 05:38:24 PM »
Skledim :)

Vesta draga, čaka te neka sprememba, na bolje vsekakor. Novica te bo malo presenetila vendar ti lahko na področju študija, kariere, družbenega položaja prinese kar precej koristi. Torej ko boš izvedela za novico/ponudbo se vsekakor odloči zanjo.

Jane, nekaj se je nakazalo že decembra, morda je to, je bila pa moja iniciativa.  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #35 on: December 28, 2018, 10:52:41 PM »
Zavzeto v vrsti.  :D
Zdaj bom pa samo sebe presenetila in povprašala po ljubezenskem življenju.  ;D
Hvala že vnaprej.  :-*

ni videti kakšne spremembe napram 2018. Predvsem te je strah narediti kakršenkoli korak v katerokoli smer, oklepaš se statusa ki ga imaš. V letu 2019 bo še vedno prisoten strah pred izgubo le tega. Delaj na tem strahu.

Ja, zelo mi je jasno, kam pes taco moli, odgovor je na mestu.
Hvala, Jane. :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #36 on: December 30, 2018, 04:43:20 PM »
živijo, se postavljam v vrsto, kaj prinaša 2019
hvala  :-* :-* :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #37 on: December 31, 2018, 11:17:33 AM »
U, Jane, te tvoje so itak do jaja.
A bo preveč, če prosim posebej za splošno in za službeno področje?

V letu 2019 kar nekaj trdega dela, predvsem na vodstvenih področjih vendar imej v glavi da vse kar zdaj počneš in čemur se odrekaš je namenjeno tvoji prihodnosti. Samo službeno področje te bo razveseljevalo, tvoje ideje bodo lepo sprejete.

Kot naročeno.
Ja, letos bo treba vse zastaviti na novo. Nove naloge, drugačen nastop ... Odpovedala se bom gotovo marsičemu, ravno pogovarjala sem se, da poleti najbrž ne bom šla na daljši dopust. Želim se dokazati in hitro osvojiti vse, kar moram, da bom potem lahko dodatno ustvarjala naprej.
9ZK 656

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #38 on: June 10, 2019, 09:36:09 AM »

V službi bo veliko dela haha. V bistvu se res kaže, da bo dela dosti, da bo tudi plačano v redu vsekakor pa da boš v tem letu našla nekaj kar je dobro zate.

nosečnost - ne vem a si hotela vprašat ali nosečnost bo ali kako bo potekala obstoječa nosečnost. zato sem vrgla splošno - padla je venera.

Po pol leta lahko poročam, da mi je ta napoved res ostala v spominu in že večkrat sem si mislila, da ne bi mogla bolje zadeti. Delam, delam, delaaaamm ... delam, kot zamorc  :laugh:
Ampak, sem vesela, da imam po letih nesigurnosti in ze skoraj obupa, koncno sluzbo za nedolocen cas. Upam, da se uresnici se drugi  del napovedi.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #39 on: June 10, 2019, 10:13:53 AM »
Se postavljam v vrsto :)
Splosno kaj mi prinasa leto 2019.

V letu 2019 bodi pozorna na finance, ne investiraj v nekaj bolj vrednega, ker lahko precej preplačaš.

Sem šla gledat tvojo napoved.
Hm, konec februarja sem investirala v nakup novega avta.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #40 on: June 10, 2019, 12:29:45 PM »
Splooošnoooo.  ;D 8) :-*

Nepričakovane spremembe v družini, vaši pogledi se bodo razhajali, morala se boš zanašati izključno na svojo intuicijo.
A bejž bejž.  :laugh: :laugh: :laugh:
Jooooj, evo mene.  :laugh: :laugh: :laugh: Sem brez komentarja.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #41 on: June 12, 2019, 01:17:39 AM »
Splooošnoooo.  ;D 8) :-*

Nepričakovane spremembe v družini, vaši pogledi se bodo razhajali, morala se boš zanašati izključno na svojo intuicijo.
A bejž bejž.  :laugh: :laugh: :laugh:
Jooooj, evo mene.  :laugh: :laugh: :laugh: Sem brez komentarja.

Nič novega torej haha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #42 on: June 12, 2019, 01:18:03 AM »

V letu 2019 bodi pozorna na finance, ne investiraj v nekaj bolj vrednega, ker lahko precej preplačaš.

Upam, da je bila dobra cena :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #43 on: June 12, 2019, 01:18:39 AM »

Po pol leta lahko poročam, da mi je ta napoved res ostala v spominu in že večkrat sem si mislila, da ne bi mogla bolje zadeti. Delam, delam, delaaaamm ... delam, kot zamorc  :laugh:
Ampak, sem vesela, da imam po letih nesigurnosti in ze skoraj obupa, koncno sluzbo za nedolocen cas. Upam, da se uresnici se drugi  del napovedi.

držim pesti za drugi del :)

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #44 on: June 12, 2019, 08:09:53 AM »

Upam, da je bila dobra cena :)

Fullll dobra, velik popust in še moj dragi je prispeval zraven :)
Vzela sem kredit in isti dan dobila novega najemnika, ki plačuje višjo najemnino od prejšnjega ravno za obrok kredita ;D