Ja, sem že na fb videla, da si objavil. Ravno tako je Ema Kurent objavila podobno:
"Peljala sem se čez križišče in ob robu sirene, dva velika gasilska avta, rešilec, pa še en je letel na prizorišče nesreče, cel hudič. In sem se spomnila, da smo v fazi kolerične lune - čez 3,5 dni bo polna. In ta bo huda, je huda, ker se pač že čuti.
V Parizu gori Notre Dame, v Bosni so štiri ženske umrle v prometni nesreči (padle z avtom v globel)... To je danes tisto najbolj opazno, poleg številnih drugih manjših nesreč, čaka nas pa še nekaj hudih dni.
Zlasti v Evropi, dejansko bo Luna dovršila polnost na osi MC/IC tudi v Sloveniji, zato je potrebna povečana previdnost.
In kot rečeno, že se čuti, ta nekakšna ostrina, nemir, zahtevnost, kritičnost, natančnost (sedaj jev Devici!), naraščanje nestrpnosti. Opažate? Če še niste, pa še boste - pri sebi, bližnjih, sodelavcih, na cesti, marsikje.
Ta luna je tudi "uranovska" - nenadni šoki in stresi, morda tudi kak malo hujši potres. Italija je med občutljivmi območji. Res je pa tudi, da je v tej debeleči se luni tudi nekaj dobrega - več energije, več poguma, več odločnosti. To je tisto, kar moramo zdaj zgrabiti in "zajahati" "
vir: FB stran Astrologija - Ema Kurent