Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol 65. del.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sanjalka on October 09, 2019, 10:33:27 AM ---
--- Quote from: Pika on October 09, 2019, 10:22:55 AM ---Dan. :D
Sem uspela spati tekom cele noči do cca 7h zjutraj.
Pravim tekom, ker sem vsakič uspela nazaj zaspat po tem, ko se (samo) 3x zbudila.
Prvič od tega, ko je prenehal delati pomivalec, torej od nenadne tišine, drugič po tem, ko je šel maček na wc in ponoči se meni to sliši, kot bi nekdo z buldožerjem podiral stolpnico, tretjič pa, ko je mimo okna zavel veter in je bilo, kot bi mi nekdo tulil v uho.
Da o sanjah ne govorim...
Bilo je svašta, v vseh barvnih odtenkih in glasbenih tonalitetah.
Se mi je predvajal celotni hčerin koncert v treh različnih izvedbah, danes ji bom pač "servirala" vse napake, ki jih mora še popraviti.
--- End quote ---
si me nasmejala... ;D
čeprav verjamem, da tebi ponoči tole ni bilo nič smešno ;)
--- End quote ---
Me veseli, Sanjalka. :D
Ne, ponoči ni smešno, niti čez dan, na muziko v glavi sem pa navajena že od malega in se mi nikoli ni zdel problem, dokler nisem enkrat v nekem članku prebrala odgovora psihiatra neki gospe s to posebnostjo, da gre za hudo motnjo, ki jo je potrebno zdraviti.
No, niti po tem se mi ni zdel problem. Moja terapevtka mi je celo rekla, naj bom vesela, ker ne rabim radia.
Malo bolj težavna je moja preobčutljivost na svetlobo, zvok itd. Včasih ob zaznavah čutim fizične bolečine, včeraj sem zvečer vozila avto s sončnimi špegli, ker so me tako iritirale luči nasproti vozečih avtomobilov. Je bilo, kot bi mi nekdo s sabljo mahal po glavi.
Ko sem se prebila skozi ples sabelj, sem seveda fasala glavobol. ::)
Maja:
Kaj, narod, smo se priplazili do vikenda?
Tale teden je bil pa ... Uhuhu!
Škratinja Nagaya:
Dan. :D
Podelan vikend, čeprav se je našel čas tudi za daljši sprehod.
Ta teden bo pa zame uhuhu, predavala bom my ass off, naslednji teden bo še hujši, imamo celo komisijo.
sasa:
Dober dan! Kako smo kaj?
Rena:
--- Quote from: Pika on October 09, 2019, 10:29:36 PM ---Ja ja, evo, me spominja name.
Ko proti jutru končno zaspim, se zločinski mož začne odpravljati v službo. :laugh:
Hči pa v šolo.
No danes bom spala.
Pomaga, če se vržem na finto. Predstavljam si, da moram vstati in da sem tako zaspana, da ne morem, čeprav se mi mudi v službo. "Ne smeš zaspat, ne smeš zaspat," si govorim. Budnost mi zato postane taka muka, da zaspim. :D
--- End quote ---
Jebela cesta, pa to spanje. V soboto zvečer čisto vesela, sem okoli 23. ure čutila tako zaspanost, da sem upala odit v posteljo. Sicer bognedi, da bi šla pred polnočjo v cimer, ker bi se itak okoli 2 ali 3 zbudila... In juhej, normalno bom spala...pol pa že okoli 3 okoli svetim. In si rečem, vredik, se moram malo od spanja spočit ;D. Prvo se usedem na sedežno, pa se poslušam, za kaj sem sploh sposobna... Branje, če utrujene očke pri umetni svetlobi vidijo črke...ali pač tv, ki me uspava s šumom...lalalala... :laugh: :laugh: :laugh:
Pika, jz sem te določila za sinestetika ;)
https://www.viva.si/%C4%8Clanki-o-boleznih-drugo/14744/Sinestezija-igra-%C4%8Dutov
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version