Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol 65. del.

<< < (61/90) > >>

Maja:
Morda pa zaznavaš t.i. aure ljudi?

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on October 15, 2019, 09:14:00 AM ---Morda pa zaznavaš t.i. aure ljudi?

--- End quote ---

Ne, mislim, da to s tem nima veze.

cvetka:

--- Quote from: Pika on October 15, 2019, 09:15:15 AM ---
--- Quote from: Maja on October 15, 2019, 09:14:00 AM ---Morda pa zaznavaš t.i. aure ljudi?

--- End quote ---

--- End quote ---
Si si z odgovorom pridelala lep čas.
A te lahko poprosim še za videnje moje barve? :-*

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: cvetka on October 15, 2019, 10:32:56 AM ---
--- Quote from: Pika on October 15, 2019, 09:15:15 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---
Si si z odgovorom pridelala lep čas.
A te lahko poprosim še za videnje moje barve? :-*

--- End quote ---

Draga Cvetka,
tvoje ime in pisanje vidim v svetlih, toplih tonih. Svetlo oranžna z dodatki rumenih in svetlo pastelnih (natur) elementov, pojavlja se tudi zelena, oblika je okrogle barve oz. v obliki horizontalne elipse, rahlo grudasta na zgornji površini; kot nekakšen gost oblak, ampak čvrst, kompakten, iz čvrste materije, vendar ne trde.
Zvok je okusa in barve nekakšne mlade jagode. Otip je osvežujoč. Zaznam tudi okus breskve. Večkrat se mi pojavi slika rečnih kamnov.

cvetka:
Pika, hvala hvala. Tisto o rečnih kamnih pa moram potrdit. V moji zdajšnji pisarni/kuhinji je kar nekaj šalčk, napolnjenih s kamni. Eni so iz kranjske Kokre, eni iz morja, eni pa celo iz Grčije. Mi je res lep pogled nanje. Sedaj dobivajo tudi drugo uporabno vrednost, saj jih dveletni vnuk prav rad pri mizi nalaga na svoje igralne avtomobilčke, prehrana tako mine 1-2-3.
Tudi glede barv, moja oblačila so svetla, črne barve v moji omari ni, tudi čevlji niso nikoli črni. Materije sem pa res čvrste, na zunaj in na znotraj.  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version