Author Topic: nensi , rabim bar nasvetov  (Read 4339 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline someone girly

• Novinec
  • *
nensi , rabim bar nasvetov
« on: January 11, 2009, 12:57:56 PM »
ojla . Se opravičujem , ampak v tem trenutnku , se mi zdi najbolj pomembno , da odprem novo temo . Ravno kar sem sii naročila knjigo o angelih in nekaj angleskih kart imam doma . Zanima me , kako se uporabljajo te karte - angelske . KAj je najbolj primerno za začetnike . Aja nabavla sem si tud nov zvezek - v bistvu sem ga dobila od ene prijazne gospe , za darilo , ampak namenila sem ga prav za angele , moja opažanja . Zanima me , na kakšen način , je najbolje voditi angleski dnevnik .  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: nensi , rabim bar nasvetov
« Reply #1 on: January 11, 2009, 05:44:10 PM »
živjo

da te ni kakšna angelska panika napadla in bi rada zvedela vse že danes?

mislim da ti moram povedati naslednje, preden se vrnem na tvoje vprašanje, ker čutim da ti bo prišlo prav:

ko začnemo delati na sebi je, po meni, prvo in zelo pomembno pravilo zmernost, ne samo ko delamo z angeli, temveč tudi ko delamo s katerokoli tehniko, ki nam omogoča osebnostno napredovati, se spreminjati...

meditacija - učinki, ki jih ima močna meditacija na nas, se lahko pokažejo šele čez čas, nikakor takoj isti dan, ali pa čez dva dni ali pa en teden ni vse urejeno in šibamo dalje, spreminjamo vzorce, pulimo prepričanja, režemo vezi...

pomisli samo na operacijo na fizičnem telesu, nekaj časa moramo mirovati, pa potem postopno spet prihajamo v normalne dnevne tirnice življenja

z raznimi duhovnimi tehnikami pa delamo še vse kaj drugega kot le na fizičnem nivoju, zato so učinki še toliko močnejši, lotevamo se "sanacije" za sproti, pa za nazaj, pa karma, pa vsa nakopičena ostala "krama"...

to so močni procesi in treba si je vzeti dovolj časa in po pameti dozirati kar želimo narediti, ker drugače je bolje vse skupaj pustiti da se odvija po naravni poti, ker si lahko bolj škodujemo kot ne če se vsega lotimo naenkrat, nepremišljeno, prehitro

ko se učinek pokaže, ali sešteje če smo delali vsega po malo, takrat se nam zares lahko zdi, da se nam je na glavo sesul cel svet naenkrat

ko boš delala z angeli tudi upoštevaj to postopnost
preberi si teme tukaj, kjer so opisani osnovni postopki

angelski dnevnik
jaz ga nikoli nisem pisala, kakšen naj bi bil pravi način pisanja - ne vem
odloči se, kaj bi rada tj azapisovala in zapisuj na način, ki ti ustreza - to bi bil moj najbolj preprost nasvet
mogoče si ob vsakem zapisu pustiš še nekaj rostora, da boš kasneje, ko boš brala zapise za nazaj lahko dopisala opažanja, kasnejše dogodke, ki so povezani z vpisom v dnevnik

karte
ob kartah imaš ponavadi kratka navodila, ki ti nekaj malega povedo o tem, kako jih uporabljaj, pedvsem pa zaupaj sebi in jih uporabljaj tako kot čutiš da ti ustreza

v življenju ne bodi ujetnik pravil, vdihni, sprosti se in izdihni napetost in začni živeti, uživati življenje

lepo bodi  ;)   
« Last Edit: January 11, 2009, 05:45:45 PM by nensi »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #2 on: January 11, 2009, 06:06:03 PM »
Tole si pa odlično pojasnila Nensi, menim da ne samo naši Punci ... pač pa velja kar za vse

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #3 on: January 11, 2009, 06:11:27 PM »
hvala za odgovor . Res me je lovila panika , priznam .

Sam ko si nek začetnik pa to , bi rad nekako vse zvedel v enem dnevu   :P Zdej sem si natisnila nensijine razlage o barvah , in že so šle v moj zvezek . Naitsnila sm si tud nekaj slik od angelčkov , eno mam v denarnici , eno mam v rokovniku , da mam občutek da nisem sama in da imam nekoga ob sebi , katerega lohk prosim za pomoč , se mu izpovem- tud v mislih .

Zanima me še to , če lohk karto , katero izvlečem , nosim s seboj po torbici , da se čez dan spomnim navodila za tist dan ?

Rada bi vedela še to , kako lahk prosiš angele , da ti povedo , ker angel je s teboj ? Da veš , ker angel te varuje . Men se zadnje čase javla ime Zadkiel , Sophiel .

Hvala

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #4 on: January 11, 2009, 07:51:53 PM »
Tole si pa odlično pojasnila Nensi, menim da ne samo naši Punci ... pač pa velja kar za vse

ang:

hvala Tea  :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #5 on: January 11, 2009, 07:57:03 PM »

Zanima me še to , če lohk karto , katero izvlečem , nosim s seboj po torbici , da se čez dan spomnim navodila za tist dan ?

Rada bi vedela še to , kako lahk prosiš angele , da ti povedo , ker angel je s teboj ? Da veš , ker angel te varuje . Men se zadnje čase javla ime Zadkiel , Sophiel .

Hvala

če hočeš seveda lahko karto nosiš s seboj, lahko počneš kar te je volja ali kar te pomirja
jaz kart s katerimi resno delam ne prenašam naokrog, sploh ne po "javnih" prostorih, ker želim da imajo čimbolj čisto energijo, da se energetsko ne navzamejo drugih energiij, saj jih potem lahko očistih, ampak meni to ni to

zjutraj v miru razmisli o sporočilu, ki ti ga je prinesla karta in ga ponotranji, razmisli, kaj prinaša tebi, zakaj te je poiskalo, se potopi vanj in verjamem, da se ga boš tudi čez dan spomnila

kako pa prosiš osebo, da ti pove kdo je? vprašaš jo po imenu in poslušaš kaj ti odgovori  ;)

lepo bodi

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #6 on: January 11, 2009, 08:08:20 PM »
hvala Nensi . Ime pa zaslišimo v mislih ?

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #7 on: January 11, 2009, 11:04:41 PM »
hvala Nensi . Ime pa zaslišimo v mislih ?

Lahko ga zaslišiš v mislih, ga dejansko slišiš, ga vidiš, začutiš ali preprosto veš. Vse je odvisno od tega, kateri kanali intuicije so tvoji primarni in skozi katerega ti informacija pride. Čutim, da si zelo vzhičena, zato doziraj stvari resnično po občutku, ker lahko prevelika količina informacij in ostalega zablokira tvoj razvoj.

Pri delu s kartami pa se prepusti in delaj po svojem občutku, ker je ta najboljši zate.

ang: Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif