Namenjeno članom, torej vam in nam. > Pozdrav novim članom

Čestitajmo si 14. del

<< < (50/74) > >>

Andres:
Hvala Maja. 

Do zdaj smo mislili, da je obiskanost padla zaradi Facebooka in podobnih stran. Vsem forumom na svetu je.   Vendar, je eden od razlogov tudi veliko večja oporabnost pametnih telefonov.   Meni osebno je težko brati forum na telefonu. Vendar menim, da se bo čas vrnil in ljudje bodo prišli nazaj, saj nenazadnje smo skupno tu pustili dobre arhive.

Andres

3lumpi866:
Večinoma spremljam forum na telefonu, mi je bolj priročno in vedno dostopno, tako da mislim, da to ni razlog. Tudi mislim, da ni razlog to, da ljudi teme ki so tukaj ljudi ne bi zanimale, morda marsikdo ne ve, da forum sploh obstaja. Ljudje so tudi precej obremenjeni  z marsičem v življenju in je morda to razlog. Tempo življenja je zadnje čase res hitro in stresno za marsikoga. 

Maja:
Mar ni bil forum kotiček za vse težave, na drugi strani pa za pogovor o prijetnih temah? Da ne govorimo o izmenjavi znanj in medsebojni pomoči ...

Andres:
Maja.  Tak zaćetek je bil sprva in tudi idealen prostor za tisti čas.  Bomo videli kako bo z leti.    Lumpi.  Ti, kot vem si itak po večini na telefonu, ampak mene oči bolijo če sem dolgo, najbrž še koga.  Torej je zame računalnik zakon.

Andres

Maja:
Morda imamo podatek, koliko je sploh še aktivnih članov?
In verjetno bi ta pogovor bolj spadal pod temo o statistiki. V "Čestitajmo si"  se bo morda lahko vrnil kasneje ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version