O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Karmične karte za 2020
Jane:
--- Quote from: Missy on October 11, 2020, 09:56:12 AM ---*poskusa sem hotla napisat, ampak ja 🤣😘
--- End quote ---
On poskuša prit nazaj al ti poskušaš mentalno pridet na normalni nivo :D
Missy:
Ma oboje 🤣🤣
Jane:
--- Quote from: Missy on October 11, 2020, 10:03:04 AM ---Ma oboje 🤣🤣
--- End quote ---
good luck, sploh s kartam ki so padle, bi ti rekla da se bori za svojo svobodo, kolikor je to potrebno. Tudi če se odločiš da pride nazaj, vendar nimam filinga da te vleče v to smer, ampak če že, ne kompenziraj ljubavi s svojo svobodo.
sasa:
--- Quote from: Jane on October 11, 2020, 08:46:40 AM ---
--- Quote from: sasa on October 10, 2020, 07:53:04 AM ---Jaaaa, jaz bi na splošno, katero področje moram kaj popazit, naredit. :laugh: :laugh: :laugh:
--- End quote ---
v bistvu popazit na svoje čustveno stanje in da potrpežljivo počakaš na tisto kar mora priti.
--- End quote ---
Ha, Ha, Ha. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Tisti dve preostali besedi, si pa rolej v glavi sama, a prou. Hehe.
Jane:
--- Quote from: sasa on October 11, 2020, 10:12:11 AM ---
--- Quote from: Jane on October 11, 2020, 08:46:40 AM ---
--- Quote from: sasa on October 10, 2020, 07:53:04 AM ---Jaaaa, jaz bi na splošno, katero področje moram kaj popazit, naredit. :laugh: :laugh: :laugh:
--- End quote ---
v bistvu popazit na svoje čustveno stanje in da potrpežljivo počakaš na tisto kar mora priti.
--- End quote ---
Ha, Ha, Ha. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Tisti dve preostali besedi, si pa rolej v glavi sama, a prou. Hehe.
--- End quote ---
Keri dve a F... Y.. HAHAHA. To kartam povej, ne meni,jaz sam kanaliziram :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version