9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Evo, pa mam še jaz en preblisk...V vetru so temni lasje ji plapolali, ko ji nekaj je padlo iz rok...(in bila je v bližini avtomobila, nekje na parkirišču) Sivo, turobno vreme... No tej osebi ljubezen trka na vrata, ki grela ji bo srce v teh mrzlih jesenskih dneh.
Quote from: Gloria82 on October 22, 2021, 07:15:54 PMEvo, pa mam še jaz en preblisk...V vetru so temni lasje ji plapolali, ko ji nekaj je padlo iz rok...(in bila je v bližini avtomobila, nekje na parkirišču) Sivo, turobno vreme... No tej osebi ljubezen trka na vrata, ki grela ji bo srce v teh mrzlih jesenskih dneh. Je*****, sem se ravno ostrigla na kratko. Mi nima kaj plapolat.No, kuštra me pa lahko. A to velja?
Quote from: Pika on October 22, 2021, 08:00:12 PMQuote from: Gloria82 on October 22, 2021, 07:15:54 PMEvo, pa mam še jaz en preblisk...V vetru so temni lasje ji plapolali, ko ji nekaj je padlo iz rok...(in bila je v bližini avtomobila, nekje na parkirišču) Sivo, turobno vreme... No tej osebi ljubezen trka na vrata, ki grela ji bo srce v teh mrzlih jesenskih dneh. Je*****, sem se ravno ostrigla na kratko. Mi nima kaj plapolat.No, kuštra me pa lahko. A to velja? Temni do ramen...
Na ravno in na kratko. Potem si verjetno približno taka kot jaz, ki pa dlake puščam nekoliko daljše.
Quote from: Maja on October 22, 2021, 08:28:13 PMNa ravno in na kratko. Potem si verjetno približno taka kot jaz, ki pa dlake puščam nekoliko daljše. Sem bolj na beco. So me pred poletjem nakodrali, potem pa sem se na morju skrivala za vsakim grmom, ki je bil na dosegu.Tako mukotrpne frizure ne bi dosegla niti s skupinskim pretepom.
Quote from: Pika on October 24, 2021, 02:02:30 AMQuote from: Maja on October 22, 2021, 08:28:13 PMNa ravno in na kratko. Potem si verjetno približno taka kot jaz, ki pa dlake puščam nekoliko daljše. Sem bolj na beco. So me pred poletjem nakodrali, potem pa sem se na morju skrivala za vsakim grmom, ki je bil na dosegu.Tako mukotrpne frizure ne bi dosegla niti s skupinskim pretepom.hahaha sem se res nasmejala... ta tvoj humor je res zakon bi ga lahko tržila
Quote from: Gloria82 on October 22, 2021, 07:15:54 PMEvo, pa mam še jaz en preblisk...V vetru so temni lasje ji plapolali, ko ji nekaj je padlo iz rok...(in bila je v bližini avtomobila, nekje na parkirišču) Sivo, turobno vreme... No tej osebi ljubezen trka na vrata, ki grela ji bo srce v teh mrzlih jesenskih dneh. Meni vedno kaj iz rok pade, ko sem v bližini avtomobila, ker imam vedno polne roke... Sicer sem trenutno bolj svetlo rjava, še od poletnega sonca, sicer pa naravno temnolaska... Ljubezen pa vedno prav pride
Ena ima danes obute rdeče zokne....tista naj prime prvo knjigo (ne otroško) , ki ji je na dosegu roke, in odpre stran 67.V prvem odstavku jo čaka nek odgovor.Za kakšen odgovor gre, boš vedela sama.