Poll

Koliko časa bo po vašem mnenju trajala pandemija coronavirusa?

Do konca aprila 2020.
2 (20%)
Do konca maja 2020.
2 (20%)
Trajala bo še celo poletje.
2 (20%)
Trajala bo celo leto 2020.
4 (40%)
Pandemija sploh ne obstaja.
0 (0%)

Total Members Voted: 10

Author Topic: Coronavirus  (Read 41091 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Coronavirus
« Reply #210 on: December 21, 2020, 06:51:09 AM »
Ne vem.
Je lahko biti pameten za druge.
Ne rečem, da se ne strinjam, ljudje imamo različne tolerančne prage, kakšen je tudi razvajen.
Tudi sama sem delala z dojenčkom v naročju in nisem jamrala, je pa bilo in še vedno večkrat je tako, da marsikdo misli, da ne delam nič.  :D Ker sem tako umirjena. Ker to dvoje, torej veliko dela in umirjenost, ne gresta skupaj.
To je eden od razlogov, da ne sodim, ker vem, kako se lahko mimo useka. Pojma nimam, kako je drugje, ker lahko vem samo zase.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #211 on: December 21, 2020, 08:43:29 AM »
Razumem Pika, saj jaz sem ista. Samo želim povedati, da enim je res težko, eni pa pretiravajo čez vse možno. Vedno je kako se boš odzval na situacijo. Ti si se odzvala mirno in zaradi tega je bil tudi tvoj otrok miren. Delati drame iz trenutnega stanja, ko se ljudje praktično ne zavedajo, da je neke vrste vojna, samo drugačna se mi zdi pa malo pretirano. Ker s svojo dramo povzročas dramo tudi v družinskem okolju. Pa ne, da zdaj ljudem ni dovoljeno pojamrat pa povedat da so utrujeni, saj smo vsi. Pa vsi mamo poln kufer. Samo to, kar poslušam in berem pri enih. Zadnjič je ena čist ven padla, totalen napad panike ker njej v celem tednu ni uspelo pospravit. Pa lepo te prosim, zakaj si to delaš? V takem času ne moreš imeti stanovanja v nulo, pa če se na glavo postaviš.
Sploh, če delaš od doma. Pa bodimo realni kdo ima čas za 3500 piškotov jih pečt, samo če zaradi tega travmiraš kako je Božič sucks, ni sucks samo drugačen je.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #212 on: December 21, 2020, 09:07:21 AM »
Ja, saj vem, kaj si želela povedati. Se strinjam. In ja, tukaj pač se kaže (tudi, včasih) karakter ljudi. Pa ne mislim se po prsih tolči, ampak je odvisno od človeka, kako bo odreagiral. Eni z dramo, eni pač znajo (znamo?) sprejeti situacijo in "iti s tokom" ali kako naj temu rečem.
Res je, da eni pretiravajo, vidim pa tudi, da so včasih to kar eni in isti. So bili večinoma od nekdaj bolj glasni, zdaj pač imajo "še boljši" razlog.
Bohvar jim rečt, da veliko delaš, ker te bodo malodane zabili nazaj, da pojma nimaš, kaj je delo.  ;D ;D Pri tem, da se ne spomnim, da bi kdaj delali po 17h popoldne, čez vikend pa sploh ne, pa so zaripli do nohtov na nogah od vsega gneva in napora. ::)

Ni pa vedno tako. Nekateri so res na robu, je tudi odvisno od vrste dela, nekaterega dela res ne moreš opraviti na ta način, če moraš zraven šolati še dva otroka oz. je to izjemno težko. Moja hči je le 14 let stara, je pa res, da je bila v tem smislu umirjena že od malega, pač si razložil in je razumela, se prilagodila in ni delala scen.
Ne vem. Kompleksne zadeve so to, najbrž.
Lahko je biti pameten, če nimaš težav drugih.

Nič nisem povedala. Eno čez drugo pisala. ;D Ugibala.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #213 on: December 21, 2020, 10:15:38 AM »
ja itak normalno, vsak zase lahko govori. To je res. Samo saj veš opažanja enih in istih osebkov, tistim ki jim je pa res bad, pa niti ne jamrajo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #214 on: December 21, 2020, 11:26:40 AM »
Ja, saj to je kar pravilo. Včasih.
Če sem jaz zmatrana od dela, se zavlečem spat in pustite me na miru, nimam sploh energije razlagat.  ;D
Se mi zdi, da je pri nekaterih to potreba po vzbujanju pozornosti. Da ne veš, kdaj imajo sploh cajt delat, ko toliko jamrajo.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #215 on: December 26, 2020, 02:35:20 PM »
Od mamine dobre prijateljice mož umrl za korono.
Od moje najboljše prijateljice oče v bolnici, rahla kap, posledica korone. Prej zdrav. Njena mama s korono, prijateljica tudi.
:blank:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #216 on: December 26, 2020, 02:40:41 PM »
Bodite zdravi.  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #217 on: December 26, 2020, 06:53:39 PM »
Oh :( Sožalje Pika

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #218 on: December 27, 2020, 12:14:23 AM »
Od mamine dobre prijateljice mož umrl za korono.
Od moje najboljše prijateljice oče v bolnici, rahla kap, posledica korone. Prej zdrav. Njena mama s korono, prijateljica tudi.
:blank:

V tem času vsako bolezen zvrnejo na vzrok, Korona.   Pred letom dni so jo zdravili. Po novem nič več?    Vemo tudi, da so po svetu zdravniki, ki še vedno izključno zdravijo in imajo 96% uspeh brez hospitalizacije, kar najpogosteje gre.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #219 on: December 27, 2020, 05:55:30 AM »
Oprosti Andres, ampak rahlo neobziren stavek do Pike glede na to, da jji je ravno nekdo umrl. Ne, ni vse korona. Sama sem bila trikrat testirana, vsakič negativna. Nimam nobenega čipa v glavi in se ne svetim. V tem času so mi odkrili ledvične kamne, mami raka na dojki, partnerjevemu očetu pa tumor v glavi in pljučnico (ki ni posledica covida), tako da ne vem KDO je tisti, ki mu samo korono diagnosticirajo. Imamo pa toliko okuženih, zato je potrebno zadevo pretestirati, da se zajezi in da lahko začneš z zdravljenjem že prej. Veliko netestiranih pristane v bolnici, ko kar naenkrat doživijo kolaps pljuč.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #220 on: December 27, 2020, 09:28:43 AM »
Hvala, Jane.
Umrl je mož mamine prijateljice. Verjetno si narobe prebrala.
To o nenadnem kolapsu pljuč sem pa ravno včeraj poslušala. Lahko je posledica zgolj okužbe s korono. Oseba je bila pri sebi, z rahlimi simptomi, čez deset minut so se ji pljuča sesula in je umrla. Prej pa zdrava.
Mislim, da je že več kot dovolj podatkov v smer, da se s korono ni za zezat.
Ne razumem čisto, kaj je mišljeno pod "samo korono diagnosticirati". Kolikor vem, marsikdo nima pridruženih bolezni in je vseeno zelo hudo, ko faše korono.

Skratka, pazimo nase.
Jane, vse dobro vsem!

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #221 on: December 27, 2020, 09:41:25 AM »
Ja malo zgodnja ura, sem prebrala mož od prijateljice. No vseeno sožalje. Letos je umrlo že preveč ljudi :(

Moja astro karta

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #222 on: December 27, 2020, 10:17:58 AM »
Tudi v naši vasi je dosti žalosti zarad korone. 😞vaščani so kot prijatelji.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #223 on: December 27, 2020, 11:56:52 PM »
Italjinski zdravniki so odkrito povedali, da respirator prej ubija, kot pomaga pacientu. Francozi, tudi Slovenci, pa so Korono zdravili že več kot pred letom dni.  V tistem času so sicer napovedovali, da bo prihodnja zima, torej pretekla zima,  zaznamovana z več primeri gripe.    Kljub vsemu so vse zdravili.   
Nihče ne poda pravilnega odgovora na včasih delikatna vprašanja.   To so vprašanja od tega kakšna je procedura testiranja in čemu aparat služi, do tega, kaj je v cepivih.   Odgovori na to so pogosto ničelni.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #224 on: January 07, 2021, 09:28:08 AM »
Ecco, prazniki.
9ZK 656