Ma so me kar fajn stenstali ti prizemljenci...

Edmond me je res presenetil na tej delavnici...

Na prizemljen in simpatičen način ti pokaže, da real life ni nekaj groznega, težkega, strogega,...in oh in sploh ampak, da je to, da si tukaj in zdaj na naši ljubi Zemlji lahko pravi žur.

Ta sproščenost, razigranost, odprtost, na trenutke se lahko človeku zdi tudi neresnost (samo filing) ampak spedenali smo vse in vseh. Zakaj potem toliko strogosti in resnosti v vsakdanjem življenju??? Saj z radostjo, zabavo in predvsem s poslušanjem sebe ter zaupanjem vase in Boga gre vse lažje

ja, vsi, vse to vemo, a tudi tko res živimo???

Še spoznanje, da je t.i. duhovnosi , ta new age lahko tudi zelo eleganten beg pred samim življenjem, pred samim sabo in svojim težavami,...z izgovorom, saj vendar delam na sebi

No, ko je pa tam gor tko lepo...
Jaz sem ful močno začutla, da je prav to ravnovesje tega duhovnega dela in te prizemljenosti tukaj na zemlji ključ do sreče v življenju. Saj to spet vsi vemo ampak da to začutiš globoko v sebi

inseveda to živiš, je res fantazija

Pa ozaveščanje svojega fizičnega telesa, ga res sprejemaš, si res zadovoljen, ga ceniš, ljubiš,...???
V glavnem bilo je veliko praktičnih vaj, veščin kako izmojstrit vse štiri tipe zunajčutne zaznave (jasnovidnost, jasnoslušnost, jasnočutnost in jasnovednost) skozi theta stanje zavesti. Npr. segrevanje vode z usmerjeno namero preko theta stanja, prepoznavanje laži drugih, fizično gibanje v theta stanju... Poudarek na tem, da res prave informacije dobimo od vira (Kreatorja) in res samo od vira, pa kako prepoznamo, če je res informacija od Kreatorja, al od kje drugje, p s katerimi nadangeli se povezovat za izmojstritev določenih čutov,...pa še bi se najdlo.
Lahko rečem zanimiva izkušnja in kar nekaj novih spoznaj
Hvala Taji in Edmondu, da vsak na svoj način delita svoje znanje in izkušnje...

Nasa izbira pa je, kaj vzamemo.
Yes, yes, mi imamo pa pravo snežno idilo