Azra: No ja no. Tomaža sem imela pri 18ih, Samota 5 let kasneje. Dejansko pa se mi dogaja, da mi ljudje ne verjamejo da sem sploh polnoletna in moram ob nakupu česa alkoholnega imeti zraven osebno...

Andres: Kaj pa če kar ti preneseš post? Moje računalo je "mrtvo" (sem 99% da je napajalnik) in moram dragega podit iz njegovega...
Po testu sem pa menda
Love Supreme
Vaš največji potencial je sposobnost prenosa brezpogojne ljubezni v življenje na Zemlji. Če ste uspeli razviti svoje potenciale, ste izjemno sočutni, kar vam omogoča, da ste tenkočutni za potrebe drugih. Z lahkoto delate, kar govorite oziroma v kar verjamete ("walk your talk") in tako dosegate cilje na vseh področjih življenja. Če uspemo prenesti princip brezpogojne ljubezni v naše življenje, postane osebnostna rast naša strast. Brezpogojna ljubezen pa nas ne izpolnjuje le v partnerskem odnosu, temveč tudi v delu oziroma ustvarjanju tistega, kar počnemo.
Ena izmed nevarnosti, ki vam lahko onemogoči uporabo vseh potencialov sočutja in odpuščanja, je prekomerna racionalnost oziroma "ujetost v glavi".
lp
T.