PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on December 13, 2021, 08:55:17 AMTudi jaz bi eno karmično. Bom vprašala samo glede kariere. Splošno odvijanje.Podvprašanje pa finance. Hvala! Pika lepe karte. Boš ustvarjalna, znala boš prepoznat lepoto, ovrednit svoje delo. Možna so neka združevanja, ta bi tudi lahko obrodila sadove.
Tudi jaz bi eno karmično. Bom vprašala samo glede kariere. Splošno odvijanje.Podvprašanje pa finance. Hvala!
Quote from: Maja on December 13, 2021, 08:33:39 AMPriznam, da sem komaj čakala na karmične!Bi prosila eno splošno za 2022.Pa za službo.Pa za dolgoročno zdravje. Splošna za 2022 - tema za 2022 je nadzor in boj za oblast. Vse tisto kar ti daje občutek varnosti - no za to se boš v letu 2022 borila, imela boš dovolj moči in energije da zadeve postaviš na svoje mesto. Služba 2022 - pa super, zaradi nekaterih tvojih dejanj ti bo v letu 2022 zasijalo sonce na tem področju. Dolgoročno zdravje - nič posebnega, vidim da boš uredila določene misli, ki so te mogoče peljale na črno stran. Razen nekih manjših prehladov ne vidim nič drastičnega.
Priznam, da sem komaj čakala na karmične!Bi prosila eno splošno za 2022.Pa za službo.Pa za dolgoročno zdravje.
Quote from: sasa on December 13, 2021, 09:41:13 AMJSt, jst. Tebe čaka bolj saturnovsko leto, torej omejitve, razredčila boš krog prijateljev, skupin. Tudi svoboda ti bo na nek način kračena. Vendar na koncu pade severni vozel in ves ta trud in odrekanje bo poplačano
JSt, jst.
Prosim, splošno v letu 2022
Stojim v vrsti Zanima pa me za področje "M"Hvala
Tudi mene se lahko vzame. Če se komu bolj mudi, lahko tudi čakam do zadnjega. Andres
Quote from: Gloria82 on December 13, 2021, 04:57:41 PMStojim v vrsti Zanima pa me za področje "M"HvalaSituacija M še ni čisto odločena. Čustva in želje vlečejo enkrat sem, enkrat tja. Ne biti preveč muhasta, bodi odprta in pokaži da si resna in zvesta.
Quote from: Andres on December 15, 2021, 12:06:20 AMTudi mene se lahko vzame. Če se komu bolj mudi, lahko tudi čakam do zadnjega. AndresNekaj kar si počel v preteklosti sedaj ne deluje več. Koplji globlje in najdi kako bi lahko zadeve spet obrnil da bi delovalo. Zanašaj se na svojo intuicijo.