O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Karmične karte 2021
Maja:
Prosim, Jane.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jane on December 17, 2020, 08:17:24 AM ---
--- Quote from: Pika on December 14, 2020, 08:40:02 AM ---Migam z repom in sicer v ritmu:
- kariere
- privatnega življenja
Hvala že vnaprej! :-*
--- End quote ---
kariera 2021 - želela boš početi le tisto, v čemer se boš počutila varno, težko boš naredila korak naprej v neznano, nekaj te bo držalo nazaj. Neke težave na družinskem področju bi lahko tudi zamaknile kak projekt.
privat življenje 2021 - tukaj pa veliko boljša slika kot kariera, boš več časa posvečala sebi, učila kako ločiti delo,delo nonstop delo od tudi zabave.
--- End quote ---
O, hvala, Jane. :-*
Sicer sem pod "privat lajf" mislila na družinsko življenje, ampak ok, dobro je slišati, da bom privat oživela. :D
Sicer je meni non stop delo prijetna stvar, ker ga dobesedno živim in mi oživlja vsako celico mojega telesa.
Bom poročala, kako bo. :)
Missy:
Prosim tudi sama 😘
sanjalka:
--- Quote from: Jane on December 17, 2020, 08:19:16 AM ---
--- Quote from: sanjalka on December 14, 2020, 08:40:22 AM ---Jane, prosim :)
--- End quote ---
V 2021 boš predvsem "obsedeno" razglabljala kaj je dobro za te, kaj ne. Kateri del temačnega mora iti stran, kaj te omejuje. Predvsem se zavedaj, da določenih stvari ne moreš kontrolirati in jih moraš spustiti.
--- End quote ---
Sem mislila, da sem s plutonskimi tranziti že opravila, no pa zgleda bom morala še kaj počistiti😅
Še najbolj mi je pluton všeč, če me obdari pri seksu😉
Katero karto si pa potegnila?
Jane:
--- Quote from: sanjalka on December 17, 2020, 02:46:32 PM ---
--- Quote from: Jane on December 17, 2020, 08:19:16 AM ---
--- Quote from: sanjalka on December 14, 2020, 08:40:22 AM ---Jane, prosim :)
--- End quote ---
V 2021 boš predvsem "obsedeno" razglabljala kaj je dobro za te, kaj ne. Kateri del temačnega mora iti stran, kaj te omejuje. Predvsem se zavedaj, da določenih stvari ne moreš kontrolirati in jih moraš spustiti.
--- End quote ---
Sem mislila, da sem s plutonskimi tranziti že opravila, no pa zgleda bom morala še kaj počistiti😅
Še najbolj mi je pluton všeč, če me obdari pri seksu😉
Katero karto si pa potegnila?
--- End quote ---
Se ne spomnim več točno. Pluton, pa še tri karte zraven, pa se res ne spomnim.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version