Author Topic: Tarot karta za 2021  (Read 21714 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot karta za 2021
« Reply #30 on: December 21, 2020, 09:56:43 AM »
Tudi jaz letos v vrsti. Lepo prosim  :)

Evo, Renčica. Zate pa je padel Paž novcev. Tako bom rekla. Ob tej karti imam občutek, da boš imela kar veliko pred seboj priložnosti, modrosti, ki jo boš znala izkoristiti. Morda boš na trenutke kar malce, hm, furjasta, v smislu, da boš po paževsko rahlo nepremišljena, kar pa ne pomeni, da je to napačno! Menim, da boš dobila prepotrebno mladostno energijo, da boš speljala marsikaj, kar ti bo življenje postavilo na pot. Bo pa vsekakor pestro leto, dolgčas ti ne bo.

Jes, jes, najlepša hvala  8) <3. Vesela, da je barva novcev. Sem dobila super sporočila.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #31 on: December 21, 2020, 10:15:31 AM »
Prosim tudi jaz

Ooooh, cvetka ... Tako bi si želela, da potegnem kakšno bolj optimistično karto ... Padla je štirica kelihov, ki na splošno simbolizira, da hrepeniš po nečem, česar nimaš, hkrati pa ne vidiš tistega, kar imaš pred seboj. V vsej svoji žalosti ne znaš uvideti lepote, ki te obdaja. Nekje sem zasledila, da si imela težave z zdravjem moža. Toplo toplo ti priporočam, da se skušaš izkopati iz negative in poskusi najti lepoto. Ker je lepota življenja v vsem, kar te obdaja, če le znaš prisluhniti.
Sasa hvala. Ja, tudi moji dragi odrasli otroci me na to opozarjajo. Imam res lepo razširjeno družino, to partnerstvo je pa očitno preteklost. Hvala se 1x, bodi dobro.
No, potem pa je sporočilo na mestu. Vse dobro.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #32 on: December 21, 2020, 10:15:54 AM »
Tudi jaz letos v vrsti. Lepo prosim  :)

Evo, Renčica. Zate pa je padel Paž novcev. Tako bom rekla. Ob tej karti imam občutek, da boš imela kar veliko pred seboj priložnosti, modrosti, ki jo boš znala izkoristiti. Morda boš na trenutke kar malce, hm, furjasta, v smislu, da boš po paževsko rahlo nepremišljena, kar pa ne pomeni, da je to napačno! Menim, da boš dobila prepotrebno mladostno energijo, da boš speljala marsikaj, kar ti bo življenje postavilo na pot. Bo pa vsekakor pestro leto, dolgčas ti ne bo.

Jes, jes, najlepša hvala  8) <3. Vesela, da je barva novcev. Sem dobila super sporočila.
Ane! Se strinjam, hehe.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #33 on: December 21, 2020, 10:16:10 AM »
Letos v vrsti  :laugh:

Noooo, zate sem bila pa prav vesela te karte! Padla je Kraljica novcev. Na splošno gledano bo leto zelo plodno. Nekako se mi dozdeva, da boš tudi poslovno ali zelo uspešna, ali pa boš celo našla novo pot pri sebi. kakorkoli gledano, jaz mislim, da bo ot leto, ko boš pokazala svojo vrednost, moč, dostojanstvo in na splošno ne boš čutila nekega pomanjkanja znotraj sebe. Morda pa res končno spoznaš sebe tudi v tej luči, da si sposobna, inteligentna, močna ženska, ki je sposobna sama preživeti vse in ne potrebuje nikogar, da bi ji kazal pot. Na splošno se mi zdi, da boš v tem letu res zadovoljna.

Aleluja, čas je že bil :D
Se strinjam.  :D
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #34 on: December 22, 2020, 04:42:56 AM »
Se postavim v vrsto preden še drugi vidijo, da si to temo odprla. :)

Andres

Andres, zate pa sem vrgla osmico mečev. Hm .... Ti pa boš imel "delo". Oziroma tako bom rekla. Boš imel na trenutke občutek ujetosti, kot da stopicaš na mestu. Vseeno pa vedi, da se lahko kadarkoli rešiš iz te zanke, saj imaš ti moč, da greš ven iz tega "sranja".

Mene ne preseneča, da si osmico vrgla.  Nekako kot veste, je to številka, ki me vedno in povsod spremlja že od rojstva.  Ta tvoja napoved me veseli, ne vem pa sicer, kakšno delo naj bi imel, saj vse je mrtvo v turizmu. Ravno včeraj so mi iz turistične zveze poslali da moram obnoviti licence, za katere niti ne vem, če bi jih, saj turistične agencije v tem času ne potrebujem.

Hvala Saša

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Manja

• Veteran
« Reply #35 on: December 22, 2020, 06:51:26 AM »
Tudi jaz prosim za karto za prihajajoče leto. Kaksno bo za mene, na splošno  in še za službo bi prosila, če lahko prosim pogledaš, kako kaže? Prosim in hvala. :)
« Last Edit: December 22, 2020, 06:56:00 AM by Manja »

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #36 on: December 23, 2020, 08:06:38 PM »
Se lahko tudi jaz postavim v vrsto za karto 2021? :) Na splošno in tudi službo, če lahko, prosim?

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #37 on: December 24, 2020, 01:27:57 PM »
Bom lahko odgovorila šele naslednji teden.  :laugh:
9ZK 674

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #38 on: December 25, 2020, 11:28:15 AM »
Bom lahko odgovorila šele naslednji teden.  :laugh:

Hvala :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #39 on: December 27, 2020, 12:14:21 PM »
Se lahko tudi jaz postavim v vrsto za karto 2021? :) Na splošno in tudi službo, če lahko, prosim?

Bom jaz uletela.
Splošno 4 palice. V 2021 boš iskala in našla svoje korenine, svoj pravi Jaz, ki se je morda skozi čas nekoliko izgubil. Tavanje se konča in prihaja čas, ko boš imela svoje življenje v svojih rokah. Možne so tudi pozitivne spremembe v domačem oz. družinskem okolju. Tam boste povezani bolj, kot ste bili doslej, v vaš kroge zaveje svež veter.
Se pa kaže dobro obdobje tudi na službenem področju, izvlekla sem 6 palic. Iz okoliščin izstopiš ko zmagovalka. Ne glede na to, kaj se dogaja sedaj, te čaka pozitivna sprememba.
Na vseh področjih pridobivaš na moči, imela boš boljši občutek življenja tu in zdaj, spoznala boš smoter v preteklem dogajanju in osmislila prihodnost.

Srečno!
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #40 on: December 27, 2020, 12:21:06 PM »
Tudi jaz prosim za karto za prihajajoče leto. Kaksno bo za mene, na splošno  in še za službo bi prosila, če lahko prosim pogledaš, kako kaže? Prosim in hvala. :)

Splošno 10 diskov, služba Cesar.
Čisto lepo ti je lahko v 2021. Poglej, kaj vse imaš, koliko ljudi je ob tebi, s čim vse te je življenje obdarilo. Čas je za dom, družino, urejanje odnosov. Bolj, kot običajno, boš povezana tudi s svojimi starši. Časi so taki, da nas "silijo" v domače okolje in tam lahko odkrijemo oz. opazimo bogastvo, ki ga sicer ne bi. Osredotočala se boš na okolje in ljudi, ki predstavljajo tvoj temelj. Z mimobežnimi stvarmi se ne ukvarjaj kaj preveč.
Na službenem področju pa boš imela moč, da uveljaviš spremembe, ampak bolj kot kakšna menjava delovnega mesta, pride v poštev uveljavitev na sedanjem.
9ZK 656

Offline Manja

• Veteran
« Reply #41 on: December 27, 2020, 02:29:03 PM »
Hvala, Maja. 🤗 Slisi se lepo. Za tole leto, ki se izteka, si mi lani povlekla obesanca, kar je bilo več kot res. :)
Vse dobro  ❤️

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #42 on: December 27, 2020, 07:45:22 PM »

Bom jaz uletela.
Splošno 4 palice. V 2021 boš iskala in našla svoje korenine, svoj pravi Jaz, ki se je morda skozi čas nekoliko izgubil. Tavanje se konča in prihaja čas, ko boš imela svoje življenje v svojih rokah. Možne so tudi pozitivne spremembe v domačem oz. družinskem okolju. Tam boste povezani bolj, kot ste bili doslej, v vaš kroge zaveje svež veter.
Se pa kaže dobro obdobje tudi na službenem področju, izvlekla sem 6 palic. Iz okoliščin izstopiš ko zmagovalka. Ne glede na to, kaj se dogaja sedaj, te čaka pozitivna sprememba.
Na vseh področjih pridobivaš na moči, imela boš boljši občutek življenja tu in zdaj, spoznala boš smoter v preteklem dogajanju in osmislila prihodnost.

Srečno!

Hvala Maja 🤗. Zna kar držati vse to, tudi upam, da bo tako, saj delam na tem že vrsto let :). Za lani je držalo, je bilo devet diskov.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #43 on: January 06, 2021, 05:39:48 PM »
Če želite, prispevam sporočila tudi jaz. Kljub naslovu Tarot karta 2021, ponujam možnost izbire:

* Angelske karte
* karte Kabalistični orakelj
* karte Osebna sporočila
* Tarot karte
* karte Mojstrstvo ljubezni.

noranakartepress*:D
« Last Edit: January 06, 2021, 05:42:42 PM by Rena »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #44 on: January 06, 2021, 05:43:13 PM »