Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol 69. del.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: cvetka on January 23, 2025, 10:20:00 AM ---Dan. Kava glihkar, dons že tadruga. Za pritikline imam delo, kuham juzno, večja količnina, grem k eni trojki vnukov, popoldne bo pa sladko🥰
--- End quote ---
Sem prebrala "kuham mulo", ampak mi ni šlo s tabo skupaj. :D
Lepo da uživaš, Cvetka. :-*
Maja:
--- Quote from: Škratinja Nagaya on January 23, 2025, 10:30:02 AM ---
--- Quote from: Maja on January 23, 2025, 10:18:42 AM ---Nič osebnega, ampak ne. :laugh:
--- End quote ---
Vsaj "na zdravje" mi reč, no. ;D
--- End quote ---
Ćirs!
Gloria82:
--- Quote from: Škratinja Nagaya on January 21, 2025, 10:43:08 AM ---
--- Quote from: Maja on January 21, 2025, 10:23:36 AM ---
--- Quote from: Gloria82 on January 20, 2025, 05:42:21 PM ---Danes ja (baje) najbolj depresiven ponedeljek v letu...meni se niti malo ne zdi tako ;D ;D ;D
--- End quote ---
Ma, kakor si naredimo.
Danes je že vse na datum pa na ukaz. Koledarji in ure in telefoni ljudem diktirajo, kako se morajo počutiti, da se potem res slabo, če je že tako napovedano, ali pa se še slabše, ker se ne dobro. V nobenem primeru očitno to ni OK, zato cenimo in vrednotimo vsak dan posebej in se ravnajmo po sebi in naravi in sebi kot delu narave.
Dober dan.
Prav lepo je zunaj, ko je vse v ivju. Se pa hoče nekaj prebijati sonce skozi megleno belino. Ali belo meglino. :laugh:
--- End quote ---
Dober dan.
Maja, lepo in dobro si napisala. Hvala za pobož in za pozitiven vibe. :-*
Kolikor Glorio "poznam" (vsaj iz komunikacije preko foruma), ima naraven dar, da se obrača k svetlobi in z njo obsije tudi okolico. :-* Nič čudnega, da ji "depresija ponedeljka" ni prišla do živega.
Ponujam pozno kavo, žulim jo že od 8h.
--- End quote ---
Ja pa iiiiiiiii ^-^ ^-^ ^-^
Hvala Škratinja.
To dela ta moj "notranji otrok" , ki si še vedno misli, da jih štejem 25 :laugh: :laugh: :laugh:
Gloria82:
--- Quote from: cvetka on January 20, 2025, 08:37:59 PM ---
--- Quote from: Gloria82 on January 20, 2025, 05:42:21 PM ---Danes ja (baje) najbolj depresiven ponedeljek v letu...meni se niti malo ne zdi tako ;D ;D ;D
--- End quote ---
Berem, da bo jutri dan objemov, izkoristimo ga🥰
--- End quote ---
Oooboooožujem objeme, tako da mam jaz celo leto dan objemov.
Gloria82:
Meni se pleše... :laugh:
Kuham, plešem, mačka pa me čudno gleda. :laugh:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version